ütü tost

sucuğu ayrı kızartmayan cahiller tost yaptım diye geziyor memlekette

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu tarz laflar etmekten hazzetmem lakin kendisine saygisi olmayan insan yer bunu anca.

Arabaşı (Arap aşı) başlığı da bekliyoruz üstattan. Çorbayı içerken yuttukları haşlanmış hamurun alameti farikasını münazara etmek isterim gscimbomlularla. O çorbayı içtim mi içmedim mi arada kaldım şu an çıkaramadım tam ama hamurunu hüpletmediğimden eminim.

Arabaşı (Arap aşı) başlığı da bekliyoruz üstattan. Çorbayı içerken yuttukları haşlanmış hamurun alameti farikasını münazara etmek isterim gscimbomlularla. O çorbayı içtim mi içmedim mi arada kaldım şu an çıkaramadım tam ama hamurunu hüpletmediğimden eminim.
Yogzatlı tanıklarım vardı abi, bunu haftada bir içmezler ise kendilerini kötü hissediyorlardı. Bildiğin hamur hüpletiyorsun. Ülkemizde çoğu yemekler garibanlıktan ortaya çıkmış, seçenek çok ama bazıları gerçekten aşırı abartılıyor. Bende Karadenizden 1 tane söyleyim turşu kavurması, yazarken ellerim titriyor hayatımda böyle kötü bir şey yememiştim :asd:

Yogzatlı tanıklarım vardı abi, bunu haftada bir içmezler ise kendilerini kötü hissediyorlardı. Bildiğin hamur hüpletiyorsun. Ülkemizde çoğu yemekler garibanlıktan ortaya çıkmış, seçenek çok ama bazıları gerçekten aşırı abartılıyor. Bende Karadenizden 1 tane söyleyim turşu kavurması, yazarken ellerim titriyor hayatımda böyle kötü bir şey yememiştim :asd:
Sen birde karadeniz'in karalahana çorbasını kokla. Ya bu kadar kötü kokan bir şeyi nasıl içebilirsiniz ya?

Nasıl peki nesini seviyorsun tam olarak ne hoşuna gidiyor o hamurun tadı var mı yoksa düz tatsız hamur mu ? Cidden merak ettim burada vardır muhakkak yapan yer en kısa zamanda deneyecem.
Hamurun tabi yok abi. Tüm tavuk haşlanıp didiklenır un kavurması ıle corba yapılır birlestirilir sonra güzel bi tavuk corbası olur. Çignemeden yutunca zevkli bogazda kayıyor sıcak corba ile

Geri
Üst Alt