- 19 Mart 2014
- 29.555
- 30.974
- 2.718
Yazdığımızı bilmesek bunadım diyeceğim kendime yav.40 saattir Ekrem yazan sendin, ben degil. Cok ilginc.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdığımızı bilmesek bunadım diyeceğim kendime yav.40 saattir Ekrem yazan sendin, ben degil. Cok ilginc.
Al kina yakarsinYazdığımızı bilmesek bunadım diyeceğim kendime yav.
o zaman ki millet balkan savaşlarında, kafkas cephesinde, Çanakkale'de, yemen'de her yerde şehit düşmüş ama sanki bağımsızlık lütfedilmiş gibi konuşmak biraz aşırı olmuş bence.Her zaman için paşamın en büyük hatasının Kurtuluş Savaşı'nı başlatmış olması olduğunu söylerim. Bu milletin sığıntı gibi yaşaması gerekirdi. Aciz bir kula kulluk eden bu millet için kelle koltukta yıllarca cephede savaşmış. Kendine, sağlığına ve hayatına yazık etmiş. Bir tarafta Ermeniler bir tarafta Yunanlar bir tarafta İngilizler bu milleti inim inim inletecekti. Bu milletin hak ettiği buydu
Cepheden cepheye koşanlara saygımız her daim olacaktır. Lakin şimdi ki milletin zihniyetine bakınca, cephelerde savaşmış vatan evlatlarına daha çok üzülüyorum.o zaman ki millet balkan savaşlarında, kafkas cephesinde, Çanakkale'de, yemen'de her yerde şehit düşmüş ama sanki bağımsızlık lütfedilmiş gibi konuşmak biraz aşırı olmuş bence.
Al kina yakarsin
Ben akp'ye oy verdigini bilmiyordum. BIlseydim, bu tartismaya pek girmezdim zaten.
Ney tartışılır birader? Herif siyasi sebeple içeride sadece chp’li olduğu için ve bir sonrali cb olacağı açıkça ortada olduğu için.Oy verdik diye her haltı yiyebilir mi yani ? Hukuksuz olduğu konusu tartışılır ama yola çıktıkları satıyorsa beraber yaptık diyorsa bu laz müteahhitin kafamızdaki adam olmadığı hususu su götürmez bir gerçektir. Neyse siyaset yazmayalım yeri burası değil çünkü.
Yav çok korktum Ekrem'den öyle böyle korkmadım hemdeNey tartışılır birader? Herif siyasi sebeple içeride sadece chp’li olduğu için ve bir sonrali cb olacağı açıkça ortada olduğu için.
Ekrem ingiliz ajanıymış diye dava açılsa ulan bu laz müteahhit ajanmış bunu mu savunuyorsunuz diyeceksin. Senin derdin belli ki yolsuzluk değil ekrem. Yoksa sen de o malum korkak gibi ekremden mi korktun?
AKP ye vermedim ben Tayyibe verdim. Biz o gün KK'ya hayır derken hepiniz KK'ya destek veriyordunuz şimdi en çok sizler sövüyorsunuz.yok sen söylemişin abi
Ekli dosyayı görüntüle 305417
ya abi siz kimsiniz bi onu bileyim önce. Desteklemene ya da karşı durman ile zerre problemim yok hem valla hem billa ama bizi salak yerine koyma. bu zoruma gider.AKP ye vermedim ben Tayyibe verdim. Biz o gün KK'ya hayır derken hepiniz KK'ya destek veriyordunuz şimdi en çok sizler sövüyorsunuz.
Her zaman için paşamın en büyük hatasının Kurtuluş Savaşı'nı başlatmış olması olduğunu söylerim. Bu milletin sığıntı gibi yaşaması gerekirdi. Aciz bir kula kulluk eden bu millet için kelle koltukta yıllarca cephede savaşmış. Kendine, sağlığına ve hayatına yazık etmiş. Bir tarafta Ermeniler bir tarafta Yunanlar bir tarafta İngilizler bu milleti inim inim inletecekti. Bu milletin hak ettiği buydu.
İsmini Ak Kolpagun olarak revize edinAKP ye vermedim ben Tayyibe verdim. Biz o gün KK'ya hayır derken hepiniz KK'ya destek veriyordunuz şimdi en çok sizler sövüyorsunuz.
Daha neye oy verdiğinizden haberiniz yok gelip bana laf yapıyorsun Emrah. Partide oy vermedim ben Cumhurbaşkanlığında verdim Tayyibe ve pişmanmıyım hayır. Şu günleri gördükten sonra tercihimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Yarın seçim olsa verir miyim ? Sanmıyorum ama o dönem korkaklar kenara çekilip KK gibi leblebiye oy verdirtemedi bana.ya abi siz kimsiniz bi onu bileyim önce. Desteklemene ya da karşı durman ile zerre problemim yok hem valla hem billa ama bizi salak yerine koyma. bu zoruma gider.
Edit: yazdığın cümlede bile salak yerine koyuyorsun beni.
AKP = Tayyip, adam ete kemiğe bürünüş hali.
Kolpadan kaçınalım.Daha neye oy verdiğinizden haberiniz yok gelip bana laf yapıyorsun Emrah. Partide oy vermedim ben Cumhurbaşkanlığında verdim Tayyibe ve pişmanmıyım hayır. Şu günleri gördükten sonra tercihimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Yarın seçim olsa verir miyim ? Sanmıyorum ama o dönem korkaklar kenara çekilip KK gibi leblebiye oy verdirtemedi bana.
Kime oy verdiğin ya da desteklediğini zerre umursamıyor ya da yadırgamıyorum. Bana bunu açıklamak zorunda değilsin.Daha neye oy verdiğinizden haberiniz yok gelip bana laf yapıyorsun Emrah. Partide oy vermedim ben Cumhurbaşkanlığında verdim Tayyibe ve pişmanmıyım hayır. Şu günleri gördükten sonra tercihimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Yarın seçim olsa verir miyim ? Sanmıyorum ama o dönem korkaklar kenara çekilip KK gibi leblebiye oy verdirtemedi bana.
Abi hdp görünce tayyibe verdim diyorsun. Şu günleri görünce iyi yapmışım diyorsun.Daha neye oy verdiğinizden haberiniz yok gelip bana laf yapıyorsun Emrah. Partide oy vermedim ben Cumhurbaşkanlığında verdim Tayyibe ve pişmanmıyım hayır. Şu günleri gördükten sonra tercihimin ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Yarın seçim olsa verir miyim ? Sanmıyorum ama o dönem korkaklar kenara çekilip KK gibi leblebiye oy verdirtemedi bana.