ünal aysalın medya ve iktidar tarafından gönderildiği gerçeği

Sunu da yazmadan olmaz... Benim bir Baskan´i yada yöneticiyi degerlendirme seklim farklidir. Ben sportif basarida, Baskan ve yönetime sadece minimum bir pay bicerim. Bu benim genel olarak bir prensibimdir. Ancak bir Baskan´i yada yöneticiyi sportif basari ile degerlendiren taraftarlar, bu son 1.5 yillik sürecte Aysal´a bukadar denli saldirmalari da dogru bir davranis degildir. Hatta ilkesizliktir bir nevi. Ancak bu Ülke olarak ne kadar anlik yasadigimizi ortaya seren bir durum. Bir adami bir günde kahraman, diger günde hain ilan edebilyoruz. Yani sportif olarak kulübü kötü duruma soktu, sunu yapti, buni etti demenin bir mantigi yok. Zaten kötü bir durumda alindi ve son 3 senede tarihinin en basarili dönemlerinden bir tanesini yasamistir.

Son düzenleme:
Dogrudur.

Rte Pandev ve Dzemailiyi
Aziz Yildirim Ontivero ve Hayrovici
Geriye kalan kisim ve medyada tarik salih veysel ontivero olcan umut telles gibi adamlari aldirtmistir ayrica eray gibi adamlarin maasina zorla yuzde 500 zam yapmasi icin tehdit etmistir vizyonlu baskanimiza.
Ayrica Mancini ve Prandelli gibi adamlari basimiza getirmisler maddi ve manevi yonden Galatasarayi cokertince Aysalin kicina tekmeyi vurup Aysal kacti gibi gostererek tum sucu Aysal baskanimiza atmislardir.

ya bunda beyin var mı

Simdi arkadaslar surda bir anlasalim komisyoncu diyen kisi neye dayanarak bunu soyluyor ?
Teknik direktorler degil menejerler alir komisyonu transferlerde ben daha bir teknik adamin transferden pay aldigini gormedim ayrica cok da akla mantiga yatmayan bir durum.
Aysal Akp karsitimiydi yoksa bildigimiz Akp yi yaladi mi ?
Cevaplayalim bu spor yoneticiligi vasfi bulunmayan baskan once 20 milyon Gs li Akp ye oy atiyor dedi.Sonra elestirmeye basladi o da olmayinca vizyon toplantisiyla falan iyice Akp ye yakinlasmaya baslamadi mi ?
O iki senelik sampiyonluk ve CL zaferleri tamamiyle terimin basarisi oldugunu bize italyan teknik adamlar gostermedi mi ?
Hala terim donemindeki gibi pozitif futbol oynayabiliyormuyuz?
Terim'i burdaki arkadaslar hep yanlis transfer politikasiyla elestirirken ondan sonra gelenlerin her transferi fiyasko cikmadi mi ?
Terim emrecan,hakan calhanoglu ve kerim frei yi istemedi mi yonetimden potansiyelli genc olarak.Cok vizyonlu aysal hangisi icin elini tasin altina soktu? Terim gittikten sonra hicbir potansiyeli olmayan gencleri neden doldurdu?
Aysal cok fazla yanlis yapti bu yanlislarda kendi sonunu hazirladi.

Rte ve Demirören gece yarisi Ünalin evine girip onu ölümle tehdit etmeseydi o kötü transferler olmayacakti renktaslar, masum baskanimiza sahip çikalim !

Terimciler modern futbola ayak uyduramadigi icin buyuk baskanimiza saldiriyor.

Bir şey yazmayacakdım bu konuya aslında amaaa...
Iktidarın 40 yılda bir işe yaramış o zaman vallahi. Sebepleri farklı olsada tabiki.
Kulübü batırmak visyonsa ben o visyona tükereyim.
Günlük başarılar yaşatıp Galatasarayın geleceğini satan adamı efsane yaptınız . Günlük düşünen ve yarını umtunda olmayan taraftar kitlesi bunlar herhalde.
Aldığı gibi bırakmış borc olarak... Hayır daha fazla borclandığı gibi muthiş de para harcadı.
160 milyon seviyesinde olacak borclar ben gittiğimde. Gittimi?
Dahada yöneticilik rezaletlerini saymak istemiyorum. Transferler yöneticilik beceresi değildir.
Ne iyi veya kötü yönde. Sadece bütce ayarında değerlendure biliriz bu konuda yöneticileri.

İnanılmaz kaliteli bir yönetim kurulu vardı. bence ünal aysal değil hedef onlardı. vizyonunu yediklerimi yediler. :(

İyiki istifa etmiş bu kadar nankör insana yaranmaya hiç gerek yok. Keşke o kadar para harcamasaydı, o kadar transfer yapmasaydı da kuşlar 4. yıldızı çoktan takmış olsaydı biz 17 şampiyonlukta kalsaydık nankörlerde kına yaksaydı. Emin olun o zaman elimizde 2 şampiyonluk 2 süper kupa olmazdı ama yinede kulüp borç batağında olurdu :)

AYSAL'IN en buyuk ama en buyuk hatasi ..

Sedat Dogan gibi bos bir yalanci bir hukukcuyu yonetime almasi . ( ornek verelim Yabanci futbolculara AB basvurusu vs vs Fb ye karsi davalar ? kayboldu gitti)
Emir Sarigul , torpilli babasi sayesinde GS gibi kos koca camiyaya giren , ve yoneticilik yapan , malumunuz 0 icraati olan , Suanda tehditlerle kufurlerle kendi belediyesinden kovulan bir sahtekar/kufurbaz hirdoyu almasi.
Manciniyi gonderip yerine Prandelli getirmesi .

iktidarı bilemem varsa bir iddia altını doldurmak lazım.

olayın medyayla yakından uzaktan ilgisi yok. medya başkan gönderebilse Türkiyede başkan kalmaz.

ünal aysal maddi durumun çok kötüye gittiğini görerek kaçmıştır.

Terim bana göre kendi gitti. Avcı ile devam edeceğiz diyen TFF bir anda karar değiştirip yollaması garip değil mi? Albayrak ve Dürüst gidince yalnız kalacağını farketti ve RTE'den yardım isteyip koltuğa geçti. Aysal sonra 2 sene uzatmak istedi ama Terim "ben biri istedi diye imza atmam" dedi vs.

Bu konu hakkında film bile yapılır işinden çıkılmaz bir durum olmuştu. Aysal'ın hatası çok ama TFF daha Ağustosta 5+3ü yeni açıklayıp ısrarcı olacağız derken Aralıkta serbest bırakması bile ilginç.

Geri
Üst Alt