Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
Cevap: What the hell ?
özet geçecek birisi varmı buradaki mevzu ney ?
özet geçecek birisi varmı buradaki mevzu ney ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden bazi moderatör arkadaslarimiz çok fazla abartiyor.. Koyayim Fener'e, Hosgeldin Eboue yazdik, mesajimiz silindi, uyari falan geldi.. Dedim ulan Antu'ya mi girdim acep, yok dogru forumdayim.. Bence fazla abartmamak lazim..
İnanmadım gittim baktım hakkaten demiş
O foruma bizler, hatta normal üyeler bile giremesin. Kendi kendilerini eğitsinler
Bu şekilde hem kendi kendimize, hem de dışarıya rezil olmayız
Nöbette bir tanesi Ujfalusi'yi satalım demiş lanİnanmadım gittim baktım hakkaten demiş
Yani şimdi bu adam burada takılsa ne olur takılmasa ne olur.
Biz Antu'da gezip, bu tarz yazan kuş beyinlilerle, GSCimbom'da dalga geçmiyormuyuz. İtin götüne sokup çıkartıyoruz. Valla onlar da aynısını yapıyordur.
Emin ol daha beterini yapıyorlar. Özellikle GSCimbom 'da çok fazla kuş dolaşıyor. Saçma bir şey olduğu zaman hemen printscreen Antuda.
Ben istemiyorum kardeşim böyle adamları o zaman.
Benim dediğim şeyi önce öylesine makara olsun diye yazdım ama sonra düşününce mantıklı geldi.
Yeni üye olmuş insanları hemen zart diye ortama almayalım. Bakalım bi nedir, necidir, zeka seviyesi nedir. Darılmaca yok şimdi Dünya'da zeki insanlar da var, böyle zekasız insanlar da var. Bu arkadaşların paylaştığı şeyler var ya, insan sağlığına zararlı. Nevizade neden kapalı forum mesela ben şaşırıyorum. Sadece küfür edilebilen bir yer olduğu için mi. Ben küfür etmicem abi. Açın Nevizade'yi, bütün herkes görsün Galatasaray'lı zekasını. Biz gidiyoruz Nöbeti açıyoruz, ondan sonra adam Ujfa satılsın diyor. Dakkasında Antu'da.
Bu adamın resmini Antu'da asıp dua ediyorlardır, başımızdan eksik olmasın diye.
Bu arkadaşlarımız için bir rütbe belirleyelim. Kapalı forum olsun, bizler göremeyelim, zamanla bakın durumuna, eğer müsaitse alırsınız açık foruma, aramıza. Yani bizim mantığımız ters.
Ben şakayla karışık yazdım bunları, bilmiyorum ne denir. Benim ilk forum deneyimim. İşinize karışmak gibi algılamayın. Bakın işte
Sileceğim de geçerli sebep bulamadım. Yavşak diyip siliyim miSonra Sertaç 'ın çenesini çekemem ama.
,He tamam. Sildim. Sorarsa Faşizmi sembolize ediyor derim.
Öyle deme ya, siyasi bir işaret deAvatarınız Faşizmi sembolize ettiği gerekçesiyle silinmiştir. Avatarınızı ve üye resminizi seçerken; siyasi, ırk vb. söylemleri destekler ya da kötüler nitelikte olmamasına dikkat edin.