# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Böyle bir şey buldum doğru ise Ünal Aysal çok taktir ettim...

Serhat ulueren: Galatasarayın başkan adayı ünal aysalı kanaltürke proğramımıza davet etik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı dedi

Ünal aysalın Avukatı açıklama yaptı : BÜYÜK GALATASARAY AİLESİNE KÜFÜR EDEN TOPLULUĞUN PROĞRAMINDA ÜNAL BEYİN OLMASİ İMKANSIZDIR.

ooff Helal olsun, sevdim ben bu adam'i

Ünal Reyis :016:

Arkadaşlar böyle bir haber buldum bende.

Galatasaray kritik seçim günleri devam ederken artık son viraja girildiğini söyleyebiliriz.Perşembe günü Galatasaray Başkan adaylarının listeleri açıklanacak.

Futbol'da köklü değişiklikler yapmak isteyen Ünal Aysal teknik direktör arayışlarını büyük ölçüde sonlandırdı.Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ,Shaktar donetsk takımını liginde ve avrupada başarıdan başarıya taşıyan Lucescu ile Ünal Aysal büyük ölçüde anlaştı.

Ünal Aysal Lucescu'yu nasıl ikna etti ?

Lucescu'nun shaktar'da mutlu olduğunu ve oradan ayrılmayacağını düşünen büyük bir kesim vardı ancak Aysal'ın teklifi lucescu'nun ikna edilmesini sağladı.Lucescu'ya TAM 5 YILLIK uzun soluklu bir sözleşme öneren Galatasaray yeni Başkan adayı transfer çalışmalarındanda haberdar ettiği lucescu'ya bu konuda açık çek vererek ikna etmeyi başardı.Yeni sezonda Florya'da daha önce Fatih Terim döneminde gördüğünüz saltanat sistemi lucescu'ya verilecek.

Lucescu artık çok yüksek bir ihtimalle Aysal'ın seçilmesi durumunda Galatasaray'da diyip sizlerle bu müjdeyi paylaşabiliriz.

Seneye CL de oynayacak ve tamamen kendi eserin olan yavaş yavaş meyvelerini aldıgı Shaktar ı bırakıp bize gelirse

Lucescu vallaha buyuk is yapmıs oluruz

Arkadaşlar böyle bir haber buldum bende.

Galatasaray kritik seçim günleri devam ederken artık son viraja girildiğini söyleyebiliriz.Perşembe günü Galatasaray Başkan adaylarının listeleri açıklanacak.

Futbol'da köklü değişiklikler yapmak isteyen Ünal Aysal teknik direktör arayışlarını büyük ölçüde sonlandırdı.Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan ,Shaktar donetsk takımını liginde ve avrupada başarıdan başarıya taşıyan Lucescu ile Ünal Aysal büyük ölçüde anlaştı.

Ünal Aysal Lucescu'yu nasıl ikna etti ?

Lucescu'nun shaktar'da mutlu olduğunu ve oradan ayrılmayacağını düşünen büyük bir kesim vardı ancak Aysal'ın teklifi lucescu'nun ikna edilmesini sağladı.Lucescu'ya TAM 5 YILLIK uzun soluklu bir sözleşme öneren Galatasaray yeni Başkan adayı transfer çalışmalarındanda haberdar ettiği lucescu'ya bu konuda açık çek vererek ikna etmeyi başardı.Yeni sezonda Florya'da daha önce Fatih Terim döneminde gördüğünüz saltanat sistemi lucescu'ya verilecek.

Lucescu artık çok yüksek bir ihtimalle Aysal'ın seçilmesi durumunda Galatasaray'da diyip sizlerle bu müjdeyi paylaşabiliriz.

Bu haberin kaynağı nedir peki? İlk bakışta gayet mantıklı geliyor, Ünal Başkanın mutlaka ses getirecek bir bomba patlatması gerekiyor. Lucescu ismi bu tarife cuk oturuyor, Shaktar' da yaptıklarını devrim olarak kabul ediyor tüm avrupa basını, resmen sınıf atlattı ve marka yaptı Ukraynada. Türk futbolunuda iyi bildiğini düşünürsek şimdiden heyecanlanmakta haksız değiliz..

Dün Bahri, 3 teknik adamla görüştüğümüzü söyledi.İkisi yabancı,birisi yerli.Büyük ihtimalle yabancı olacak dedi.Bu yabancılardan Gerets naz yapıyor dedi.%99 öbür yabancı olacak dedi.Benim aklıma Lucescu geliyor nedense.

lucescu gelsin iyidir fakat 2004 te geçtiği takımın başına takım daha 1 şampiyonluk yaşamışken o zamana kadar şimdi 5 şampiyonluğu var ve bu sezonda büyük ihtimal şampiyon olacak.Lucescu bu takımla UEFA kupası kazandı ve takımı yeni rayına oturtup takımdan meyveleri alacakken neden gelsin ben onu anlayamadım.ben olsam gelmem şahsen.5 sene sonra mütihiş bi takım olacak Shaktar eğer Lucescuya bişey olmazsa

lucescu gelsin iyidir fakat 2004 te geçtiği takımın başına takım daha 1 şampiyonluk yaşamışken o zamana kadar şimdi 5 şampiyonluğu var ve bu sezonda büyük ihtimal şampiyon olacak.Lucescu bu takımla UEFA kupası kazandı ve takımı yeni rayına oturtup takımdan meyveleri alacakken neden gelsin ben onu anlayamadım.ben olsam gelmem şahsen.5 sene sonra mütihiş bi takım olacak Shaktar eğer Lucescuya bişey olmazsa

