# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu

Aka Gündüz Özdemir

agozdemir.jpg

1949 yılında Sakarya ilinin Mesudiye ilçesinde doğan Aka Gündüz Özdemir, 1967 yılında Bursa Atatürk Lisesi’nden, 1972 yılında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu.

1972 yılında Koç Grubu'na bağlı Beko Ticaret A.Ş.’de iş hayatına başladı. Sırasıyla; Bölge Müdürü, Satış Müdürü, Genel Müdür Yardımcısı (Satış ve Pazarlama) olarak görevler yaptı. 1991 yılında ise Beko Ticaret A.Ş. Genel Müdürü oldu.

2000 yılında Beko Ticaret A.Ş.’nin Arçelik A.Ş. ile birleşmesi sonucu, Arçelik A.Ş. Türkiye Satış ve Pazarlama Grup Direktörlüğü’ne atanan Özdemir, aynı zamanda Koç Holding A.Ş. Dayanıklı Tüketim Grubu Başkan Yardımcılığı (Türkiye Pazarlama-Satış) görevini de üstlendi.

2003 yılında Arçelik A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan Aka Gündüz Özdemir, 01 Mayıs 2007 itibariyle bu görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevine getirildi. 01 Ağustos 2008 tarihinde Arçelik Genel Müdürü görevinden ayrılarak yerine Levent Çakıroğlu getirilmiştir.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grup Başkanlığı görevini de üstlenen Aka Gündüz Özdemir, 25 Ağustos 2008 tarihi itibariyle sadece Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanlığı görevini sürdürecek.

Aka Gündüz Özdemir, TÜSİAD ve İstanbul Ticaret Odası Meclisi üyesidir.

Adnan Nas çok işe yarayacak gibi..Boşuna alınmamıştır.

Ali Gürsoy

65856.jpg

Galatasaray eski yöneticisi Ergün Gürsoy'un oğlu olan Ali Gürsoy 1978 İstanbul doğumlu,Galatasaray lisesi ve Florida Atlantic University İşletme bölümü mezunudur.Ali gürsoy, halen Gürsoy şirketler grubu'nda inşaat bölümü'nün başkanlığını yapmaktadır.

Ekşisözlükten bir alıntı;

''Tribün gruplarına deplasman bileti ayarlayan, stada pankart vs. sokmakta kolaylık sağlayan,babasına nazaran daha bir Galatasaraylı olan isim..''

Ali Dürüst iyidir. Ayrıca, Candan Erçetin'in Galatasaray'da nasıl bir yeri olduğunu bilmeden; şu bildiğimiz Candan Erçetin demeyin bana gibi laflar edilmiş. Seçilirse çok da güzel olur.

Candan Erçetin'e laf mı gelmiş, kimmiş o :D

şaka bir yana, yönetime ufak bir görevle de olsa alınmalı. hem kendisine yakışacağı için, hem de böyle bir şeyi ilk yapan olarak, yeni ve haklı bir gurura sahip olacağımız için.

Candan Ercetin neden tartisiliyor, kadin oldugu icin mi? Adnan Polat erkekti de ne oldu :o

Cevap: # Ünal Aysal

arkadaşlar sizce transferden sorumlu yönetici kim olur ?? yani havaalanlarında kimi görürüz h.üstünel s.adalı gibi???

aslında bilen biri güzelce ali dürüst'ü anlatsa. hep yüzeysel biliyoruz. istemeyen neden istemiyor mesela, isteyen neden istiyor, genel tarzı nedir.

aslında bilen biri güzelce ali dürüst'ü anlatsa. hep yüzeysel biliyoruz. istemeyen neden istemiyor mesela, isteyen neden istiyor, genel tarzı nedir.

Gecenlerde kısa bir toparlama yapmıstım. Ali Dürüst Galatasarayı geleneklerinden mahrum bırakmadan, kulube gereken modernizmi getirecek kisidir. Yine diyorum, Ali Dürüst bazılarının sandıgı gibi koltuk sevdalısı olsaydı, baskan olarak bu secime girer ne Aysalın nede bir baskasının zerre kadar sansı olmazdı.

Koltuk sevdalısı demek.

Bakın beyler, Ali Dürüst koltuk sevdalısı olsaydı eger baskanlık icin aday olur ve o secimde rakiplerini ezerek gecerdi. Fikirlerinizi yazıyorsanız biraz mantık yürüterek yazın.

Birde Aysal yönetiminin pasifliginden bahsedilmis. Yahu en az 20'li yaslarda olan taraftar 10-12 sene evvelini bu kadar mı cabuk unuttu? Gerek Faruk baskan gereksede Ali Dürüst cıkıp konustugunda ortalık inlerdi. Bu iki isim bir zamanlar öyle seyler yaptı ki, kimse agzını acıp gık diyemedi. Faruk baskan bırakıp gitti Ali Dürüst yine baskan olmadı ve yönetime girdi. Hani koltuk sevdalısıydı ya.

Icraattan biraz bahsedersek, herseyden evvel sunu bilin ki bu adam Galatasaray formasının degerinin farkında olan ve bu dogrultuda "bilincli" olarak hareket eden biridir.

-Taffarel gittikten sonra gidip Fransa'da yılın kalecisi secilmis Mondragonu bizzat kendi transfer etti bu takıma.

-Laubali futbolcuları sevmez.

-Bir oyuncu Galatasaraya rest cekiyorsa kapı orada der Galatasarayı asla ezdirmez. -Polat gibi "transferleri bir tek hocalara yaptırıyorum" deyip arkadan oynamaz.

-Oyuncu transferlerine karsır, karısır derken teknik patronla tartısır ama asla gidip Florya'da pusu kurmaz, oraya Adnan Sezgin gibi bir casus koymaz.

