Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

Cevap: Ünder: "Pino bir daha Galatasaray forması giyemeyecek"

Her ne kadar açıklamanın böyle olmasını yanlış bulsam da doğru karar verdi Bülent Hoca. Pino Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. "Takımın haline bakın" falan demesin kimse. Önümüzdeki yıl ya da sonraki yıl böyle olmayacaktır. Ve Pino Galatasaray'ı ileriye taşıyacak kapasiteye sahip değil.

Her ne kadar açıklamanın böyle olmasını yanlış bulsam da doğru karar verdi Bülent Hoca. Pino Galatasaray kalibresinde bir oyuncu değil. "Takımın haline bakın" falan demesin kimse. Önümüzdeki yıl ya da sonraki yıl böyle olmayacaktır. Ve Pino Galatasaray'ı ileriye taşıyacak kapasiteye sahip değil.

pino galatasaray kalibresinde değilse, mevcut kadroda bu kalibrede olan 2, bilemedin 3 futbolcu var demektir.

böyle düşünüyorsan katılıyorum.

Bunun basının önünde yapması çok yanlıştı. Olay sadece Pino için geçerli değil. Her futbolcu için geçerli. P.tesi günü çağırırsın Pinoyu yanına " seni artık kadroda düşünmüyorum dersin" olay biter.

Basın Pino neden kadroda yok diye sorarsa , Galatasaray formasını hak etmiyor dersin olur biter.

Benim asıl savunduğum nokta Pinodan önce bir çok futbolcunun henüz kadro dışı kalmamasıdır. Tek sorumlu sanki Pinoymuş gibi gösterilmesidir.

Bülent Ünder kendiyle çelişmesin yav. Maçı bizde izledik. Aynı haltı övdüğü Mustafa Sarp'ta yedi. Bencil davrandı atmadı yanında ki arkadaşına ve kaptırdı topu. Yapma böyle. Çocukmu kandırıyon lan bülent ünder!

pino galatasaray kalibresinde değilse, mevcut kadroda bu kalibrede olan 2, bilemedin 3 futbolcu var demektir.

böyle düşünüyorsan katılıyorum.

2 ya da 3 oldukça az ama yaklaşık 25 kişilik kadroda 10'dan fazla yoktur.

Peki kim bu takımı ileriye taşıyacak adam Ayhan mı Mustafa mı ?

peki 25 kişilik kadroda galatasaray kalibresinde olan -dolayısıyla pino'dan kaliteli olan- 10 futbolcu hangileridir acaba? merak ettim de...

Bu mu yani tezin? Bu soruyla mı Pino'nun Galatasaray'a faydalı olduğunu ispatlayacaksın? Oynadığı dönemde ne vermiş ki daha fazlasını bekliyorsunuz Pino'dan. 35 metreden dan dun vurmasını mı beğeniyorsunuz, aklını kullanamamasını mı, vurdumduymaz tavırlarını mı? Neyiyle faydalı olacak Pino Galatasaray'a, oldukça merak ediyorum.

Profesyonel bir teknik direktor her halukarda kulubun maddi ve manevi menfaatlerini dusunmesi gerekir. Bulent Under boyle bir aciklama yaparak Galatasaray Spor Kulubu ile sozlesmesi olan profesyonel bir sporcunun degerini dusurmustur. Bazi hocalar vardir. Begenmedikleri veya yetersiz gordukleri futbolcularin sirf piyasa degeri dusmemesi ve kulubun maddi menfaatlerini dusundukleri icin oyuncunun piyasa degerini dusurucu eylem ve aciklamalardan kacinirlar. Pino'nun Galatasaray'a yakisip yakismadigi tartisilir ama Bulent Under'in gecici bile olsa Galatasaray teknik patronluguna yakismadigini her kimle olursa olsun sabaha kadar tartisirim..

Basın önünde böyle kıyaslama yaparsan sorarlar adama diğerleri ne verdi takıma kaybedilen maçlarda diye. Kıyaslama yapması içler acısı. İzlemedin mi Ufuk'u, Serkan'ı daha önceki maçlarda da Antalya maçında 2 hareketle mahveden bu adamları ilk 11 de başlatıyorsun diye sorarlar.

Evet Arda gidiyor, Pino gitti,Yekta gitti,Baros cezalı... İyi mücadele eden BAM kurtarsın takımı şut çeksinler bakalım Pino'nun yerine gereksiz gereksiz. Daha ötesini yapabilen var sanki.

