ütü tost

Hiç sevmem, 2 sene önce falan istanbul'da yemiştim gereksiz bence. Adana'da yemen lazım falan muhabbeti yapılabilecek bir şey de değil, eminim benim yediğim adana'daki sokakta yapılanlardan çok daha iyidir bir kere her şeyden önce benim yediğim yer baya bildiğin tereyağı kullanıyordu bim/a101 margarini değil. Tipik gereksiz yere abartılan gıdalardan biri. Adana'nın bir diğer manasız abartılan şeyi ise bici bici. Hayır yani çok süper mutfağın var kebabın kralı sende bunlar nedir yav.

İnternetten gördüğümüz kadarıyla pis ortamlarda yapılır genelde.

Hiç sevmem, 2 sene önce falan istanbul'da yemiştim gereksiz bence. Adana'da yemen lazım falan muhabbeti yapılabilecek bir şey de değil, eminim benim yediğim adana'daki sokakta yapılanlardan çok daha iyidir bir kere her şeyden önce benim yediğim yer baya bildiğin tereyağı kullanıyordu bim/a101 margarini değil. Tipik gereksiz yere abartılan gıdalardan biri. Adana'nın bir diğer manasız abartılan şeyi ise bici bici. Hayır yani çok süper mutfağın var kebabın kralı sende bunlar nedir yav.
Bici bici gerçekten çok saçma birşey abi.

Bu tostu duydum da yemedim şimdiye kadar yemem de muhtemelen. Sonuçta tost yani abartmamak lazım.

Adana Kebap ye geç işte

sent via GSC

Hijyen sifir ve margarin bol. Git abi bu ne böyle. Daha iyisini evde cok rahat yaparsin.

Sene 1998 Datçanın bir sahil köyünde, akşam geç vakitlerde, Fransa Brezilya finaline bakarken yediğim tost.
Televizyon çok küçük olmasına rağmen sahilde en az 100 kişi izlediğimiz bir maç.
Sucuk sucuk değildi kaşar da lastik gibiydi.

Bu da böyle bir anım.

Gscimbom mobil

Seneye kalmaz her yerde kosgeb destekli firmaları görürüz.
lokmacılar-börekçiler sıra bunda

Bici bici gerçekten çok saçma birşey abi.

Bu tostu duydum da yemedim şimdiye kadar yemem de muhtemelen. Sonuçta tost yani abartmamak lazım.

Adana Kebap ye geç işte

sent via GSC
Bici bici kadar kötü bisey hayatta yoktur dıyebılırım tatsız bişey

Geri
Üst Alt