- 25 Ağustos 2019
- 1.702
- 1.097
- 648
adana'da her köşebaşı olduğu söylenen lezzetli, bol acılı tost.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bici bici gerçekten çok saçma birşey abi.Hiç sevmem, 2 sene önce falan istanbul'da yemiştim gereksiz bence. Adana'da yemen lazım falan muhabbeti yapılabilecek bir şey de değil, eminim benim yediğim adana'daki sokakta yapılanlardan çok daha iyidir bir kere her şeyden önce benim yediğim yer baya bildiğin tereyağı kullanıyordu bim/a101 margarini değil. Tipik gereksiz yere abartılan gıdalardan biri. Adana'nın bir diğer manasız abartılan şeyi ise bici bici. Hayır yani çok süper mutfağın var kebabın kralı sende bunlar nedir yav.
Adana mutfağından onlarca post atmıştık vakti zamanında kesin denemedin halaBici bici gerçekten çok saçma birşey abi.
Bu tostu duydum da yemedim şimdiye kadar yemem de muhtemelen. Sonuçta tost yani abartmamak lazım.
Adana Kebap ye geç işte
sent via GSC
Tarif var mi flustadMucidi oldugum flut tostu denemenizi isterim
Çok sağlıklıdır.Krom yemek isteyenler için birebirdir.
Tat değil de ciddi doyurucu bir şey cebinde parası olmayıp karnını doyurmak isteyen adam için ideal.Ne yiyilirdi behijyene falan takilmam tadi güzelse sorun yok
![]()
Bici bici kadar kötü bisey hayatta yoktur dıyebılırım tatsız bişeyBici bici gerçekten çok saçma birşey abi.
Bu tostu duydum da yemedim şimdiye kadar yemem de muhtemelen. Sonuçta tost yani abartmamak lazım.
Adana Kebap ye geç işte
sent via GSC