- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Haber sitelerinde imzaladı diyordu 1 saat evvel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalli ölmediyse gelsin
Sezon başlamadan biter mi?
Evet biter.
Bitmese de bizim taraftar bitirir artık.
En son
2010-2011'de
Keita satılıp
Rosicky, Ledesma, Gervinho, Selçuk Inan ile falan ilgilenip saçma sapan transferler yapıldığında yaşamıştık bu hisleri.
İlk mağlubiyette futbolcusundan yöneticisine çok zor olacak.
O baskı kolay değil.
Tecrübe 80 yaşında Özkan Olcay ile de olmaz eğer onu kaldıracak deneyimin yoksa.
Anca sen bitirirsin
Abi inanmıyorum ya lucescuyla anlasilmadan manciniyi niye gönderiyorsunuz ya bu kadar amatörluk olur mu. Lucescudan başka biri gelecekse mancininin gönderilmesinin mantigi ne.
-Tapatalk-
Kalli ölmediyse gelsin
2 sene daha yaşar bence gelmelidir
1 suru td gelmistir ekibimize lakin 2002de luce ve skibb haricinde mutlak kalmaliydi diyecegim baska biri olmamistir davulf
Kızıyorsunuz biliyorum ama bizim camia 1 kaşık suda karışıyor be abi.
Kaç defa yaşamadık mı bunları?
Ben neyi bitireceğim.
UA denen nereden nemalandığı belli oluşum bitirir.
Sinyali zaten dün çakmadılar mı?
Hukuk sunumuna ne gerek vardı diyerek.
Adamların siyasi duruşu, Terim hayranlığı belli. Karıştıracaklar.
Sonra burada herkes birbirine sallayacak yine. Olan hepimize olacak.
Kısır döngü bu.
Keşke yanılsam.
Kusura bakma da bu taraftarlardan biri de sensin. İlk haberde sezon başlamadan bitti diyen sendin. Yahu nasıl bakıyorsunuz olaylara Lucescu tamam başarılı olurdu ama 10 yıl önce burdaydı nasıl tanıyor yahu Deniz Yılmaz'ı biliyor mu mesela Aydın Karabulut'u ya da bence Salih Dursun'u bile tanımıyor. Eee nasıl oluyor bu iş hele bir yeni td açıklansın bakalım kimdir necidir. Bu kadar peşin hükümlü olmayın yahu.
Başkan napsın ruslarla birik olup kulüp binasını mı bombalasın.
Altina bez bağlıyorlar