Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Osimhen'in kulubumuze transferindeki katkilariyla bilinen kutsal meyve Hindistan Cevizi.

Ferida diye bi yer

Ben de geçen hafta gittim

Biraz kazıktı doğrusu ama iyiydi
görmüştüm de hiç gitmedim oraya

Geçen suadiyede bi pizza yedim cadde üzerinde bir yerde pizza hamurunun üstüne kebap koymuşlardı biber ve domatesi bile bütün olarak közlenmiş halde pizza üstündeydi değişik bir konsept ama o da hoşuma gitti

aynen kral

ne civarda oturuyon

geçen gördüm üç tane İstanbul pizzacısı Avrupa'da ilk elliye girmiş

biri Emirgan'da biri Maslak'ta biri Suadiye'de
sevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,:hat:

genel pizza da ; marinara en keyif aldigim lezzettir.
4 cesit pizza'yi da cok severim - iyi mekan da olmasi kaydiyla . benim tecrubelerim de bu 4 cesitte genelde mozzarella sabitti , diger 3 peynir duruma gore tercih ediliyordu yapanlarca .

benim siddetle onerim , gittiginiz mekan da menu de var ise ;
quattro stagioni (4 mevsim pizza ) pizzayi denemeniz .

diger yandan ,
italyan beldelerinin cesit cesit peynirleri mevcut . mozzarella ilk cikis campania bolgesi bazli olsa da zamanla tum italya'ya yayilmistir uretimi. yerelde, gorece , caprese salatasi ve napoli pizzalarin da vb yaygin kullanim...
nacizane olarak basta pizza olmak uzere , karisik salata da , bal peynir ekmek ucgenin de , risotto veya makarna da
-en tuttugum- peynir turu ; lombardy bolgesi ^gorgonzola beldesinin ayni isimli ^peyniri .
. neyse bu da ayri baslik konusudur . :hat:

saygi ve selamlar .

sevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,:hat:

genel pizza da ; marinara en keyif aldigim lezzettir.
4 cesit pizza'yi da cok severim - iyi mekan da olmasi kaydiyla . benim tecrubelerim de bu 4 cesitte genelde mozzarella sabitti , diger 3 peynir duruma gore tercih ediliyordu yapanlarca .

benim siddetle onerim , gittiginiz mekan da menu de var ise ;
quattro stagioni (4 mevsim pizza ) pizzayi denemeniz .

diger yandan ,
italyan beldelerinin cesit cesit peynirleri mevcut . mozzarella ilk cikis campania bolgesi bazli olsa da zamanla tum italya'ya yayilmistir uretimi. yerelde, gorece , caprese salatasi ve napoli pizzalarin da vb yaygin kullanim...
nacizane olarak basta pizza olmak uzere , karisik salata da , bal peynir ekmek ucgenin de , risotto veya makarna da
-en tuttugum- peynir turu ; lombardy bolgesi ^gorgonzola beldesinin ayni isimli ^peyniri .
. neyse bu da ayri baslik konusudur . :hat:

saygi ve selamlar .
ben evde yapıyom rtaş pizzayı genelde

fırın faktörü kritik

Geri
Üst Alt