GSCimbom
Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?
F

Üyeler En Son Ne Yedi/İçti? Sayfa 306

Fuat Ekinci ·

Cevap
9,1K
Okunma
281K
Sayfa
306/453
aynen kral

ne civarda oturuyon

geçen gördüm üç tane İstanbul pizzacısı Avrupa'da ilk elliye girmiş

biri Emirgan'da biri Maslak'ta biri Suadiye'de
sevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,:hat:

genel pizza da ; marinara en keyif aldigim lezzettir.
4 cesit pizza'yi da cok severim - iyi mekan da olmasi kaydiyla . benim tecrubelerim de bu 4 cesitte genelde mozzarella sabitti , diger 3 peynir duruma gore tercih ediliyordu yapanlarca .

benim siddetle onerim , gittiginiz mekan da menu de var ise ;
quattro stagioni (4 mevsim pizza ) pizzayi denemeniz .

diger yandan ,
italyan beldelerinin cesit cesit peynirleri mevcut . mozzarella ilk cikis campania bolgesi bazli olsa da zamanla tum italya'ya yayilmistir uretimi. yerelde, gorece , caprese salatasi ve napoli pizzalarin da vb yaygin kullanim...
nacizane olarak basta pizza olmak uzere , karisik salata da , bal peynir ekmek ucgenin de , risotto veya makarna da
-en tuttugum- peynir turu ; lombardy bolgesi ^gorgonzola beldesinin ayni isimli ^peyniri .
. neyse bu da ayri baslik konusudur . :hat:

saygi ve selamlar .

sevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,:hat:

genel pizza da ; marinara en keyif aldigim lezzettir.
4 cesit pizza'yi da cok severim - iyi mekan da olmasi kaydiyla . benim tecrubelerim de bu 4 cesitte genelde mozzarella sabitti , diger 3 peynir duruma gore tercih ediliyordu yapanlarca .

benim siddetle onerim , gittiginiz mekan da menu de var ise ;
quattro stagioni (4 mevsim pizza ) pizzayi denemeniz .

diger yandan ,
italyan beldelerinin cesit cesit peynirleri mevcut . mozzarella ilk cikis campania bolgesi bazli olsa da zamanla tum italya'ya yayilmistir uretimi. yerelde, gorece , caprese salatasi ve napoli pizzalarin da vb yaygin kullanim...
nacizane olarak basta pizza olmak uzere , karisik salata da , bal peynir ekmek ucgenin de , risotto veya makarna da
-en tuttugum- peynir turu ; lombardy bolgesi ^gorgonzola beldesinin ayni isimli ^peyniri .
. neyse bu da ayri baslik konusudur . :hat:

saygi ve selamlar .
ben evde yapıyom rtaş pizzayı genelde

fırın faktörü kritik

Geri
Üst Alt