Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 28.426
- 21.765
- 1.388
her yetişkinin bedensel özerklik hakkı vardır
bu hakkın sonuna kadar arkasındayız
bu hakkın sonuna kadar arkasındayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İğrenç bir düşünme şekliBahar Feyzan: "Ela Rumeysa Cebeci’nin bir çok iş adamının ismini verdiği iddia ediliyor…
“Suç bireyseldir, özel hayatı bizi ilgilendirmez” diyenlere söylemek isterim..
Toplumsal rolleri olan, büyük toplara çıkanların her durumda böyle bir lüksü yok.
Gece koko çekip, gruptan gruba koşup sabahına “günaydın Türkiyem” ve bu benim özel hayatım diyemezsin."
Bir noktada hakli sayilir ama bizim insanimizin bakis acisini baz alirsak.İğrenç bir düşünme şekli
İnsanları etkileyen biriysen suç olmayan şeyler suç olur siyasette iktidardaysan çoğu şey bir şekilde suç olmaz. Bunlar gelişmemiş medeniyetlerin yapacağı şeyler.Bir noktada hakli sayilir ama bizim insanimizin bakis acisini baz alirsak.
Sen insanlari etkileyen bir figursen hem oyle hem boyle olmamalisin. Suc vs demem buna ama simdi koyunlari destege cagirma zamani bazilari icin.
Subasi bile kuran paylasiyor yav. Acun'u bile aramistir var mi tanidik vs diye.
Sen ben ve benzerlerimiz kafa olarak dogru yerde olsak bile maalesef ulkemiz cok geride.(Geriledi demek daha dogru aslinda)İnsanları etkileyen biriysen suç olmayan şeyler suç olur siyasette iktidardaysan çoğu şey bir şekilde suç olmaz. Bunlar gelişmemiş medeniyetlerin yapacağı şeyler.
Arkasında siyasi desteği olan birine dokunulabildimi hic tabiki hayır hatta siyasi desteğin gucluyse adam tutuklatabiliyorsunşeymanın sugar dadysine dokunmayacak mısınız arkadaş peki. Suç işleme özgürlüğüne mi sahipler
Bu kıza şaşırdım hanım hanımcık bir kıza benziyordu. Hepsi mi keş lan bunlarin
Zuahaahah kuran tesbih paylaşıyorduSON DAKİKA: Şeyma Subaşı, uyuşturucu kullandığını kabul etti. (Kadir Mercan)