Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

Abi inanmıyorum ya lucescuyla anlasilmadan manciniyi niye gönderiyorsunuz ya bu kadar amatörluk olur mu. Lucescudan başka biri gelecekse mancininin gönderilmesinin mantigi ne.

-Tapatalk-

Her zaman burda başkana destek oldum fatih terimi gönderirken bile destek oldum ama Lucescu gelmeyecekse niye manciniyi yolluyorsun bundan sonra gelen hoca manciniden daha mı iyi olacak Ünal aysal büyük bir hata yapmıştır

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize bu saatden sonra yarayacak biri vardı o da Luce'idi.

Mancini kalsaydı bari neden yolladınız madem Luce işi olmayacaktı da? Alman ekolü derler, Mancini'den kötü biri gelir yüzde yüz eminim.

Sezon başlamadan biter mi?

Evet biter.

Bitmese de bizim taraftar bitirir artık.

En son

2010-2011'de

Keita satılıp

Rosicky, Ledesma, Gervinho, Selçuk Inan ile falan ilgilenip saçma sapan transferler yapıldığında yaşamıştık bu hisleri.

İlk mağlubiyette futbolcusundan yöneticisine çok zor olacak.

O baskı kolay değil.

Tecrübe 80 yaşında Özkan Olcay ile de olmaz eğer onu kaldıracak deneyimin yoksa.

Kusura bakma da bu taraftarlardan biri de sensin. İlk haberde sezon başlamadan bitti diyen sendin. Yahu nasıl bakıyorsunuz olaylara Lucescu tamam başarılı olurdu ama 10 yıl önce burdaydı nasıl tanıyor yahu Deniz Yılmaz'ı biliyor mu mesela Aydın Karabulut'u ya da bence Salih Dursun'u bile tanımıyor. Eee nasıl oluyor bu iş hele bir yeni td açıklansın bakalım kimdir necidir. Bu kadar peşin hükümlü olmayın yahu.

Başkan napsın ruslarla birik olup kulüp binasını mı bombalasın.

Lucescu ile tiyatrodan nabız yoklama bitti. Tulunla beraber Eric Geretsi getirirler.

Mancini kalaydı bari, en azından ülkeyi ve takımı öğrenmişti az çok.

Anca sen bitirirsin

Kızıyorsunuz biliyorum ama bizim camia 1 kaşık suda karışıyor be abi.

Kaç defa yaşamadık mı bunları? :(

Ben neyi bitireceğim.

UA denen nereden nemalandığı belli oluşum bitirir.

Sinyali zaten dün çakmadılar mı?

Hukuk sunumuna ne gerek vardı diyerek.

Adamların siyasi duruşu, Terim hayranlığı belli. Karıştıracaklar.

Sonra burada herkes birbirine sallayacak yine. Olan hepimize olacak.

Kısır döngü bu.

Keşke yanılsam.

Bayern'in geçen seneki teknik direktoru gelsin veya Klopp.

Gerets , advoocat , jol gibi saçma sapan dahi denmeyecek geri zekalılık ürünü adamlar gelmez ise sezon çöpe falan gitmez , umarım başkan bu çöplük oğlu çöpluk adamları tulun denen insanın lafına bakıpta getirmez ...

Hala Hollanda ekolü diyor ya. Gidip mal birini getirecekler al başına belayı. Git al bi Alman bu saatten sonra. Hollandadan kim gelebilirde

Kızıyorsunuz biliyorum ama bizim camia 1 kaşık suda karışıyor be abi.

Kaç defa yaşamadık mı bunları? :(

Ben neyi bitireceğim.

UA denen nereden nemalandığı belli oluşum bitirir.

Sinyali zaten dün çakmadılar mı?

Hukuk sunumuna ne gerek vardı diyerek.

Adamların siyasi duruşu, Terim hayranlığı belli. Karıştıracaklar.

Sonra burada herkes birbirine sallayacak yine. Olan hepimize olacak.

Kısır döngü bu.

Keşke yanılsam.

Senin gibi en az 10 milyon tip var o da doğru.

Dünya DK'ya kitlenmiş.Transfer yapan eden kampa giden kulüp yok.Neyin sezonu bitiyor.Oynanmamış sezonu bırak oynanmamış maç bile bitmez

Kusura bakma da bu taraftarlardan biri de sensin. İlk haberde sezon başlamadan bitti diyen sendin. Yahu nasıl bakıyorsunuz olaylara Lucescu tamam başarılı olurdu ama 10 yıl önce burdaydı nasıl tanıyor yahu Deniz Yılmaz'ı biliyor mu mesela Aydın Karabulut'u ya da bence Salih Dursun'u bile tanımıyor. Eee nasıl oluyor bu iş hele bir yeni td açıklansın bakalım kimdir necidir. Bu kadar peşin hükümlü olmayın yahu.

Başkan napsın ruslarla birik olup kulüp binasını mı bombalasın.

Açıklamamı Ozan Kesgin'e yazdığım cevapta bulabilirsin Davut.

Sorun Lucescu'nun ultra süper bir bulunmaz hint kumaşı oluşu veya olmayışı değil.

Bu ligde hele de Galatasaray'da başarı için tek şart bütünleşmek.

Daha 1.dakikadan bunun için ben suçlanmaya başladıysam vardığım tek yer haklı olduğum. :(

Geri
Üst Alt