ünal aysalı sevme sebebiniz

Ali dürüst bunu doğrulamış mı pekim. Polata güvenmiyorum ben.

Birde o dönem selçuk'un fener yerine bizi seçmesinin hele hele 8 olmuş bir takıma, trabzondan kalite bakımından daha düşük bir takımı kuran başkan'a imza atması enteresan bunlar.

Adnan Polat bunu devamli ifade ediyor zaten, isteyen coktan yalanlayabilirdi. Selcuk Inan´in menejerligini yapan sahisin babasi Selcuk Inan´i ikna etmek icin cok ugrasdiklarini, ama onun daha az magliyet icin GS´ye gitmeyi kafasina koydugunu söylemisti. (Eski fenerli topcu, ismi aklimda degil)
Elmander, Ceyhun ve Selcuk aciklanirken, Aysal daha medyada kendisini tanitma turlari atiyordu. Bana mantikli geliyor.

Polat'ın gider ayak iyi bir icraat yapabileceğine inaniyormusunuz yav :D

I am the one who knocks!

100 Milyon dolarlik krediyi cekmeseydi, ve sirketleri birlestirmeseydi, sermayet artirimindan 220 milyon dolar gelir elde edemezdik. Bu 100 Milyon dolar Polat döneminde borc olarak yazildi, ama meyvesini Aysal yönetimi yedi. Dogruya dogru.

Türk Futboluna fazla bir başkandı.

Gerçekten gözlerim ondan iyisini geç yakınına yaklaşanı göremedi.

Buna rahmetli Özhan Canaydın da dahil.

Adamın paçasından vizyon akıyordu.

Millet harbi balik hafizali. Guluyorum sadece..

b1e12elmander.JPG

Millet harbi balik hafizali. Guluyorum sadece..

b1e12elmander.JPG

Hafizam tamami ile dogru, medyada ikna turlari yaparken bitmisti transferler. Ünal Aysal´in ilk transfer girisimi, Ispanya seferiydi. 3 oyuncu icin giderken, ülkeyi ayaga kaldirmisti yaptigi sov ile.

Şu marka değeri vs gibi zırvaların zırva olmadıgını gösterdigi için seviyorum ,gerçekten klubü klas bi noktaya taşıdı Aysal(kendisi de öyle) ama bi zaman sonra artık menajerler mi yoksa başka güçler mi bilmem ellerinde oyuncak oldu hata üstüne hata yaptı futbolda ,basketbolda da finale çıkmaması hataydı.Ama hatalarından ders alacak kadar zeki bi adam umarım gelirse öyle gelir.

Sanane

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hafizam tamami ile dogru, medyada ikna turlari yaparken bitmisti transferler. Ünal Aysal´in ilk transfer girisimi, Ispanya seferiydi. 3 oyuncu icin giderken, ülkeyi ayaga kaldirmisti yaptigi sov ile.

Unal Aysal defalarca en hosnut oldugu transferinin Elmander oldugunu soyledi. Hatta Terime sordugunu ve teriminde onayini aldigini soyledigini dun gibi hatirliyorum.
Terim Polatla gelmedigine gore sorunun cevabi cok acik zaten.

Unal Aysal defalarca en hosnut oldugu transferinin Elmander oldugunu soyledi. Hatta Terime sordugunu ve teriminde onayini aldigini soyledigini dun gibi hatirliyorum.
Terim Polatla gelmedigine gore sorunun cevabi cok acik zaten.

Aysal´i sevmesine ragmen, akli selim olan herkes kabul etmesi gerekir ki, Ex-Baskanimiz dogrulari konusmak ile taninan bir isim degildi. Bir degil, iki degil "Bir GS Baskani, iki Aysal" videosu yapmaya yetecek sekilde. Bunu ister strateji, ister baska bir sekilde yorumlayin, önemli degil.
Ben Terim´in de bastan istedigini zanetmiyorum, ilk 11 olarak Baros düsünülürken formayi kapmisti Elmo... Hep yedeklerden geliyordu ilk lig maclari ve hazirlik dahil...
Adnan Polat Elmander´i 5 yildir getirmeye calisiyordu zaten. PL macerasindan sonra, bosa düsmüstü kendisi.

tape_2011_05_25_sekip_mosturoglu-ersun_yanal_01.jpg

AL sana delil. Bana serefsiz, hain istediginizi diyebilirsiniz, ancak ben yalan konusmam.

Son düzenleme:
Galatasarayımızı ite köpeğe yedirmediği için sevdik. Her seferinde fenerbahçelilerin ağzına ağzına vurması da cabası. Çok sevdik be başkan.

Selçuk-Elmander Polat' ın bitirdiği transferlerdir ve bu durum tartışmaya kapalı bir konudur...

Polat Selçuk' a imzayı attırıyor ve ''Trabzonu şampiyon yapıp öyle geleceksin'' diyor, detaylarıyla yazıldı, konuşuldu...

Elmander' e de Terim' in başta burun kıvırdığı ve kerhen kabullenmek zorunda kaldığı bilinen bir şey...

Borsaya yapılan açıklamalar zorunlu formaliteden ibaret, hukuki geçerliliği olan önsözleşmeler çoktan yapılmıştı...

ünal aysalın futbol vizyonu, teknik direktör seçimi ve yanında bulundurduğu danışman bozuntusu tam anlamıyla fiyasko.. hatta kulübü borca batağa da sokmuştur doğru ama şikecilere koyduğu her postadan dolayı ve istikrarlı tavrından dolayı ona hayranım ve sırf bu nedenle gelmesini isterim.. duygun dedeye bakınca ne demek istediğim anlaşılır..

Bu ateş üfleyerek sönmez çıkışı muhteşemdi. Ondan sonra fenere ayar üstüne ayarlar vermeye başladı. İktidara fenere ve onun yalakalarına boyun eğmedi. Yanlışları da coktu ama bu adam harikaydı ya.

Sevmeyelim de taşa mı dönelim...
Baskanlığı süresince bir kez bile üzülmedik herhalde. Güzel yıllar yaşattı bize kim ne derse desin.

Şu golü unutmak mümkün mü? Drogba'nın klasik gol sevincini Galatasaray forması altında yapması hangi birimizde tüyleri diken diken yapmadı ki :)

https://www.youtube.com/watch?v=aSlkuqImYW8

Daha çok sebep var da, alınan kupalara verilen ayarlara bakmak kafi. Fazla anlatmaya gerek yok :)

çünkü klas bir insan..ünal aysalın başkanımız oması beni hep gururlandırdı tıpkı takımda sneijderin olması gibi..Adamda değişik bir hava var diğer takım taraftarları da bunun farkında

Selçuk'u Hasan Sas getirdi.Polat daha önce görüsme yapmis olabilir ama Astoria'da Zincirlikuyu'da görüsüp imzayi attirmistir.

Geri
Üst Alt