- 25 Kasım 2008
- 13.423
- 12.080
- 2.168
Bunun icinden cikan baharatlarini kullaniyor musun? Ben asla kullanmam, kendim baharatlarim hep.
Yine zararli, endonezya usulü noodle bu, spagettiye benzeyen çin işi türleri çok daha lezzetli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun icinden cikan baharatlarini kullaniyor musun? Ben asla kullanmam, kendim baharatlarim hep.
Marka olarak bakmadim yav, tum markalarin hazir noodlelarina ayni sekilde yaklasiyorum acikcasi.Yine zararli, endonezya usulü noodle bu, spagettiye benzeyen çin işi türleri çok daha lezzetli
Marka olarak bakmadim yav, tum markalarin hazir noodlelarina ayni sekilde yaklasiyorum acikcasi.
Faydali olmaktan cok uzak bir sey zaten.
Bir agzimin tadiyla ramen yiyemedim hayatta
gecen sunu yedim cin lokantasinda , cok guzel birsey hafif aci tatli bir sosla.Marka olarak bakmadim yav, tum markalarin hazir noodlelarina ayni sekilde yaklasiyorum acikcasi.
Faydali olmaktan cok uzak bir sey zaten.
Bir agzimin tadiyla ramen yiyemedim hayatta

harika birseySerkan billur ızgara yemiş. Utancından yazamıyormuş.
bugun ne yedin ve aksam ne yiyeceksin
Sence en iyi baharat markasi ne
Bunlar guzel, boyle seyler yedim/yaptimda evde restoran seviyesi olmasa bile. Aci-tatli muthis bir sos.gecen sunu yedim cin lokantasinda , cok guzel birsey hafif aci tatli bir sosla.
Sebzeleri kendin seciyorsun cok cesit var ama ben brokoli , misir ve ananas atirmistim.Mantarindan kabagina kadar attirabiliyorsun.
Istanbulda mutlaka vardir mutlaka denemelisin
Ekli dosyayı görüntüle 289860
Dereotlu maydonozlu omlet ve visne recelli surme peynirli bir dilim ekmek ve birkac yesil-siyah zeytin(satndart kahvaltim sayilir haslanmis yumurta olur genelde ama bugun omlet istedim)
Aksama karar vermedim. Basit 1 porsiyon makarna ile de gecebilri, sebze sote dunyasinada dalabilirim ,balikli bir sey de olabilir bilmiyorum.(Maalesef somon yiyemiyorum-anormal pahalandi birde ama yedigimde artik icindeki omega yagindan midir baska bir sey midir midem anormal haller aliyor somonda, 1 kere davetli oldugum bir dugunde fume somonlu bir kanepe yedim hayati risk alarak- enfesti, bir kaza olmadi. Diger her senaryoda felaketlerden donuldu)
Baharat enteresan konu:
Caju olarak Bagdat marka ok gayet.en cok kullandigim baharat nerdeyse karisimi nedeniyle.
En son ikea ya gittigimde "Santa Maria" marka limon cimi/otu(lemongrass) li balik ve sebze diye yazan baharat var- her halta koyuyorum nerdeyse, aromasi baya iyi.
Tavuk icin falan kendi cektirdigim karisim var (hardal tohumu/zerdecal/zencefil/kimyon/kori -kori agirlikli digerlerine gore)
Alakasi yok yav, yemek kafa dagitan bir husus. Severiz.sen bu ise cozmussun
Alakasi yok yav, yemek kafa dagitan bir husus. Severiz.
neden rtaşzurna dürüm yiyen insanın kendisine saygısı var mıdır konusu tartışılmalı
Kurduğun dengeye koyim.Türk kahvesi
Tony’s çikolata
Daha güzel bi ikili söyle de emcükleyelimKurduğun dengeye koyim.