Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Konuya yorum yapmıyorum dövüş sporlarıyla ilgilenmiş 2 metre dev adamlar var arada kaynarım.
176 adamım ben götüm yemez uzarım. 3.5 saniyede kaybolma hızım var.

Bir gün eli bıçaklı 8 kişi +1 arabalı ortamdan nasıl kaybolduğumu da anlatırım.
Bekliyoruz öyle yazıp gitmek yok :asd:

Sen ancak baş parmağımı falan döversin. 1 89 boyundayım ezerim yav seni Emrah :D
Levent, Emrah tek oturuşta toksa çeyrek öküz yiyor. Dikkat et. Bu forumda iştah olarak kendime yakın bulduğum tek yegane insan

Sokayım Melihe birader ona dokunulmayacak diye Laz müteahhiti tepemize 2. Atatürk diye sunmayın.
Ülkenin adalet sistemi çalışmıyorsa ve bu bir kesime eziyet olarak kullanılıyorsa bunda sevinilecek bir durum göremiyorum. Kısacası ben diyorum Ankara, sen diyorsun gerisini sen tamamla.

Ben: Sistem bozuk veya bilerek bozdular
Sen: Ekrem, Ekrem, Ekrem
Ben: Örnek olarak Melih var öncelikle, sistemin bozukluğu buradan belli
Sen: Banane! Ekrem, Ekrem, Ekrem
Ben: Ülkede özgürlüğü kendilerine göre yonttukları adalet sistemiyle bitirdiler.
Sen: Yahu banane. Ekrem, Ekrem, Ekrem

Ülkenin adalet sistemi çalışmıyorsa ve bu bir kesime eziyet olarak kullanılıyorsa bunda sevinilecek bir durum göremiyorum. Kısacası ben diyorum Ankara, sen diyorsun gerisini sen tamamla.

Ben: Sistem bozuk veya bilerek bozdular
Sen: Ekrem, Ekrem, Ekrem
Ben: Örnek olarak Melih var öncelikle, sistemin bozukluğu buradan belli
Sen: Banane! Ekrem, Ekrem, Ekrem
Ben: Ülkede özgürlüğü kendilerine göre yonttukları adalet sistemiyle bitirdiler.
Sen: Yahu banane. Ekrem, Ekrem, Ekrem
Başkan her boku Ekreme bağlayan sensin ben değil geçmiş mesajlarını rica ediyor bir kontrol et.

Atatürk bizzat gelse Selanikli piyade denerek reyler yine Heis'e verilir gibi duruyor
Her zaman için paşamın en büyük hatasının Kurtuluş Savaşı'nı başlatmış olması olduğunu söylerim. Bu milletin sığıntı gibi yaşaması gerekirdi. Aciz bir kula kulluk eden bu millet için kelle koltukta yıllarca cephede savaşmış. Kendine, sağlığına ve hayatına yazık etmiş. Bir tarafta Ermeniler bir tarafta Yunanlar bir tarafta İngilizler bu milleti inim inim inletecekti. Bu milletin hak ettiği buydu.

ne anlatıyonuz ya konuyu seçime falan çekmek ne alaka kim neyi savunuyor bilmeden niye ezbere konuşuyosunuz?

yüzlerce masum neden içerde? iddianameler niye hazırlanmadı?

fatih altaylı niye içerde?
boğaç ve esprisine sadece gülen çocuk neden içerde?

konular bunlar.

biri de sallayıp duruyor biri ne yaptıysak birlikte yaptık bilmemne demiş allah bilir adam ne için dedi onu dediğinden bile emin değilim
Çağlar geçer bu zihniyet değişmez caferinim

Geri
Üst Alt