Üyeler En Son Ne Yedi/İçti?

Yine zararli, endonezya usulü noodle bu, spagettiye benzeyen çin işi türleri çok daha lezzetli
Marka olarak bakmadim yav, tum markalarin hazir noodlelarina ayni sekilde yaklasiyorum acikcasi.

Faydali olmaktan cok uzak bir sey zaten.

Bir agzimin tadiyla ramen yiyemedim hayatta

Marka olarak bakmadim yav, tum markalarin hazir noodlelarina ayni sekilde yaklasiyorum acikcasi.

bugun ne yedin ve aksam ne yiyeceksin

Sence en iyi baharat markasi ne

gecen sunu yedim cin lokantasinda , cok guzel birsey hafif aci tatli bir sosla.
Sebzeleri kendin seciyorsun cok cesit var ama ben brokoli , misir ve ananas atirmistim.Mantarindan kabagina kadar attirabiliyorsun.
Istanbulda mutlaka vardir mutlaka denemelisin

1749369680103.webp

bugun ne yedin ve aksam ne yiyeceksin

Sence en iyi baharat markasi ne

Dereotlu maydonozlu omlet ve visne recelli surme peynirli bir dilim ekmek ve birkac yesil-siyah zeytin(satndart kahvaltim sayilir haslanmis yumurta olur genelde ama bugun omlet istedim)

Aksama karar vermedim. Basit 1 porsiyon makarna ile de gecebilri, sebze sote dunyasinada dalabilirim ,balikli bir sey de olabilir bilmiyorum.(Maalesef somon yiyemiyorum-anormal pahalandi birde ama yedigimde artik icindeki omega yagindan midir baska bir sey midir midem anormal haller aliyor somonda, 1 kere davetli oldugum bir dugunde fume somonlu bir kanepe yedim hayati risk alarak- enfesti, bir kaza olmadi. Diger her senaryoda felaketlerden donuldu)

Baharat enteresan konu:

Caju olarak Bagdat marka ok gayet.en cok kullandigim baharat nerdeyse karisimi nedeniyle.

En son ikea ya gittigimde "Santa Maria" marka limon cimi/otu(lemongrass) li balik ve sebze diye yazan baharat var- her halta koyuyorum nerdeyse, aromasi baya iyi.

Tavuk icin falan kendi cektirdigim karisim var (hardal tohumu/zerdecal/zencefil/kimyon/kori -kori agirlikli digerlerine gore)

gecen sunu yedim cin lokantasinda , cok guzel birsey hafif aci tatli bir sosla.
Sebzeleri kendin seciyorsun cok cesit var ama ben brokoli , misir ve ananas atirmistim.Mantarindan kabagina kadar attirabiliyorsun.
Istanbulda mutlaka vardir mutlaka denemelisin

Ekli dosyayı görüntüle 289860
Bunlar guzel, boyle seyler yedim/yaptimda evde restoran seviyesi olmasa bile. Aci-tatli muthis bir sos.

Ananas cok iyi dokunus bu arada / mango da bazen guzel oluyor meyve isi devreye sokmak istediginde. (Hawaii pizza severim klisenin aksine mesela)

Uzak dogu dukkani var caddese gecen sene acildi

Real Kai marka Satay sos ve markasini unuttugum aci-tatli sos her haltla gidiyor.

Abim tailanda gider tatile genelde her sene bir noktada - yesil kori ve hindistan cevizi sutu getirir, buharda pilavla sebze/tavuklar havada ucusur.

Istanbulda var ramen diye yerler, 1 2 tane cok iyi gorunende var ama fiyatlari gorme- denemem yani. Hayatta bi japonyaya gidersem X bir nedenle rahat 5 kilo alip gelirim muhtemelen

Dereotlu maydonozlu omlet ve visne recelli surme peynirli bir dilim ekmek ve birkac yesil-siyah zeytin(satndart kahvaltim sayilir haslanmis yumurta olur genelde ama bugun omlet istedim)

Aksama karar vermedim. Basit 1 porsiyon makarna ile de gecebilri, sebze sote dunyasinada dalabilirim ,balikli bir sey de olabilir bilmiyorum.(Maalesef somon yiyemiyorum-anormal pahalandi birde ama yedigimde artik icindeki omega yagindan midir baska bir sey midir midem anormal haller aliyor somonda, 1 kere davetli oldugum bir dugunde fume somonlu bir kanepe yedim hayati risk alarak- enfesti, bir kaza olmadi. Diger her senaryoda felaketlerden donuldu)

Baharat enteresan konu:

Caju olarak Bagdat marka ok gayet.en cok kullandigim baharat nerdeyse karisimi nedeniyle.

En son ikea ya gittigimde "Santa Maria" marka limon cimi/otu(lemongrass) li balik ve sebze diye yazan baharat var- her halta koyuyorum nerdeyse, aromasi baya iyi.

Tavuk icin falan kendi cektirdigim karisim var (hardal tohumu/zerdecal/zencefil/kimyon/kori -kori agirlikli digerlerine gore)

sen bu ise cozmussun

4212.jpg

Geri
Üst Alt