- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Feldkamp işini biliyordu
ewt biliordu ama gitmesi dogru idi o gidince takim 6da 6 yaparak sampiyonluga uzanmistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feldkamp işini biliyordu
Lucescu ile tiyatrodan nabız yoklama bitti. Tulunla beraber Eric Geretsi getirirler.
böyle saçmalık yok.biriyle anlaşmadan t.direktör gönderiyorsun
Zico düşünülebilir aslında. Şuan boş mu?
ewt biliordu ama gitmesi dogru idi o gidince takim 6da 6 yaparak sampiyonluga uzanmistir
Senin gibi en az 10 milyon tip var o da doğru.
Dünya DK'ya kitlenmiş.Transfer yapan eden kampa giden kulüp yok.Neyin sezonu bitiyor.Oynanmamış sezonu bırak oynanmamış maç bile bitmez
Gerets daha geçen hafta iki yıllıl sözleşme imzaladı Katar da ha Luce gelmeyecekse bem Gerets e razıyım o başka
C5303 cihazımdan gönderildi
Belki tulunun başka alternatifleride olabilir ama bana göre gerets hala gelebilir.
Galatasaray'lılık yarıştırmak gibi bir gayem yok.
Antipatik olmak da istemem.
Pesimist davranmış da olabilirim. Bunu söylemem de gidip 34 maçı da izleyeceğim gerçeğini değiştirmeyecek.
6 aydır Ünal Aysal ile ilgili olumsuz bir mesajım da olmadı, hemen siz-biz diye yaftalama o yüzden Ozan.
AMA SENDEN TEK BİR RİCAM VAR BENİ LÜTFEN FUTBOLA SİYASİ FİKİRLERİNE ALET EDİP, YALAKALIK PEŞİNDE KOŞAN TARAFTAR GRUPLARI İLE AYNI KEFEYE KOYMA ZİHNİNDE.
Onun dışında farklı düşünürüz, bana GEREKSİZ HEZEYAN YAPIYORSUN DE ANLARIM, HAK VERİRİM. Çünkü hepimiz ANLIK MORAL BOZUKLUĞU İLE yazabiliriz bir şeyler.
Fener gibi Avrupa özürlüsü bir takıma ŞL'de çeyrek final oynatmış ve pozitif futbol oynatan, mantıklı ve zeki bir adam ne kadar dalga geçilebilir durumda bilmiyorum tabi..
evet şampiyon olduk ama sonraki 3 seneyi kaybettik o yerli mafyası nedeniyle ...