Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 388
zırvalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Kerim ZENGİN arkadaşımızın bahsettiği 40 yaşındaki adamlara gelince avustralyalı grella yerine ortaya atılmış bir fikirdi scouting ile alakası yok zira o zamanlar bedava topçu arıyordu kulüp heryerde bende grella ismine bir tepki olarak ortaya attım ve hayri adlı arkadaşla tatlı bir atışmamız oldu zaten tatilimin sonuydu ve fenerbahçeye küfür ederek ban yedim![]()
@Kerim ZENGİNsenin gibi dusunmeyen herkes kaka degil mi ? Sen haric herkes aptal ve hakareti hakediyorlar ... nerede yanlis yaptigini bir dusun
Isin acikcasi kimsenin inandigi bunu senin kadar ciddiye aldigida yok evet belki sizofrenim belki de yalanci fakat insanlar senin kadar takmiyor cunku sen haksiz cikmaya dayanamiyorsun
Aslinda transfer haberleri versem baskanla telefonda konussam yada yonetici akrabam olsa sizofrenligimin hakkini vermis olurdum neden aklima gelmedi ki
Bu kadar arastiriyorsun hangi futbolcular icin baslik acmisim o basliklari paylas burada bolup parcalayip msjlardan isine gelenleri alintilama
Gary medeli onerdim diye bana sokulmadik laf kalmadi bu forumda sili ligini mi izliyormusum buna imkan yokmus vb ...
Isin acikcasi hayriyi hatirliyorum bir tarzi ve forumda belirli bir karakteri vardi genelde marjinaldir onun cikislarini herkes anlar fakat onun yoklugunda yerini mi doldurmaya calisiyosun anlamadim
Ben bile kendimi hakli cikarmak adina ugrasmaya gerek duymazken senin bu emeklerin umarim bosa gitmez fakat keske 4 5 yil once acsaydin bu basligi iyi kotu reklamim olurdu cok gec kaldin ...
@Kerim ZENGİN isini kolaylastirayim kerim yuzde yuz haklidir ben sizofrenim futboldan anlamam ama kerim anlar herseyin iyisini dogrusunu o bilir yine de yurekten inaniyorum ki ozunde iyi bir insan benim soylediklerime itibar etmenize gerek yoktur hepinizi kandirdim kusuruma bakmayin kerim icin yeterli olur insallah
Isin acikcasi hayriyi hatirliyorum bir tarzi ve forumda belirli bir karakteri vardi genelde marjinaldir onun cikislarini herkes anlar fakat onun yoklugunda yerini mi doldurmaya calisiyosun anlamadim
Ben bile kendimi hakli cikarmak adina ugrasmaya gerek duymazken senin bu emeklerin umarim bosa gitmez fakat keske 4 5 yil once acsaydin bu basligi iyi kotu reklamim olurdu cok gec kaldin ...
@Kerim ZENGİN isini kolaylastirayim kerim yuzde yuz haklidir ben sizofrenim futboldan anlamam ama kerim anlar herseyin iyisini dogrusunu o bilir yine de yurekten inaniyorum ki ozunde iyi bir insan benim soylediklerime itibar etmenize gerek yoktur hepinizi kandirdim kusuruma bakmayin kerim icin yeterli olur insallah
Serhat'la tartışmaları güzeldi en çok ben anlarım, yok haddini aşıyorsun ben daha çok anlarım, ben scoutum ben bilmem neyim. O armutun önerdiği Reo Coker'da kaç senedir yatıyor. Bi de böyle bi tip daha vardı Tugay Kerimoğlu'yla ropörtaj yaptım diye bütün forumu yemiştiOnu da bizim M.Durgun yakaladı galiba adam 1 sayfa ropörtaj yaptım diye yazmış 1 tane fotoğraf çekilmedin mi demişti. Soru sorunca da kıvırmıştı baya adını hatırlayamadım.
@Kerim Zengin
Şimdi sen bu konuyu açtın, arkadaşı madara ettin eline ne geçti?
Bence boş işler bunlar.
Daha demin rakip analizini okudum ve senin bu foruma verdiğin katkıdan dolayı seni kutlamak isterdim.
Ama bu konuyu okuduktan sonra senin hakkında fikirlerim çark etti.
Sen sen ol insanları hor görme sana birşey kazandırmaz hatta çok şey kaybettirir.
Varsın Adnan Bilgi scout olsun ve 40 yaşında adam önersin gül geç
BlueTapa
Hor gormek mi? Kim kimi hor goruyor o bakis acisina gore degisir.
Neyse bence gereksiz goruyorsan gereksiz konuya yorum yazmaniza da gerek yok yani, herkesin bakis acisi farklidir ben boyle adamlarin foyalarini ortaya cikarma taraftariyim.
$
Çıkardın tamam eline ne geçti?
Sen çıkarsan ne olur çıkarmasan ne olur.
Birisi ben bu işle para kazandım herşeyi ben bilirim demesi zaten o kişinin salladığını göstermezmi?
Herkes burda kimin ne olduğunu biliyor.
Bir tıklıyorsun xy yazılan mjslara aynı tapeler gibi önüne seriliyor.
Senden başka o konuyu okuyan en az 100 kişi vardır hepsi gülüp geçmiştir muhtemelen.
Neyse sende anlarsın yeri geldiğinde ne demek istediğimi.
BlueTapa
Bak şimdi mevzuyu uzatmak istemedikçe zorla uzattırıyorsunuz insana. Sen hayatında attığın her adamı eline bir şey geçmesi için mi yapıyorsun? Şu mesajı yazdın da ne geçti eline? Sen bana bu yorumu yazsan ne olur yazmasan ne olur?
Herkes burada ne olduğunu falan bilmiyor, forumun görünmeyen yüzlerini gören benim zira bu tip adamlara ne kadar çok kişinin inandığını da biliyorum. O yüzden ne sen benim bakış açımdan bakabilirsin ne de ben senin.
Benden başka o konuyu okuyup hala burada olup hatırlayacak adam sayısı çok az bir kere ki biz de gülüp geçtik ve hala gülmeye devam ediyoruz.
Daha fazla da cevap verip uzatmazsan sevinirim.