Ünal Aysal'ın yönetim listesi şekilleniyor

Cevap: Ünal Aysal'ın yönetim listesi şekilleniyor

Culio ve Stancu Karabukspor stayla oyuncular. Emenike ve Cernat ikisine de diz cokturur tovbe istetir ve yer sildirir, maliyetleri de Culio ve Stancu'nun 10'da biri falan.

hagiden romanya ligi disinda oyuncu bilmesini bekliyormuyduk imza attirirken? adamin zerre sucu yok orda bence mecbur guvenecegi anlasacagi adamlari aldirdi napsin

Aha g.t dedi valla g.t dedi.

7 milyon verdik ikisine reyiz El-Insaf

Futboldan gram anlamayan apaçi yorumları bunlar. Cana ve Neill'de kapağı sağlam yediniz demişsin, anlat kapağıda bilelim. Misimovic'in kondisyonsuz, kıçını kaldıracak hali olmayan hali, M.Sarp'ın en iyi halinden iyi değil midir? Handanovic ve Romero'yu ağzından kaçırmış. Yalan tabiki. Zira doğruysada Hagi'nin gram anlamadığını gösterir. Handanovic ve Romero ilk tercih, diğeri ZAPATA.

G.T oldun dememe gerek yok bence.

Antalyaspor macında kapak dagıtılırken seni es gecmisler sanırım :boohoo:

Yaklasık 1 sayfa geriye gidersen Einstein, "Haginin baslıca hatalarından biri Mustafa Sarpı oynatmaktı" ve Misimovic konusundada hatalıydı diye yazdım. Sen hala bana Mustafa Sarpı Misimovice tercih etmezmisin diyorsun. Mustafa Sarpa senin gibi sahada sadece direk görevi üstlenecek birini bile tercih ederim :Roflol:

Bana bu klişe yorumlarla gelme, daha yaratıcı ol.

oglum sen sarhosmusun

iyi adamlar aldi diyorum para harcayip

ama o kadar

TD luk nedir bilmiyordu beceremedi diyorum

sen benden alinti yapip baskasiylami konusuyorsun?

harbiden soruyorum tum ictenligimle

yabanci siniri olan yerde turk malinin pahali olmasini sana gumruk vergisi analojisi ile anlatmaya calismistim sen yekta 4 etmez dedim diyorsun diye:)

ciddi olmazsin yaaa

diyorumya sebepten sonuca giderken sagdaki mini etekli kiza dalip duvara carpiyorsun.

Buna bak hala bir cevap istersen ben buralardayım.

Yerli topcunun iyisine parayı cuvalla bosaltacaksın. Basarının olmazsa olmazı budur. Yabancı oyuncu her fiyatta istemedigin kadar var.

7 milyon verdik ikisine reyiz El-Insaf

topu topu zararsada 2 milyon zarar reis o kadar kizmam

ben kendimi ispat etmek icin savasa girsem emenike gibi ne olacagini adami almam sahsen

cok iyide olabilir

bir gun ulkesine kacip donmeyebilirde

ha birsene kalmis olsam yaparim ama gelir gelmez yapamam

zaten belli gunu kurtarmak icin getirilmisim

Antalyaspor macında kapak dagıtılırken seni es gecmisler sanırım :boohoo:

Yaklasık 1 sayfa geriye gidersen Einstein, "Haginin baslıca hatalarından biri Mustafa Sarpı oynatmaktı" ve Misimovic konusundada hatalıydı diye yazdım. Sen hala bana Mustafa Sarpı Misimovice tercih etmezmisin diyorsun. Mustafa Sarpa senin gibi sahada sadece direk görevi üstlenecek birini bile tercih ederim :Roflol:

Bana bu klişe yorumlarla gelme, daha yaratıcı ol.

Yine açıklama falan yok. :asd:

Antalyaspor maçında kapak dağıtırken falan filan. :asd:

O değilde bir Barcelona vardı, n'oldu ona Mete?

...ve Mete su kacirdi.

5 dkk once mete

Ben Yektaya 4 milyon euro fazla dedigimde sen gerekirse bilmem ne kadar vereceksin diyen sen degil miydin?

90 saniye once mete

Yerli topcunun iyisine parayı cuvalla bosaltacaksın. Basarının olmazsa olmazı budur. Yabancı oyuncu her fiyatta istemedigin kadar var.

adam bizle dalga geciyor reisler

...QUOTE]

Baros'un böyle bir performans göstereceğine hepimiz emindik. İyi bir paraya da aldık bence. Tutmasaydı bile ''Baros bu aga, denedik, böyle şansın ben'' diyebilirdik.

Ama Stancuya o kadar para? Baros gibi bir etiketi yok ve tutmama gibi bir ihtimali de yoktu. Tutmak zorundaydı. Kaldı ki çok leş bi oyuncu değil bence ama bu kadar paraya gerek yoktu.

Birbirinize hakaret etmeden olmuyor mu bu tartışma? Müdahale eden olmaması daha da ilginç!

O değilde bir Barcelona vardı, n'oldu ona Mete?

Yoksa sende bu bahsettigim ineklerden misin?

"Barcelonayı gelecek sezon yenecek duruma geliriz" dedigimde bir kac inek "yenmeyi bırak onlarla mac bile yapamayız" diyordu.

Hagi kalacaktı; Diarrasını, Handanovicini, Chivusunu getirtecekti. O zaman görürdük asırın takımı Barcelonayı.

5 dkk once mete

Ben Yektaya 4 milyon euro fazla dedigimde sen gerekirse bilmem ne kadar vereceksin diyen sen degil miydin?

90 saniye once mete

adam bizle dalga geciyor reisler

Yerli topcunun iyisi Yekta degil Einstein.

Yoksa sende bu bahsettigim ineklerden misin?

Ovvv.

Halamın bıyığı olsa, amcam olurdu gibi bir şey bu sanırım. Cidden bu dediğine inanıyor musun? Ona göre ben tartışmayı keseceğim. Handanovic, Diarra, Chivu ile beraber asrın takımı Barca'yı yalan edecektik?

Barça, ManU, Chelsea yöneticileri kadar salak yöneticiler görmedim ömrü hayatımda. Hagi'yi getir takımın başına, Diarra, Handanovic ve Chivu'yu al, asrın takımı Barcelona ile dalga geç. Bunu hala göremiyorlar ya.

Her oyuncu kariyerinde iyi 1 ( bir ) sezon geçirebilir.

Geri
Üst Alt