Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Bak ben İBB akp deyken de chpdeykende ihaleli işler yaptım .

ibb akpdeyken arada 5 farklı firma daha oluyordu. 1300 tl lik ürün ibb ye 9000 tl ye verildiğini bilirim. Benden 1300 e alıyorlar aradaki 5 firma üstüne ekleye ekleye ibb ye geçiriyordu :) ödeme istediğim zamanda artık en son güne kadar bekletirler , parayı da verirken sanki new yorkta daire bağışlıyormuş gibi havalara girerlerdi.

Ne zaman chp ye geçti belediye , ben hakkımı aldım hemde zamanında , arada 3-5 alakasız firma da yoktu tek muhattabım ibb ve ilgili kurumun alım satım dairesiydi. ürün 1300 tl ise 1300 tl den giriş yaptı ibb ye.

demek istediğim gözler bu kadar üstünüzdeyken , en ufak bir ayağınızın takılmasını bekleyen çakal sürüsü varken ben ekremin bu tarz işlere gireceğini zannetmiyorum.

beylikdüzü belediye başkanlığı süresince bişey diyemem. o zaman ne iktidarın radarındaydı ne göze batıyordu. ama ibb başkanıyken o kadar çok denetime maruz kalırken çetrefilli işler yapmak aptalların işidir.

beyni her türlü algıdan patates olmuş kişilerde kulaktan dolma bilgilerle hayatında görmediği adamı yalan iddianamelerle hırsız diye yaftalar.

fark yok ülkenin yarısından çoğu net salak.

lafım size değil üstünüze alınmayın. iyi sabahlar
Şevket dostum adamı en yakınları beraber yaptık diyor yani 30 yıllık elemanı beraber yaptık ne yaptıysak diyor benim bunla bir derdim yok ama Atatürkçü diye sunulmasını kabul etmem bu adamın bağı para diğerine bir şey olmadı diye bunu savunmak zorunda değilim. Her yöne oynayan ve her şekle giren biri yarın başka şekle girmeyeceği ne malum.

Şevket dostum adamı en yakınları beraber yaptık diyor yani 30 yıllık elemanı beraber yaptık ne yaptıysak diyor benim bunla bir derdim yok ama Atatürkçü diye sunulmasını kabul etmem bu adamın bağı para diğerine bir şey olmadı diye bunu savunmak zorunda değilim. Her yöne oynayan ve her şekle giren biri yarın başka şekle girmeyeceği ne malum.
Ekoyu tanımam bir kere bile yüz yüze gelmedim, ama yolsuzluk yaptığını zannetmiyorum.

Mahir Polat geçen dönem yüz yüze tanıştığım bir insan çok kısa sürede olsa. O adamı hem yolsuzluk, hem terörden yargılamaya kalkıyorlar. Değil terör o adamın yolsuzluk yaptığına bile beni hiç kimse inandıramaz. Adam tertemiz bir insan adam gibi adam.

Eko konusuna gelince benim rahatsız oldukların özellikle son dönem. İstanbul'un bir sürür sorunu varken geldi İstanbul'a aday olup İstanbul halkının oyunu aldı tekrardan. İki gün sonra başladı CB adaylığı için genel seçim çalışmalarına.

Şimdi hiç kimse gelip de ülkenin ihtiyacı için diye hikaye anlatmasın. O zaman bu son dönemde planları buysa hiç İstanbul'u meşgul etmeyecekti. İstanbul'a tamamen hizmet edecek bir aday gelebilirdi yerine.

Bir de şu akp liyiz diyin şeklinde boş yapanlar veya ima da bulunanlar sosyal medya v.s. nedense seçim akşamları sonuçlar sonrası ilk başta kendileri tüyüyor ortadan.

Niye dövüşelim yahu fikir söylemek suç mu? Siyaset için hiç bir Galatasaraylı renktaşımı kırmam.

ne anlatıyonuz ya konuyu seçime falan çekmek ne alaka kim neyi savunuyor bilmeden niye ezbere konuşuyosunuz?

yüzlerce masum neden içerde? iddianameler niye hazırlanmadı?

fatih altaylı niye içerde?
boğaç ve esprisine sadece gülen çocuk neden içerde?

konular bunlar.

biri de sallayıp duruyor biri ne yaptıysak birlikte yaptık bilmemne demiş allah bilir adam ne için dedi onu dediğinden bile emin değilim

Fikrine saygı duyarım abi. Ben sadece iki farklı zihniyetin yönetiminde birebir yaşadıklarımı anlattım. Yoksa kimse kimsenin zihniyetini bilemez hesaplayamaz. Kendi yaşadığımdan yola çıkarak ben yolsuzluk yapabileceklerine ihtimal vermiyorum. Itirafcilari korkutup birseyler söyletmek cok kolay. Hala elle tutulur iddianame görmedik. Üşenmedim göz ucuyla atfedilen suçlamalara baktim. Hep su minvalde suçlamalar " ben onun orda para aldığını düşünüyorum " o şirkete para gönderildiğini duydum " hic elle tutulur suçlama olmayınca hayırdır lan noluyoruz moduna giriyor insan.

Siyaset icin bırak renktasimi düşmanımın bile kalbini kırmam. Siyasetçilerin hepsi tek merkezden yönetilen kuklalardır. Bu ülkeye bir daha Atatürk gelmez. Zaten yanlis milleti kurtardığını düşünüyorum. Bu coğrafyaya insani kazanımlar gereksiz. Hamaset severiz biz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soner Özimer, evvelki yerel seçimde Fatih Belediye Başkan Adayı, Daha sonra ilçe başkanı, son genel seçimde MV adayı. En son İstanbul İl Başkan Yardımcısı.

Buna Fatih'in öz evladı falan diyorlar. Adam operasyonlar başladığından beri Özgür Özel, Eko v.s. sürekli destekte. Ama kendi ilçesinden olan komşusu Mahir Polat ile ilgili en ufak bir açıklama yok.

Neyse şimdi biz susalım çok bilenler konuşsun.

Konuya yorum yapmıyorum dövüş sporlarıyla ilgilenmiş 2 metre dev adamlar var arada kaynarım.
176 adamım ben götüm yemez uzarım. 3.5 saniyede kaybolma hızım var.

Bir gün eli bıçaklı 8 kişi +1 arabalı ortamdan nasıl kaybolduğumu da anlatırım.

Geri
Üst Alt