-Basa kimi getirmisse Florya onun himayesi altındadır.

Insanlar Galatasarayı modernlestirmeye calıstıkca Galatasaray geriledi. Galatasaray gücünü daimi olarak spor dallarında kazandıgı basarılardan almıstır. Onu o kadara alıp bunu bu kadara satıp bu kadar kar ettimlere girdigin an Fenerbahcelesirsin. Polatın Galatasarayı getirmek istedigi yer iste tam olarak buydu. Ali Dürüst bunun gibi sacmalıklara karsıdır, buna izin vermez. Kısaca eski nesil taraftarın aradıgı liderdir.

Secimlerde kilit isim haldun ustunel. Onu listeye alan koltugu kapar.

Candan erçetin mi? sanırım UltrAslan'a beste yapıp verecek onlarda maçlarda söleyecek iyiymiş Allah'ım yarabbim bu listeden bir yol olmaz birde Alp Yalman'ın listesini görmek gerek...

Candan Erçetin sağlamdır yalnız. hem güç olarak hem Galatasaraylı'lık olarak. bir şarkıcı gibi bakma, yöneticiyim diyen 10 adamı cebinden çıkarır. :)

zaten bildiğim kadarı ile gelecekte yönetime girmesine kesin gözüyle bakılıyordu, bu sefer olmazsa gelecek sefer, olmadı sonraki sefer :)

Candan ercetin Galatasaray lisesinde muzik ogretmenligi yapiyordu. Icimizden biri yani.

Servetle duet yaparlarsa piyasaya bomba gibi duser.

Albayrakta llistede yoksa tuluna kaldik demektir. Insallah yaniltir bizi

aysalhaber_uqfow.jpg

galatasaray'da başkan adayı Ünal aysal'ın listesi belli oldu.

asİl Üyeler

ali dürüst

adnan öztürk

ali gÜrsoy

refik arkan

sedat doğan

mümtaz demir

adnan nas

doğum tarihi :

30 ocak 1951

görevi :

Price waterhouse & coopers türkiye ortağı, y.k.başkanı (denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı şirketi)

eğitimi :

-İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesi, İşletme bölümü-1984

-İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi, lisans eğitimi-1983

-ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi, ekonomi ve finans,

lisans eğitimi-1972

lisan :

İngilizce çok iyi, fransızca iyi

İş tarihçesi :

1992- price waterhouse coopers türkiye

sorumlu ortak, yönetim kurulu başkanı

1987-1992 stfa holding a.Ş. Mali koordinatör, y.k.üyesi

aka gündüz Özdemir

1949 yılında sakarya ilinin mesudiye ilçesinde doğan aka gündüz Özdemir, 1967 yılında bursa atatürk lisesi’nden, 1972 yılında İstanbul İktisadi ve ticari İlimler akademisi'nden mezun oldu.

1972 yılında koç grubu'na bağlı beko ticaret a.Ş.’de iş hayatına başladı. Sırasıyla; bölge müdürü, satış müdürü, genel müdür yardımcısı (satış ve pazarlama) olarak görevler yaptı. 1991 yılında ise beko ticaret a.Ş. Genel müdürü oldu.

2000 yılında beko ticaret a.Ş.’nin arçelik a.Ş. Ile birleşmesi sonucu, arçelik a.Ş. Türkiye satış ve pazarlama grup direktörlüğü’ne atanan Özdemir, aynı zamanda koç holding a.Ş. Dayanıklı tüketim grubu başkan yardımcılığı (türkiye pazarlama-satış) görevini de üstlendi.

2003 yılında arçelik a.Ş. Genel müdürü olarak atanan aka gündüz Özdemir, 01 mayıs 2007 itibariyle bu görevi uhdesinde kalmak kaydıyla, koç holding dayanıklı tüketim grubu başkanlığı görevine getirildi. 01 ağustos 2008 tarihinde arçelik genel müdürü görevinden ayrılarak yerine levent Çakıroğlu getirilmiştir.

Koç holding dayanıklı tüketim grup başkanlığı görevini de üstlenen aka gündüz Özdemir, 25 ağustos 2008 tarihi itibariyle sadece koç holding dayanıklı tüketim grubu başkanlığı görevini sürdürecek.

Aka gündüz Özdemir, tÜsİad ve İstanbul ticaret odası meclisi üyesidir.

mehmet cibara

mete başol

1957 İstanbul doğumlu olan mete başol, arizona Üniversitesi ekonomi bölümü'nden b.s derecesi ile mezun olmuştur. 1984-1988 yılları arasında İnterbank'ta çeşitli kademelerde bankacılık yapmış ve 1988-2001 yıllarında bankers trust deutsche bank'ta genel müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır.

Mayıs 2001 tarihinden bugüne kamu bankaları yönetim kurulu murahhas azası olarak görev yapmaktadır. Mete başol, galatasaray spor kulübü'nde 1998-2001 yılları arasında yönetim kurulu Üyeliği'nde bulunmuştur.

aysal'ın listesi belli oldu - ntvspor.net

bulabİldİklerİm...

Ali Dürüst kafamı karıştırıyor.

Geleceğin takımını kurabileceğine inanmıyorum.

Millet ilk 11 yapıyor sanki.

Fena liste değil diyenler, bu listeyle olmaz diyenler.

Komik misiniz olum siz?

Bunların her biri kariyerli insanlar.

Orda ekip çalışması yapılacak. Ünal Aysal'da en iyi çalışacağı, kişisel ilişkileri en kuvvetli ve kafa yapısı en uyuşan ekibi seçiyor. Her ismin sansasyonel olmasını beklemeyin. Önemli olan uyumdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt