Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

Lucescu gelmiyorsa o onun hakkidir ama bir daha Florya'ya ziyaret icin felan da gelmesin o zaman

Mancini kalacak dedi ertesi gün yolladı dur bakalım bunun da altından güzel bir haber çıkar inşallah.

Zico düşünülebilir aslında. Şuan boş mu?

tabikide

ZICO_Family_lr-1280x768.jpg

Senin gibi en az 10 milyon tip var o da doğru.

Dünya DK'ya kitlenmiş.Transfer yapan eden kampa giden kulüp yok.Neyin sezonu bitiyor.Oynanmamış sezonu bırak oynanmamış maç bile bitmez

Galatasaray'lılık yarıştırmak gibi bir gayem yok.

Antipatik olmak da istemem.

Pesimist davranmış da olabilirim. Bunu söylemem de gidip 34 maçı da izleyeceğim gerçeğini değiştirmeyecek.

6 aydır Ünal Aysal ile ilgili olumsuz bir mesajım da olmadı, hemen siz-biz diye yaftalama o yüzden Ozan.

AMA SENDEN TEK BİR RİCAM VAR BENİ LÜTFEN FUTBOLA SİYASİ FİKİRLERİNE ALET EDİP, YALAKALIK PEŞİNDE KOŞAN TARAFTAR GRUPLARI İLE AYNI KEFEYE KOYMA ZİHNİNDE.

Onun dışında farklı düşünürüz, bana GEREKSİZ HEZEYAN YAPIYORSUN DE ANLARIM, HAK VERİRİM. Çünkü hepimiz ANLIK MORAL BOZUKLUĞU İLE yazabiliriz bir şeyler.

Fener gibi Avrupa özürlüsü bir takıma ŞL'de çeyrek final oynatmış ve pozitif futbol oynatan, mantıklı ve zeki bir adam ne kadar dalga geçilebilir durumda bilmiyorum tabi..

Galatasaray'lılık yarıştırmak gibi bir gayem yok.

Antipatik olmak da istemem.

Pesimist davranmış da olabilirim. Bunu söylemem de gidip 34 maçı da izleyeceğim gerçeğini değiştirmeyecek.

6 aydır Ünal Aysal ile ilgili olumsuz bir mesajım da olmadı, hemen siz-biz diye yaftalama o yüzden Ozan.

AMA SENDEN TEK BİR RİCAM VAR BENİ LÜTFEN FUTBOLA SİYASİ FİKİRLERİNE ALET EDİP, YALAKALIK PEŞİNDE KOŞAN TARAFTAR GRUPLARI İLE AYNI KEFEYE KOYMA ZİHNİNDE.

Onun dışında farklı düşünürüz, bana GEREKSİZ HEZEYAN YAPIYORSUN DE ANLARIM, HAK VERİRİM. Çünkü hepimiz ANLIK MORAL BOZUKLUĞU İLE yazabiliriz bir şeyler.

Yazdıklarımın tek kelimesinden birşey anlamamışsın.

Ne Ünal Aysal'dan bahsettim ne Ultraslandan ne de başka birşeyden.Dediğim şey çok basit.Lucescu gelmezse sezon biter anlayışı gülünç

ıkna etmek için zorlarlar.daha kesin olarak olmuyor demek yanlış olur.tek istedigim bir an önce halledilsin ve GS hakkında bilgisi olan bir teknik adam gelsin.

Fener gibi Avrupa özürlüsü bir takıma ŞL'de çeyrek final oynatmış ve pozitif futbol oynatan, mantıklı ve zeki bir adam ne kadar dalga geçilebilir durumda bilmiyorum tabi..

LAN KARİYERİNDE BAŞKA OLAYI YOK IRAKI FALAN ÇALIŞTIRIYOR ADAM

BEN GELSEM DAHA İYİ OLUR.NE SAÇMALIYORSUN SEN YA

rezalet skandal fiyasko!!!!

madem luce ile anlasmamistiniz neden mancini'yi yolladiniz???

adam tam ligi ve kadroyu cözmüstü adami yolladiniz yahu?!?!?!

yönetim kesinlikle sinifta kaldi bu hamlesiyle !!!!

evet şampiyon olduk ama sonraki 3 seneyi kaybettik o yerli mafyası nedeniyle ...

oda dogru

gerci skibbe cok dogru bir hamle idi ve o sezon hucumumuz 10#ydi ama onu kovup yerine bulenti getirdiler gulermisin aglarmisin? ben aglamadim ama uzulmustum skib bize guzel top oynatiyordu ve defans transferle toparlanabilirdi

Geri
Üst Alt