Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

her yetişkinin bedensel özerklik hakkı vardır

bu hakkın sonuna kadar arkasındayız

Bahar Feyzan: "Ela Rumeysa Cebeci’nin bir çok iş adamının ismini verdiği iddia ediliyor…

“Suç bireyseldir, özel hayatı bizi ilgilendirmez” diyenlere söylemek isterim..

Toplumsal rolleri olan, büyük toplara çıkanların her durumda böyle bir lüksü yok.

Gece koko çekip, gruptan gruba koşup sabahına “günaydın Türkiyem” ve bu benim özel hayatım diyemezsin."
İğrenç bir düşünme şekli

İğrenç bir düşünme şekli
Bir noktada hakli sayilir ama bizim insanimizin bakis acisini baz alirsak.

Sen insanlari etkileyen bir figursen hem oyle hem boyle olmamalisin. Suc vs demem buna ama simdi koyunlari destege cagirma zamani bazilari icin.

Subasi bile kuran paylasiyor yav. Acun'u bile aramistir var mi tanidik vs diye.

Bir noktada hakli sayilir ama bizim insanimizin bakis acisini baz alirsak.

Sen insanlari etkileyen bir figursen hem oyle hem boyle olmamalisin. Suc vs demem buna ama simdi koyunlari destege cagirma zamani bazilari icin.

Subasi bile kuran paylasiyor yav. Acun'u bile aramistir var mi tanidik vs diye.
İnsanları etkileyen biriysen suç olmayan şeyler suç olur siyasette iktidardaysan çoğu şey bir şekilde suç olmaz. Bunlar gelişmemiş medeniyetlerin yapacağı şeyler.

İnsanları etkileyen biriysen suç olmayan şeyler suç olur siyasette iktidardaysan çoğu şey bir şekilde suç olmaz. Bunlar gelişmemiş medeniyetlerin yapacağı şeyler.
Sen ben ve benzerlerimiz kafa olarak dogru yerde olsak bile maalesef ulkemiz cok geride.(Geriledi demek daha dogru aslinda)

Disardan yapilamayan her sey ulkenin basina geldi.

Ekonomi, toplum, egitimsizlik, onjektifsizlik,bencillik, yancilik vs hepsi ulkeyi fazladan negatif etkiledi yillardir.

O yuzden mantikli bir yaklasim gormek cok zor. Ne dersen zittini iddaa edecek ve asla gerim adim atmayacak insan cok.

şeymanın sugar dadysine dokunmayacak mısınız arkadaş peki. Suç işleme özgürlüğüne mi sahipler

İrem saktan hiç beklemiyordum negatif çıkmış aslanımda

Melisa hanımın ateşli duruşu demek ki bundanmış. Bambaşka bir kadın

Geri
Üst Alt