- 6 Mart 2015
- 4.901
- 3.610
- 1.523
Sağol gardaş dişi aslan geliyor gormediniz böylesini
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol gardaş dişi aslan geliyor gormediniz böylesini

Mehmet Eroğlunun fotosunu yeni olmama rağmen ben bile gördüm hatta mehmet renktaş tahmin et filan demişti...Gece gündüz buradasın kaçırmışsın@Uğur Güzel , @Mustafa Kaya ve @Mehmet Eroğlu
Beyler güldük eğlendik, yeri geldi like tuşunu kırdık... Hala Sizleri görmeyi hakketmedik mi ?
Mehmet Eroğlunun fotosunu yeni olmama rağmen ben bile gördüm hatta mehmet renktaş tahmin et filan demişti...Gece gündüz buradasın kaçırmışsınBana gelince allahın ibret olsun diye yarattıklarındanım
onun için fazla merak iyi değildir dorukçum
![]()
@Uğur Güzel , @Mustafa Kaya ve @Mehmet Eroğlu
Beyler güldük eğlendik, yeri geldi like tuşunu kırdık... Hala Sizleri görmeyi hakketmedik mi ?
Yokum zira türk internet tarihine geçmek istemiyorumsen eklersen, saniyesine bende fotomu atacağım.. risk bu işte var mısın ?
Daha önce atıldı zaten 2 3 kare içinde sıfatımızda bulunuyordu sen diğerlerinin peşine düş@Uğur Güzel , @Mustafa Kaya ve @Mehmet Eroğlu
Aynen dedim üstat sorsan buraların ağası ama aslında hıyar ağasıDaha önce atıldı zaten 2 3 kare içinde sıfatımızda bulunuyordu sen diğerlerinin peşine düş
Daha önce atıldı zaten 2 3 kare içinde sıfatımızda bulunuyordu sen diğerlerinin peşine düş

Görüp görebileceğin en çirkin adamı hayal et ben oyum...Sokakta yanımdan geçen özür dileyip tekrar tekrar bakıyor...Sıkıntı yok diyorum...Gerçek misin diyorlarBen görmedim demek ki reis.. @Mustafa Kaya istanbulda yaşamayanlar ne yapacak.. ?
madem forumu seviyoruz birbirimizi görmeye hakkımız var..
sizleri hayal etmekten beynim sulandı çünkü![]()
Aynen dedim üstat sorsan buraların ağası ama aslında hıyar ağasıdünyadan haberi yok...hürmetler...
Ben görmedim demek ki reis.. @Mustafa Kaya istanbulda yaşamayanlar ne yapacak.. ?
madem forumu seviyoruz birbirimizi görmeye hakkımız var..
sizleri hayal etmekten beynim sulandı çünkü![]()
Soruk iyiymiş mustafa bey...Umurumda değiller. Beyninin sulanmasına sevindim. Zira başka bir...
Çok sıradan bir sıfatım var Soruk çok düşünme boşver![]()
Soruk iyiymiş mustafa bey...

Özür dilerim hızlıca yazarken D harfi yerine S harfini tıklamışım. Dalga geçme gibi bir amacım yoktu. Özür dilerim @Doruk Ata TANRIVERDİ![]()

Senin niyetini biliyorum ayrıca bana Soruk da diyebilirsin.