- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
kaç dolar verdinGtünden element uydurmuşsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaç dolar verdinGtünden element uydurmuşsun
Allah olmayana versin mi
Şahenkin miymiş püüiki t ile yazılır rtaş
mezzalunadan çıkmıyon ha
şahenk yiyor paraları
18kaç dolar verdin
aynen kralŞahenkin miymiş püü
Avrupadayım şu aralar renktaş suadiyedeki hangi mekan acaba merak ettimaynen kral
ne civarda oturuyon
geçen gördüm üç tane İstanbul pizzacısı Avrupa'da ilk elliye girmiş
biri Emirgan'da biri Maslak'ta biri Suadiye'de
Ferida diye bi yerAvrupadayım şu aralar renktaş suadiyedeki hangi mekan acaba merak ettim
görmüştüm de hiç gitmedim orayaFerida diye bi yer
Ben de geçen hafta gittim
Biraz kazıktı doğrusu ama iyiydi
foto ya da mekan ismi var mıgörmüştüm de hiç gitmedim oraya
Geçen suadiyede bi pizza yedim cadde üzerinde bir yerde pizza hamurunun üstüne kebap koymuşlardı biber ve domatesi bile bütün olarak közlenmiş halde pizza üstündeydi değişik bir konsept ama o da hoşuma gitti
Baktım şimdi kirpi cafe sanırım eğer canın kebap çekiyorsa ama pizza yemiş olmak istersen gidebilirsin renktaş fiyatı da makuldü hatrımda kalanfoto ya da mekan ismi var mı
SeverimAntep fıstığı ama siirt'ten gelmeydi.
sevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,aynen kral
ne civarda oturuyon
geçen gördüm üç tane İstanbul pizzacısı Avrupa'da ilk elliye girmiş
biri Emirgan'da biri Maslak'ta biri Suadiye'de

ben evde yapıyom rtaş pizzayı geneldesevgili ali , pizza muhabbetine ,nacizane kendimce bir yorum yazayim istedim,
genel pizza da ; marinara en keyif aldigim lezzettir.
4 cesit pizza'yi da cok severim - iyi mekan da olmasi kaydiyla . benim tecrubelerim de bu 4 cesitte genelde mozzarella sabitti , diger 3 peynir duruma gore tercih ediliyordu yapanlarca .
benim siddetle onerim , gittiginiz mekan da menu de var ise ;
quattro stagioni (4 mevsim pizza ) pizzayi denemeniz .
diger yandan ,
italyan beldelerinin cesit cesit peynirleri mevcut . mozzarella ilk cikis campania bolgesi bazli olsa da zamanla tum italya'ya yayilmistir uretimi. yerelde, gorece , caprese salatasi ve napoli pizzalarin da vb yaygin kullanim...
nacizane olarak basta pizza olmak uzere , karisik salata da , bal peynir ekmek ucgenin de , risotto veya makarna da
-en tuttugum- peynir turu ; lombardy bolgesi ^gorgonzola beldesinin ayni isimli ^peyniri .
. neyse bu da ayri baslik konusudur .
saygi ve selamlar .
KIBRIS TATLISI
@Egemen Bayrak
bende bozdum yalandan kahve yeşilçay içiyorum şuanBen diyeti bu bayramda fena bozdum viannetta yedim 1200 kalori falan 120 gram