Üyelerimizden eleştriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: What the hell ?

Cidden bazi moderatör arkadaslarimiz çok fazla abartiyor.. Koyayim Fener'e, Hosgeldin Eboue yazdik, mesajimiz silindi, uyari falan geldi.. Dedim ulan Antu'ya mi girdim acep, yok dogru forumdayim.. Bence fazla abartmamak lazim..

Hatasız kul olmaz, editlenmesi yanlış evet ama bu kadar büyütmeyin, yanlış bir karar alınmıştır o kadar.

Sertaç madde madde gitmeyeceğim.

Transfer nöbeti konusunda şunu diyeceğim; Madem sen bile girmiyorsun kapatın gitsin madem. Bizim yerlerimiz ''ehehehhe transfer'' diyen heriflerle doldu derken ki anlatmak istediğim buydu. Allasen şu nöbette takılan herifleri kaybetsek forum ne kaybeder?

Tecrübeli üye, Galata Sarayı gibi rütbelerde değişikliğe gidilmesini öneriyorum işte. Kriterler daha net olsun ve şu kadar süre online gibi şeylere bakılmasın. Gerekirse benim de rütbemi alın ama tecrübeli üye olmak bu kadar kolay olmasın diyorum işte.

Siyaset, din gibi konulara Emir'in yaptığı öneriyi destekliyorum. Gayet güzel olur öyle bir şey.

Patronculuk oynayanları biliyorsun zaten, bu konuda da yeterince oynandı.

Türkçe konusunda gördükçe düzeltiyoruz, göremediklerimiz için kusura bakmayın demeyin diye fazladan sadece bu iş ile ilgilenecek 3-4 arkadaş alın diyorum ekibinize.

Söylediklerinin hepsini açıkladım ben sanırım ama sen tekrar aynı önerilerle geldin. Türkçe konusunda kimse uğraşmaz o işle, bi bildiğimiz var da söylüyoruz. Kimse binlerce üyenin çöpçülüğünü yapmaz.

Transfer Nöbeti'ni kapatmak anlamsız, orası bir hit kaynağı, bu kadar hit düşünülmesine de müsaade edin. Sizin yerinizin dolduğu falan yok, merak etmeyin.

Tecrübeli Üye'ye çizgi koymak yerine rütbeyi kapatırım, çünkü tecrübeli üye diğer normal üyelerden farksız. Sarı üye kırmızı üye gibi bir şey,sınır koydun mu zaten GSE'ye dayanır kapısı, kaldırırım rütbeyi. Onu da açıkladım.

Emir'in yazdıklarını okumadım siyaset ve din konusunda ama önerimi yaptım ben, siyaset din konuşma yeri değil burası, olan yerler var, topluca o forumlara üye olup siyaset ve din konuşabilirsiniz.

Patronculuk oynayanları bilmediğimi söylemedim ama sadece orada rütbeleri belirtirken dikkat edin dedim:)

Nöbette bir tanesi Ujfalusi'yi satalım demiş lan:asd: İnanmadım gittim baktım hakkaten demiş:asd:

Yani şimdi bu adam burada takılsa ne olur takılmasa ne olur.

Biz Antu'da gezip, bu tarz yazan kuş beyinlilerle, GSCimbom'da dalga geçmiyormuyuz. İtin götüne sokup çıkartıyoruz. Valla onlar da aynısını yapıyordur.

Ya iyi de ben o üyeyi nasıl atayım şimdi? Bu sebeple ceza verilir mi? Daha makul önerilerle gelin, ben de biliyorum o heriflerin gereksiz olduğunu ama elden ne geliyor? Öğretin siz de futbolu, ne diyeyim.

Heralde canım nasıl atacaksınız, adam kural dışı birşey yapmamış. Ben İHRAÇ falan yazdım Nevizade transferde ama o işin şakası, nasıl atacaksın ki.

Bence bu tarz adamların kendi aralarında takılmaları için bir rütbe oluşturulsun, başlarına Nuray konsun:asd: O foruma bizler, hatta normal üyeler bile giremesin. Kendi kendilerini eğitsinler :asd: Bu şekilde hem kendi kendimize, hem de dışarıya rezil olmayız;)

Edit: Nasıl anlayacaksınız peki adamın durumunu? Bir takım testlerden geçireceğiz. Mesela Fatih Terim Mustafa Sarp'ı 10 numara mevkisinde düşünüyor sen ne düşünüyorsun? Zeka seviyesi konusundaki en belirleyici soru bu olabilir. Buna hoşuma gitti cevabını vereni, foruma almayın lan. Çok ağır cevap oldu bu:asd:

Nöbette bir tanesi Ujfalusi'yi satalım demiş lan:asd: İnanmadım gittim baktım hakkaten demiş:asd:

Yani şimdi bu adam burada takılsa ne olur takılmasa ne olur.

