# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

ünal aysal.. TC başlannlığı yapacak adam. çok zeki ve çok temkinli.. kadrosu sağlam ama futboldaki başarının beklentilerini karşılayacak adam olarak bülent tulunu seçmesi onun en zayıf karnı olacak malesef..

ünal aysal.. TC başlannlığı yapacak adam. çok zeki ve çok temkinli.. kadrosu sağlam ama futboldaki başarının beklentilerini karşılayacak adam olarak bülent tulunu seçmesi onun en zayıf karnı olacak malesef..

Yok Artık Lebron james.. Demek Başbakanlık yapacak adam ?

Su anki basbakan basbakanlik yapiyorsa o hayli hayli yapar.

yinede bir Kilictaroglu degil diyorsun yani ?

saka maka bir yana kulüp baskanligi ile basbakanlik ne alaka artik ?

Oyle birsey demedim kardesh siyasete girmem. Lakin diyorum ki uslup olarak simdiki basbakan basbakansa Unal Aysal Cumhurbaskani Reyiz Sef olur.

Başkan Tugay kıran..

Işın Çelebi en dengelş liste onun dedi..Dağılın:D

Neden herkes Aziz yıldırım'dan korkar , Adnan polattan korkmaz sence?

Biz Kabadayı yada mafya babası aramıyoruz ki biz kurumsal yapımızı sağlayacak sistemimizi kurup profesyonelce yöneterek bize çağ atlatacak yönetim arıyoruz.. höt zöt yönetimmi sizin beklediğiniz ? ayrıca bu işler para ile olsa yıldırım demirörenli beşiktaşın bir kaç kez ŞL kazanması gerekirdi

Isın celebi laga luga yapmıs sorun cıkar mı secim icin ?

Şuradaki yorumlara bakarsak durum hiç iç açıcı değil.

Seçime papatya falı - Sabah

Mehmet Helvacı

Erteleme olabilir

Galatasaray'da seçimlerin yapılmaması için bir neden göremiyorum. Ancak bir erteleme olabilir. Seçim kararı prosedüründe üyelere aidatlarını yatırmaları için tanınması gereken 30 günlük süre verilmemişti. Bu nedenle bir kararla seçimler en fazla haziran sonuna veya temmuz başına ertelenebilir ama bence kesin olarak seçim yapılır.

Turgay Kıran

Artık iptal olmaz

Hukuka saygılıyım. Galatasaray başkanlık makamı çok değerlidir. Sevgili Adnan Polat'ın sıkıntıya düşmemesi için elimizden ne geliyorsa yaparız. Onun sıkıntısı Galatasaray'ın sıkıntısıdır. Bizim için başkanlık makamı seçimden daha önemlidir. Kaostan uzak olmamız lazım. Her şeye rağmen seçimin iptal edileceğini düşünmüyorum ancak Polat'ın ve mahkemenin kararına da saygılıyız.

Levent Yücel

Normal seçim zor

Mahkeme seçim yasağını bir kaos oluşmaması için koydu. İbra işi çözülmeden seçim yapamazsınız. Yürütmeyi durdurma kaldırılsa da seçim yasağının ibra ile ilgili davalar sonuçlanana dek sürmesi gerekir. Mahkeme bitecek, 'Bunlar seçime girer veya giremez' diyecek. Ancak o zaman seçim yapılacak. Hatta bu mahkeme normal seçim zamanını da aşarsa Galatasaray normal seçimi dahi yapamaz.

Türker Aslan

3 Mayıs kritik

Benim şahsi fikrim seçimler yapılır. Elbette Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin kararı önemli. Ancak seçimlerin yapılacağını düşünüyorum. 3 Mayıs'ta itirazın görüşülmesi var. Onu da beklemek lazım.

Hayri Kozak

Öncehukuk

Mahkeme kararı önemli. Bu görüntüde seçimlerin yapılmama durumu var. Hukukun önüne kimse geçemez. Mayıs başındaki itirazın görüşülmesini beklemek lazım. Ancak hukuk her şeyin üstündedir; bu unutulmasın.

Sedat Doğan

Hiç engel yok

Seçimlerin yapılmaması için hiçbir neden yok. Tüzüğümüzün 28/1 maddesine göre seçime gidiyoruz. Yani mali kongre ile ilgili değil bu seçim. Seçim kararını 28/1 maddeye göre başkan ve yönetim kurulu almıştır. Bu nedenle seçim için hiçbir engel yok.

sedat doğan nın söylediği en mantıklısı ve doğru olanı,bir daha yazıyorum eğer mahkeme yönetime tedbirli olduğu için seçim yaptırmıyorsa yönetim bundan sonra Galatasaray adına virgül bile koyamaz....buda suc olur.sonra 1 sene kayyum yönetir..bu mantık çıkıyor.

Ünal Aysan'da boş çıktı gibi.

Ali Dürüst,Bülent Tulun,Geretes,Terim ve şaş gibi isimleri aklından bile geçirmemeliydi.

Işın Çelebi' nin seçimde favorisinin Turgay Kıran olduğunu söylemesi samimiyetsizliğinin en güzel göstergesi!! Langırt oynar gibi oynuyorsunuz koca G.Saray' la..Helal olsun..

ünal aysal futbol gündeminde secim uzarsa bir daha aday olmam demedi,sadece olmamayı düşünebilirim dedi.ben öyle hatırlıyorum.Işın Çelebi tam bir yalaka,telegole cıkacak kadar aciz duruma düştüler.hala kaypak kaypak konuşuyorlar,turgay kıran ı göstermesi ise bu zamana kadar yaptıklarının özetidir.bunların klübü düşündükleri falan yok,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt