Onur Can Akbaş
Parçalı Üye
- 12 Aralık 2009
- 4.212
- 0
- 1.146
Cevap: # Ünal Aysal
Lucescu T.D
Fatih Terim Sportif D.
Hayal.
Lucescu T.D
Fatih Terim Sportif D.
Hayal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir şey buldum doğru ise Ünal Aysal çok taktir ettim...
Serhat ulueren: Galatasarayın başkan adayı ünal aysalı kanaltürke proğramımıza davet etik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı dedi
Ünal aysalın Avukatı açıklama yaptı : BÜYÜK GALATASARAY AİLESİNE KÜFÜR EDEN TOPLULUĞUN PROĞRAMINDA ÜNAL BEYİN OLMASİ İMKANSIZDIR.
Arkadaşlar böyle bir haber buldum bende.
Galatasaray kritik seçim günleri devam ederken artık son viraja girildiğini söyleyebiliriz.Perşembe günü Galatasaray Başkan adaylarının listeleri açıklanacak.
Futbol'da köklü değişiklikler yapmak isteyen Ünal Aysal teknik direktör arayışlarını büyük ölçüde sonlandırdı.Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ,Shaktar donetsk takımını liginde ve avrupada başarıdan başarıya taşıyan Lucescu ile Ünal Aysal büyük ölçüde anlaştı.
Ünal Aysal Lucescu'yu nasıl ikna etti ?
Lucescu'nun shaktar'da mutlu olduğunu ve oradan ayrılmayacağını düşünen büyük bir kesim vardı ancak Aysal'ın teklifi lucescu'nun ikna edilmesini sağladı.Lucescu'ya TAM 5 YILLIK uzun soluklu bir sözleşme öneren Galatasaray yeni Başkan adayı transfer çalışmalarındanda haberdar ettiği lucescu'ya bu konuda açık çek vererek ikna etmeyi başardı.Yeni sezonda Florya'da daha önce Fatih Terim döneminde gördüğünüz saltanat sistemi lucescu'ya verilecek.
Lucescu artık çok yüksek bir ihtimalle Aysal'ın seçilmesi durumunda Galatasaray'da diyip sizlerle bu müjdeyi paylaşabiliriz.
lucescu gelsin iyidir fakat 2004 te geçtiği takımın başına takım daha 1 şampiyonluk yaşamışken o zamana kadar şimdi 5 şampiyonluğu var ve bu sezonda büyük ihtimal şampiyon olacak.Lucescu bu takımla UEFA kupası kazandı ve takımı yeni rayına oturtup takımdan meyveleri alacakken neden gelsin ben onu anlayamadım.ben olsam gelmem şahsen.5 sene sonra mütihiş bi takım olacak Shaktar eğer Lucescuya bişey olmazsa
dün maratonda, galatasaray yabancı bir teknik adamla anlaştı, biriyle daha konuştu ama o olmayacak dediklerinde, şansal büyüka, olmayacak isim gerets demiş yazmıştı biri o işin aslı varsa lucescu olayı gerçek olabilir. luce gelirse yanında bir iki oyuncu da getirse bari
ayrıca biri yazmış ama tekrar yazayım bunun tekrarı fazlalık sayılmaz;
serhat ulueren: "galatasaray'ın başkan adayı ünal aysal'ı kanaltürk'e programımıza davet ettik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı" dedi.
ünal aysal'ın avukatı açıklama yaptı : "büyük galatasaray ailesine küfür eden topluluğun programında ünal beyin olması imkansızdır"
bu olay doğruysa, bundan sonra Ünal Başkan ne derse o![]()
Böyle bir şey buldum doğru ise Ünal Aysal çok taktir ettim...
Serhat ulueren: Galatasarayın başkan adayı ünal aysalı kanaltürke proğramımıza davet etik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı dedi
Ünal aysalın Avukatı açıklama yaptı : BÜYÜK GALATASARAY AİLESİNE KÜFÜR EDEN TOPLULUĞUN PROĞRAMINDA ÜNAL BEYİN OLMASİ İMKANSIZDIR.
Hayalimdeki Galatasaray (Umarım hayal olarak kalmaz)
Başkan : Ünal Aysal
2. Başkan : Hayri kozak
İdari ve Mali işl. sor. Bşk Yrd : Adnan Öztürk
Futboldan sorumlu yönetici : Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak
Sportif Direktör : Fatih Terim
Teknik Direktör : Lucescu - Tugay
Futbol transfer bütçesi : 50 m €
Erkek basket yıllık bütçesi : 15 m €
Kız basket yıllık bütçesi : 4 m €
Bu adamın vurdumduymazlığı beni sinir ediyor, bir an önce çıkıp başkanlığını resmiyete dökmesi gerek, beyfendi tatilde. Saçmalık...
Ünal Aysal'ın listesi(basında çıkan) gayet iyi isimlerden oluşturulmuş.Ama burda önemli olan bu kaliteli isimlerin alacağı görev;malum küstürülmemesi gereken 3 iyi yönetici var.Ali Dürüts,Hayri Kozak ve Adnan Öztürk.Bakalım görev dağılımı nasıl olacak?