ünal aysalı sevme sebebiniz

mutlulugun resmini cizmis ADAM

galatasaray-v-juventus-wesley-sneijder-and-di_3050130.jpg

Adnan Polat kadar skandal bir yönetim göstermemiş olmasını. 20 Milyon AKP'li gafı yapsa da en azından taraftarı ispiyonlama sözü vermedi.

Kebabçıyı şutlamasıyla gönüllere taht kurmuştur.

Galatasaray´a baskanlik yapmis olmasindan dolayi, biraz sevgi ve saygi beslerim. Ne yöneticiligini, ne de kendisini begenirim.

Selçuk inan polat ön protokol ?

"Aylırken tarihte ilk defa bir başkan olarak 200 imza atarak ayrıldım. Gönlümüz kırıldı elimde bir sözleşme vardı. Selçuk İnan'ın sözleşmesi vardı. Ali Dürüst ile görüştüm ve sözleşmeyi gösterdim. Sonra Ali Dürüst ile yaptığım konuşma Galatasaray'da iç barışı sağlayın dedim."

Selçuk Inani hasan sas ikna etmis, selçukla oturup konusmuslar falan. Hasan Sas kendi açıklamıştı. Adnan Polat imzalamissa bu iş nasıl oluyor?

Bu arada baskanin her bir şeyini seviyorum. Tek kırgınlıgim ftyi 4 ay geç tekmelemesidir. Mayısta geri gelecek umarım.

Ali dürüst bunu doğrulamış mı pekim. Polata güvenmiyorum ben.

Birde o dönem selçuk'un fener yerine bizi seçmesinin hele hele 8 olmuş bir takıma, trabzondan kalite bakımından daha düşük bir takımı kuran başkan'a imza atması enteresan bunlar.

Son dönemde transferde ciddi hatalari olmustur, kimse inkar edemez, ama Galatasaray´a cok farkli bir güc verdigi de inkar edilemez. Ünal Aysal Baskan iken, herkeste cok farkli bir güven duygusu vardi acikcasi. Durusuyla, konusmasiyla, vizyonuyla, hepimizi cok mutlu etmisti. 3 yilda tüm branslarda bize yasattiklarini unutamayiz.

Hala cok seviyorum Baskani. Umarim geri döner. Tecrübe olmustur, hatalari tekrarlamaz.

Selçuk Inani hasan sas ikna etmis, selçukla oturup konusmuslar falan. Hasan Sas kendi açıklamıştı. Adnan Polat imzalamissa bu iş nasıl oluyor?

Bu arada baskanin her bir şeyini seviyorum. Tek kırgınlıgim ftyi 4 ay geç tekmelemesidir. Mayısta geri gelecek umarım.

Bende öyle biliyorum.

Polat'ın gider ayak iyi bir icraat yapabileceğine inaniyormusunuz yav :D

I am the one who knocks!

Adamın kulüp yönetimine bakış açısı farklı. Bir vizyon içeriyor. Yönetir yönetemez orası ayrı ama parolası her alanda başarı olan bir yönetim stili var.

Bende öyle biliyorum.
O dönemde Gürcan denen kekonun ''Galatasaray, Selçukla anca çay icer" diye açıklamaları vardı hatırlarsınız. Muhtemelen fb anlaşmak üzereydi ve bunlara da duyurulmustu. Ama işte Hasan işi bitiriyor.

Adnan Polat gibi birinin sözlerine inanmak da ayrı bir konu.

Geri
Üst Alt