Biz Antu'da gezip, bu tarz yazan kuş beyinlilerle, GSCimbom'da dalga geçmiyormuyuz. İtin götüne sokup çıkartıyoruz. Valla onlar da aynısını yapıyordur.

Emin ol daha beterini yapıyorlar. Özellikle GSCimbom 'da çok fazla kuş dolaşıyor. Saçma bir şey olduğu zaman hemen printscreen Antuda.

Emin ol daha beterini yapıyorlar. Özellikle GSCimbom 'da çok fazla kuş dolaşıyor. Saçma bir şey olduğu zaman hemen printscreen Antuda.

Ben istemiyorum kardeşim böyle adamları o zaman.

Benim dediğim şeyi önce öylesine makara olsun diye yazdım ama sonra düşününce mantıklı geldi.

Yeni üye olmuş insanları hemen zart diye ortama almayalım. Bakalım bi nedir, necidir, zeka seviyesi nedir. Darılmaca yok şimdi Dünya'da zeki insanlar da var, böyle zekasız insanlar da var. Bu arkadaşların paylaştığı şeyler var ya, insan sağlığına zararlı. Nevizade neden kapalı forum mesela ben şaşırıyorum. Sadece küfür edilebilen bir yer olduğu için mi. Ben küfür etmicem abi. Açın Nevizade'yi, bütün herkes görsün Galatasaray'lı zekasını. Biz gidiyoruz Nöbeti açıyoruz, ondan sonra adam Ujfa satılsın diyor. Dakkasında Antu'da.

Bu adamın resmini Antu'da asıp dua ediyorlardır, başımızdan eksik olmasın diye.

Bu arkadaşlarımız için bir rütbe belirleyelim. Kapalı forum olsun, bizler göremeyelim, zamanla bakın durumuna, eğer müsaitse alırsınız açık foruma, aramıza. Yani bizim mantığımız ters.

Ben şakayla karışık yazdım bunları, bilmiyorum ne denir. Benim ilk forum deneyimim. İşinize karışmak gibi algılamayın. Bakın işte

Ben istemiyorum kardeşim böyle adamları o zaman.

Benim dediğim şeyi önce öylesine makara olsun diye yazdım ama sonra düşününce mantıklı geldi.

Yeni üye olmuş insanları hemen zart diye ortama almayalım. Bakalım bi nedir, necidir, zeka seviyesi nedir. Darılmaca yok şimdi Dünya'da zeki insanlar da var, böyle zekasız insanlar da var. Bu arkadaşların paylaştığı şeyler var ya, insan sağlığına zararlı. Nevizade neden kapalı forum mesela ben şaşırıyorum. Sadece küfür edilebilen bir yer olduğu için mi. Ben küfür etmicem abi. Açın Nevizade'yi, bütün herkes görsün Galatasaray'lı zekasını. Biz gidiyoruz Nöbeti açıyoruz, ondan sonra adam Ujfa satılsın diyor. Dakkasında Antu'da.

Bu adamın resmini Antu'da asıp dua ediyorlardır, başımızdan eksik olmasın diye.

Bu arkadaşlarımız için bir rütbe belirleyelim. Kapalı forum olsun, bizler göremeyelim, zamanla bakın durumuna, eğer müsaitse alırsınız açık foruma, aramıza. Yani bizim mantığımız ters.

Ben şakayla karışık yazdım bunları, bilmiyorum ne denir. Benim ilk forum deneyimim. İşinize karışmak gibi algılamayın. Bakın işte

Antuda PAF Üyelik sistemi var işte. Benzerini buraya getirmek istedik ama bu bizim büyümemizin önüne taş koyar. "Öyle büyümeyi ne yapalım" diyeceksiniz. Ama öyle demeyin. Bir portal yaptırıyoruz kafadan 1000 lira çıkıyor, çıkmasına çıkıyor olduğu gibi Abdullah Abiye giriyor. Onunda hanımı var, 2 tane çocuğu var. Büyüyelim ki onların rızkını siteye verdirmeyelim, ben göreve geldiğimden beri rahatsızım o durumdan. Sizin gibi üyelerimizi foruma bağlamak için Nevizade 'yi açtık işte. Nöbetinizi burada tutun vs. onlara hiç bulaşmayın. Gerizekalılar bir yerde fire veriyor ve şutluyoruz zaten.

Lazıo'lu faşist. Neydi lan ismi? Arıza herif. Hitleri destekliyo.

Neydi lan adı Heh Di Canio

Sileceğim de geçerli sebep bulamadım. Yavşak diyip siliyim mi :D Sonra Sertaç 'ın çenesini çekemem ama.

He tamam. Sildim. Sorarsa Faşizmi sembolize ediyor derim.

Avatarınız Faşizmi sembolize ettiği gerekçesiyle silinmiştir. Avatarınızı ve üye resminizi seçerken; siyasi, ırk vb. söylemleri destekler ya da kötüler nitelikte olmamasına dikkat edin.

Şunu yazdım işte. Onunla mı uğraşıp duracağım. Dua etsin açıklama yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt