Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
fatih terimi kovAna kadar iyidi
sonra sapıttı
sonra sapıttı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin tersO zaman beni de sev.![]()
Aysal´i sevmesine ragmen, akli selim olan herkes kabul etmesi gerekir ki, Ex-Baskanimiz dogrulari konusmak ile taninan bir isim degildi. Bir degil, iki degil "Bir GS Baskani, iki Aysal" videosu yapmaya yetecek sekilde. Bunu ister strateji, ister baska bir sekilde yorumlayin, önemli degil.
Ben Terim´in de bastan istedigini zanetmiyorum, ilk 11 olarak Baros düsünülürken formayi kapmisti Elmo... Hep yedeklerden geliyordu ilk lig maclari ve hazirlik dahil...
Adnan Polat Elmander´i 5 yildir getirmeye calisiyordu zaten. PL macerasindan sonra, bosa düsmüstü kendisi.
![]()
AL sana delil. Bana serefsiz, hain istediginizi diyebilirsiniz, ancak ben yalan konusmam.
Dostum sana yalanci, serefsiz diyen yok. Hatta forumda elle tutulur yazi yazan adamlardan birisin.
Lakin gosterdigin kanit Elmanderi Turkiye'ye getiren baskanin Polat oldugunu kanitlamiyor ki.. Polat isterse Elmanderi cocuklugundan beri takip ediyorda olabilir. Bu demek degilki Elmanderi transfer edebilecek. O capsizin alabilecegi adam ya Culio'dur ya da Stancu.
Bir insan gözden düşmeyegörsün...Rijkaard-Keita-Elano yu getirdiği zaman zevkten dört köşe olan, onların kötü performanslarına bile toz kondurmayan adamlar, Polat' ın bir Elmander transferini giderayak yapabilmiş olmasını yakıştıramıyorlar...Elmander' i Polat transfer etmiştir, nokta...
Selcuk Inan´i kanitliyor ama. Dedigim gibi akil ve mantik var, üc transfer aciklanirken daha Aysal kendisi tanitim turlarindaydi. Polat´in ben yaptim demesi, kimseninin de yalanlamadiginda göre, o yapmistir heralde. Mesela Elmander ve Selcuk diyor, ama Ceyhun´u söylemiyor. Buda Polat´in eyyami.
ben Selcuk Aysal'in transferidir demedim ki. Hatta dun gibi hatirliyorum polat zamaninda aciklandigini. Fenerbahce'de Selcuk transferinin golgesinde kalmamak icin (taraftar ah ulan selcugu kaptirdi bizim yonetim demesin diye) sanki yaptiklari transferi aciklamak icin beklemisler gibi bir saat sonrada onlar birini aciklamislardi. Kimdi aklima gelmiyor su an.
edit: Mousa Sow'du acikladiklari sanirim
ben Selcuk Aysal'in transferidir demedim ki. Hatta dun gibi hatirliyorum polat zamaninda aciklandigini. Fenerbahce'de Selcuk transferinin golgesinde kalmamak icin (taraftar ah ulan selcugu kaptirdi bizim yonetim demesin diye) sanki yaptiklari transferi aciklamak icin beklemisler gibi bir saat sonrada onlar birini aciklamislardi. Kimdi aklima gelmiyor su an.
edit: Mousa Sow'du acikladiklari sanirim
Sow ara sezon transferi Fenerbahce´nin ve Selcuk´da Aysal döneminde aciklandi. Neyse güzel kardesim, sen bildigin gibi inan. Sonucta benim acimdan, okadar da önemli degil kimin getirdigi.
Sow'u playofflu sezonda kisin almislardi.
Elmanderi Adnan Polat almıştırSadece Elmander, Muslera ve Sneijder'i alması hamlelerini sevdim. Gerisi çok da umrumda değil.
Yiğidi öldür hakkını yeme derler ekonominin temellerini Adnan Polat atmıştır Stad , şirket birleşmesi...100 Milyon dolarlik krediyi cekmeseydi, ve sirketleri birlestirmeseydi, sermayet artirimindan 220 milyon dolar gelir elde edemezdik. Bu 100 Milyon dolar Polat döneminde borc olarak yazildi, ama meyvesini Aysal yönetimi yedi. Dogruya dogru.
Elmanderi Adnan Polat almıştır
Hala anlamadim valla. Elmanderin Aysal tarafindan transfer edildigine hem fikir miyiz?
Ben Selcuk Inan hakkinda tek kelime dahi etmemisken sanki Aysal transfer etmis demisim gibi yoruma maruz kaldim. Oysa bende bilyiorum Selcuk'un Polat zamaninda aciklandigini. Eger bahsetigim dioger oyuncu Mousa Sow' degilse o zaman Emenike olabilir. Bi flas transfer haberi aciklamislardi ayni anda Selcuktan hemen sonra. Tipik ezik posikolojisi. Aman altta kalmayalim diyebilek icin bekletmislerdi bu transferi aciklamayi. Muhtemelen selcugu ellerinden kacirdiklarini sezdikleri icin beklettiler.
Polat ilgilenmiştir ama son darbeyi Aysal vurmuştur.Sonuçta imza atan adamı Hasan Şaş niye ikna etmeye çalışsın?Ki bu ikna olayı tüm gazetelerde çıktı,bence hem şikeciler hem biz teklif yapmışız,belki şikeciler son anda bir adım öne geçmişkken Fatih Terim faktörüyle bize gelmiştir.Yanılmıyorsam da o sezonun devre arasından itibaren Selçuk savaşı başlamıştı.
Tapelerde bile var, Ersun Yanal ile Sekip baski yapiyorlar Selcuk Inan´a. Özellik ile Ersun menejerini sikistirin, bende Selcuk´u sikistiricam diyor. Selcuk bunlari basindan atmis, "Polat´a söz verdim diye...
Selcuk´un menejerinin babasi Ogun Altiparmak. Cok ugrastik ona FB formasi giymek icin dedi, ama cocuklugundan beri hayali GS oldugundan dolayi kibarca ret etmis.
Yani orada iknalik pek birsey yok. Tapenin kesitini koydum arka sayfalardan birini.
Ve Polat her seferinde söylüyor, onlarin sözlesmesini hazirladigini ve teslim ettigini.