Pino Türk olsa, Aydın'ın gördüğü muameleyi görürdü. Zaten şuan Pino'yu savunanlar, Eylül ayında ''müzmin sakat bu adam yhaaaa'' diyenlerdi. O yüzden sıkıntı yok. :)

Bu mu yani tezin? Bu soruyla mı Pino'nun Galatasaray'a faydalı olduğunu ispatlayacaksın? Oynadığı dönemde ne vermiş ki daha fazlasını bekliyorsunuz Pino'dan. 35 metreden dan dun vurmasını mı beğeniyorsunuz, aklını kullanamamasını mı, vurdumduymaz tavırlarını mı? Neyiyle faydalı olacak Pino Galatasaray'a, oldukça merak ediyorum.

pino'nun faydalı olduğunu düşünmüyorum. bu konuyu da kimseye ıspatlamaya girişmem.

35 metreden dan dun vuruyor diye eleştirdiğin futbolcu galatasaray'a gelmeden önce de 35 metreden dan dun vurup duruyordu.

bir futbolcunun alamet-i farikasından vazgeçmesini bekleyemezsin. bekleyeceksen transfer etmeyecektin.

söz konusu olan vurdumduymazlıksa, bu alanda pino'yu sekize katlayacak futbolcularımız var. onları da bir deneyin isterseniz?

pino mevcut şartlarda galatasaray'a faydalı değildir. ama kalitesiz olduğunu, galatasaray'a hiçbir şekilde katkı veremeyeceğini iddia etmek mantık dışıdır.

Bunlar belliki yerli oyunculardan korkuyorlar.Bunun başka bir açıklaması yok.

pino'nun faydalı olduğunu düşünmüyorum. bu konuyu da kimseye ıspatlamaya girişmem.

35 metreden dan dun vuruyor diye eleştirdiğin futbolcu galatasaray'a gelmeden önce de 35 metreden dan dun vurup duruyordu.

bir futbolcunun alamet-i farikasından vazgeçmesini bekleyemezsin. bekleyeceksen transfer etmeyecektin.

söz konusu olan vurdumduymazlıksa, bu alanda pino'yu sekize katlayacak futbolcularımız var. onları da bir deneyin isterseniz?

pino mevcut şartlarda galatasaray'a faydalı değildir. ama kalitesiz olduğunu, galatasaray'a hiçbir şekilde katkı veremeyeceğini iddia etmek mantık dışıdır.

Mantık dışı değil, öngörüdür. Sen Galatasaray'san Pino gibi oyuncuları alarak başarılı olmayı ummayacaksın. Keita gibi bir adamı gönderip ondan daha düşük kalitede bir adamı alıyorsan baştan kaybetmişsindir zaten. Şekil A: Galatasaray ligde 14. sırada.

Hakan Balta, Mustafa Sarp, Barış gibi oyuncular figüran oyunculardır. Bu tarz adamlar iyi de oynasalar kötü de oynasalar takımı ileriye taşıyacak özellikte ve görevde değillerdir. Asli görevleri mevkilerinin gereğini yerine getirmek ve mücadele etmektir. Ama Pino'nun görev bölgesindeki oyuncunun eline bakarsın, gol atsa da, asist yapsa da maç kazandırsa diye. Hakan Balta, Barış 2008'deki şampiyonlukta da vardı. Ama takımın başarılı olması için gereken skor yükünü yani Pino'nun yapamadığı o işi başkaları üstleniyordu.

Olaya sadece istatistik açısından bakmıyorum. Giovani Dos Santos'un bizde hiç golü yoktu ve yine onun zamanında da başarısızdık ama oyunuyla ümit veriyordu. Pino'da o ışığı şahsen ben görmüyorum.

Bu formayı giymeyi hak etmeyen sahada onlarca futbolcu varken kabak Pino'nun başına patlamış resmen.. :o

sen adamı en iyi oynadığı maçtan sonra bir daha oynatmazsan adamı delirtirsin

Bulent Under kafasindaki, egitim duzeyindeki bir adam zaten bakmistir Pino saclar bir tuhaf, her taraf dovme falan kil olmustur, demistir bu tam bir serseri nerden bulmuslar boylesini de.

Bunu röportaj sırasında bu kadar net bir şekilde söylemesi biraz garip. Bir de Pino'nun psikolojik durumunu düşünün şimdi, kim bilir ne haldedir.. Galatasaray bir yıldızı daha kaybetti....

Bunu röportaj sırasında bu kadar net bir şekilde söylemesi biraz garip. Bir de Pino'nun psikolojik durumunu düşünün şimdi, kim bilir ne haldedir.. Galatasaray bir yıldızı daha kaybetti....

Yıldız değil yahu abartmayın.

Geri
Üst Alt