- 26 Eylül 2012
- 122.538
- 73.464
- 5.068
Aynen.Bici bici kadar kötü bisey hayatta yoktur dıyebılırım tatsız bişey
Nişasta buz ve şeker karışımını kim akıl etmiş yav. Bi de gül suyu var.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.Bici bici kadar kötü bisey hayatta yoktur dıyebılırım tatsız bişey
Hayret zurna tostu önerirsin diye düşünüyordumMucidi oldugum flut tostu denemenizi isterim
Çok sağlıklıdır.Krom yemek isteyenler için birebirdir.
Yogzatlı tanıklarım vardı abi, bunu haftada bir içmezler ise kendilerini kötü hissediyorlardı. Bildiğin hamur hüpletiyorsun. Ülkemizde çoğu yemekler garibanlıktan ortaya çıkmış, seçenek çok ama bazıları gerçekten aşırı abartılıyor. Bende Karadenizden 1 tane söyleyim turşu kavurması, yazarken ellerim titriyor hayatımda böyle kötü bir şey yememiştimArabaşı (Arap aşı) başlığı da bekliyoruz üstattan. Çorbayı içerken yuttukları haşlanmış hamurun alameti farikasını münazara etmek isterim gscimbomlularla. O çorbayı içtim mi içmedim mi arada kaldım şu an çıkaramadım tam ama hamurunu hüpletmediğimden eminim.

Sen birde karadeniz'in karalahana çorbasını kokla. Ya bu kadar kötü kokan bir şeyi nasıl içebilirsiniz ya?Yogzatlı tanıklarım vardı abi, bunu haftada bir içmezler ise kendilerini kötü hissediyorlardı. Bildiğin hamur hüpletiyorsun. Ülkemizde çoğu yemekler garibanlıktan ortaya çıkmış, seçenek çok ama bazıları gerçekten aşırı abartılıyor. Bende Karadenizden 1 tane söyleyim turşu kavurması, yazarken ellerim titriyor hayatımda böyle kötü bir şey yememiştim![]()
Nasıl peki nesini seviyorsun tam olarak ne hoşuna gidiyor o hamurun tadı var mı yoksa düz tatsız hamur mu ? Cidden merak ettim burada vardır muhakkak yapan yer en kısa zamanda deneyecem.hep yaptıgım etkınlık genelde kışa dogru yapılır
Sen tek atışta kaç cm hüpletebiliyorsun? Tatsız tuzsuz bir yemeğe benziyor.hep yaptıgım etkınlık genelde kışa dogru yapılır
çignemeden yutuyorsun o beyaz şeyin icerigi su ve un kaynatılıyor un sogutuluyor jole gibi donuyorSen tek atışta kaç cm hüpletebiliyorsun? Tatsız tuzsuz bir yemeğe benziyor.
Hamurun tabi yok abi. Tüm tavuk haşlanıp didiklenır un kavurması ıle corba yapılır birlestirilir sonra güzel bi tavuk corbası olur. Çignemeden yutunca zevkli bogazda kayıyor sıcak corba ileNasıl peki nesini seviyorsun tam olarak ne hoşuna gidiyor o hamurun tadı var mı yoksa düz tatsız hamur mu ? Cidden merak ettim burada vardır muhakkak yapan yer en kısa zamanda deneyecem.
onu denemedim ama karalahadan zaten nefret ederim kötü olacağını kestirebiliyorumSen birde karadeniz'in karalahana çorbasını kokla. Ya bu kadar kötü kokan bir şeyi nasıl içebilirsiniz ya?