Yeni bi macera , Insan hep sıkılır aynı yerde , Ukrainada rakipleride yok , hep Türkiyede daha çok baskı var daha adrenalini sevenler için , ben olam gelirim yani :D

dün maratonda, galatasaray yabancı bir teknik adamla anlaştı, biriyle daha konuştu ama o olmayacak dediklerinde, şansal büyüka, olmayacak isim gerets demiş yazmıştı biri o işin aslı varsa lucescu olayı gerçek olabilir. luce gelirse yanında bir iki oyuncu da getirse bari :D

ayrıca biri yazmış ama tekrar yazayım bunun tekrarı fazlalık sayılmaz;

serhat ulueren: "galatasaray'ın başkan adayı ünal aysal'ı kanaltürk'e programımıza davet ettik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı" dedi.

ünal aysal'ın avukatı açıklama yaptı : "büyük galatasaray ailesine küfür eden topluluğun programında ünal beyin olması imkansızdır"

bu olay doğruysa, bundan sonra Ünal Başkan ne derse o :D

dün maratonda, galatasaray yabancı bir teknik adamla anlaştı, biriyle daha konuştu ama o olmayacak dediklerinde, şansal büyüka, olmayacak isim gerets demiş yazmıştı biri o işin aslı varsa lucescu olayı gerçek olabilir. luce gelirse yanında bir iki oyuncu da getirse bari :D

ayrıca biri yazmış ama tekrar yazayım bunun tekrarı fazlalık sayılmaz;

serhat ulueren: "galatasaray'ın başkan adayı ünal aysal'ı kanaltürk'e programımıza davet ettik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı" dedi.

ünal aysal'ın avukatı açıklama yaptı : "büyük galatasaray ailesine küfür eden topluluğun programında ünal beyin olması imkansızdır"

bu olay doğruysa, bundan sonra Ünal Başkan ne derse o :D

O malum günden beri izlemiyodum bundanda haberim yoktu eğer doğruysa helal olsun başkana, şimdiden gönlümün başkanı olur doğruysa eğer

Hayalimdeki Galatasaray (Umarım hayal olarak kalmaz)

Başkan : Ünal Aysal

2. Başkan : Hayri kozak

İdari ve Mali işl. sor. Bşk Yrd : Adnan Öztürk

Futboldan sorumlu yönetici : Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak

Sportif Direktör : Fatih Terim

Teknik Direktör : Lucescu - Tugay

Futbol transfer bütçesi : 50 m €

Erkek basket yıllık bütçesi : 15 m €

Kız basket yıllık bütçesi : 4 m €

Böyle bir şey buldum doğru ise Ünal Aysal çok taktir ettim...

Serhat ulueren: Galatasarayın başkan adayı ünal aysalı kanaltürke proğramımıza davet etik ama bize sert cevaplar verdi yakışmadı dedi

Ünal aysalın Avukatı açıklama yaptı : BÜYÜK GALATASARAY AİLESİNE KÜFÜR EDEN TOPLULUĞUN PROĞRAMINDA ÜNAL BEYİN OLMASİ İMKANSIZDIR.

Galatasaray başkanı böyle olmalı

Albayrak olsa olsa heliumgazindan sorumlu yonetici olur

Keşke yazdıklarınız gerçekleşse.:)

Bu adamın vurdumduymazlığı beni sinir ediyor, bir an önce çıkıp başkanlığını resmiyete dökmesi gerek, beyfendi tatilde. Saçmalık...

Ünal Aysal'ın listesi(basında çıkan) gayet iyi isimlerden oluşturulmuş.Ama burda önemli olan bu kaliteli isimlerin alacağı görev;malum küstürülmemesi gereken 3 iyi yönetici var.Ali Dürüts,Hayri Kozak ve Adnan Öztürk.Bakalım görev dağılımı nasıl olacak?

Bu adamın vurdumduymazlığı beni sinir ediyor, bir an önce çıkıp başkanlığını resmiyete dökmesi gerek, beyfendi tatilde. Saçmalık...

Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz. Bilip bilmeden konusmasak?

Kendisi suanda tatilde degil. Adayligini resmiyete bir kac gun icinde dokecektir, nedir bu telas?

Vurdum duymaz diyosun ama neye gore vurdum duymaz? Tatile gitmis olmasindan dolayi mi? Tatile gitmis olmasinin sebebi buralardan uzaklasim kafasini dinlemek olamazmi? Malum medya'yi biliyorsun. Adayligini resmiyete dokmemesinden dolayi mi? Ben olsam bende son gune kadar beklerdim malum listemdeki x kisiden daha iyi birisini listeme dahil edebilirim veya x kisi listemden cikmak isteyebilir yogun islerinden dolayi vs vs yani hem onu hem kendimi dusunmus olurum.

Biraz sakin olun, persembe gunu koltugunuza yaslanin, Lig Tv'yi acin ve cola - popcorn ile izleyin. Rahat olun ...

Ünal Aysal'ın listesi(basında çıkan) gayet iyi isimlerden oluşturulmuş.Ama burda önemli olan bu kaliteli isimlerin alacağı görev;malum küstürülmemesi gereken 3 iyi yönetici var.Ali Dürüts,Hayri Kozak ve Adnan Öztürk.Bakalım görev dağılımı nasıl olacak?

Görev dagilimi icin 50 60 yasinda olan adamlar küsecekse hic girmesinler olaya. Hele ki söz konusu Galatasaray'sa.

Insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt