Bak ben İBB akp deyken de chpdeykende ihaleli işler yaptım .
ibb akpdeyken arada 5 farklı firma daha oluyordu. 1300 tl lik ürün ibb ye 9000 tl ye verildiğini bilirim. Benden 1300 e alıyorlar aradaki 5 firma üstüne ekleye ekleye ibb ye geçiriyordu

ödeme istediğim zamanda artık en son güne kadar bekletirler , parayı da verirken sanki new yorkta daire bağışlıyormuş gibi havalara girerlerdi.
Ne zaman chp ye geçti belediye , ben hakkımı aldım hemde zamanında , arada 3-5 alakasız firma da yoktu tek muhattabım ibb ve ilgili kurumun alım satım dairesiydi. ürün 1300 tl ise 1300 tl den giriş yaptı ibb ye.
demek istediğim gözler bu kadar üstünüzdeyken , en ufak bir ayağınızın takılmasını bekleyen çakal sürüsü varken ben ekremin bu tarz işlere gireceğini zannetmiyorum.
beylikdüzü belediye başkanlığı süresince bişey diyemem. o zaman ne iktidarın radarındaydı ne göze batıyordu. ama ibb başkanıyken o kadar çok denetime maruz kalırken çetrefilli işler yapmak aptalların işidir.
beyni her türlü algıdan patates olmuş kişilerde kulaktan dolma bilgilerle hayatında görmediği adamı yalan iddianamelerle hırsız diye yaftalar.
fark yok ülkenin yarısından çoğu net salak.
lafım size değil üstünüze alınmayın. iyi sabahlar