Üyelerimizden eleştriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: What the hell ?

teşekkür ederim. sonuçta che de benim için kominzmi sembolize eder ve stalinin yaptıkları ortada. hitlerin yaptığı hayatında kimseyi incitmemiş di canio yu bağlıyorsa binlerce kişiyi katleden stalinin yaptığıda aynı görüşü temsil eden che yi etkilemeli. unutulmamalıki futbolumuzun adalet yönünden kirlendiği bu günlerde böyle önemli bir blog ailesi herkes için aynı adaleti gösterebilir.

Adam haklı. Sanırım izin vermek zorundayız.

che ile stalin bir değil

ama di canionun nazi selamıyla 6 milyon insanı öldüren mantık bir

bunu idrak etsin önce MAHO

Hitler her ne kadar ön plana çıksada o dönemde asıl kritik isim Mussolini idi. Her neyse... Sonuçta faşizm her açıdan gayri insani bir ideolojidir, şahısların burada pek bir önemi yok.

Salakça ben buna cevap verip yine konu dışına çıkacağım, aslında bu konuyu güzelce tartışabileceğimiz bir konu olsa çok güzel olurdu ama neyse.

Katılmıyorum, Mussolini o dönemde pek de kritik bir isim değildi hatta Hitler'in Rusya'yı fethedememesinin nedeni Mussolini'nin askeri zeka ve gücünün yetersizliğidir. Yine de savaşa girme kararı aldığında daha giyecek üniformamız bile yok diyen generaline "Tarih atlet ve donla yazılmaz." gibisinden efsanevi bir ayar veren adama saygı göstermemek mümkün değil.

Olanların farkındayım da tartışma yapmak bir şey kazandırmaz. Ne yapacağımızı söyleyin, aksi takdirde izin vermek zorunda kalacağım.

Siyaset konusuna dönmüş burası :asd:

öyle avatara izin olmaz kardeş ben de zamanında usame reyizin resmini avatarıma koydum direk kaldırıldı ısrar da etmedim

bu puşt da etmesin

öyle avatara izin olmaz kardeş ben de zamanında usame reyizin resmini avatarıma koydum direk kaldırıldı ısrar da etmedim

bu puşt da etmesin

O zaman seni bahane ediyorum. Özel mesaj atıp sorarsa mağdur ayağına yat :D

maddeler sırayla tek tek incelensin diyorum tamam mı. simdi bu ilk madde cozume kavustuktan sonra, 2. bir madde acılır tartısmaya.

ilk olarak diyorum ki :

MYC (ihrac ve ceza alanlar) bolumu kaldırılsın.

gerekcelerim :

1. Uyeler saygınlığını yitiriyor (orneğin eskilerden hepimizin sevdiği uye bir modun salakca anlayısının eseri olarak orada gorundukten sonra foruma yeni uye olmus sidikli sonraki zamanlarda bu kisinin bir post'una "aaa bu ceza almıstı lan adam değil bu" yargısıyla yaklasıyor)

2. Mesaj yazamama cezası alan uyelerin alenen foruma gosterilmesi uyelere hakarettir

3. "Bak senide atarız haa" diye gostermek korku psikolojisidir ve ozgurluğu kısıtlamaya yoneliktir

Burada kıc yalayıcı mesajlar gormek istemiyorum. Beğendiğim hic bir forumda bu tarz bir uygulama yok, olmamalı.

Tartısın.

Rıza DEMİR - 1 Gün MYC'yi okuduğumda, kalbim hopladı. O kadar da önemli değil ama ilk defa almıştım.

Am.na kodumun Federasyonu yazdım ceza verdiler, hem de Nevizade'de. Neyse üstlerine gitmedim fazla, ne diceksin ki.

MYC lere başlık açmasan ne olur ki, sonuçta herkesin takıldığı yer belli. İsminin üstü çizili oluyor yine görüyoruz ama başlık açılarak yayınlanması konusunda yinede Emir'e katılıyorum. Korku psikolojisi konusunda haklı.

Ben diğer ezik forumların bizim forumun neredeyse tamamını (Nevizade hariç) görmesi konusuna takığım. Galatasaray kalitesini yansıtan Nevizade ama adamlar açık forumdaki saçmalıkları okuyor.

Ayrıca Di Canio resminin kaldırılmasına neden ititraz ediyor o eleman. Neyi temsil ettiği belli adamın.

Kim ne derse desin o avatar SİYASİ bir avatar.

Ben şimdi Çiller'i koysam olur mu?

Salakça ben buna cevap verip yine konu dışına çıkacağım, aslında bu konuyu güzelce tartışabileceğimiz bir konu olsa çok güzel olurdu ama neyse.

Katılmıyorum, Mussolini o dönemde pek de kritik bir isim değildi hatta Hitler'in Rusya'yı fethedememesinin nedeni Mussolini'nin askeri zeka ve gücünün yetersizliğidir. Yine de savaşa girme kararı aldığında daha giyecek üniformamız bile yok diyen generaline "Tarih atlet ve donla yazılmaz." gibisinden efsanevi bir ayar veren adama saygı göstermemek mümkün değil.

Nasıl kritik bir isim değildi lan? Faşizmin yaratıcısıdır Mussolini, askeri zekasının hiçbir önemi yok, adam ideolojinin mihenk taşı idi. Hitler ise Refik'in abarttığı kadar olmasa da iyi bir kuklaydı. Bir-iki tane savaş filmine fazla güvenmemeni öneririm. ;)

Sabah sabah edit: mihenk taşı derken önemli bir ismi olduğunu betimlemeye çalıştım bu uykusuzlukla, anladın sen onu. ;)

Faşist değilim la korkma. :D Hatta forumda benden daha karşı olan var mı bilmem. :)

yok lan o yüzden değil, mihenk taşı çok gay bi ifade onu şeettim

Nasıl kritik bir isim değildi lan? Faşizmin yaratıcısıdır Mussolini, askeri zekasının hiçbir önemi yok, adam ideolojinin mihenk taşı idi. Hitler ise Refik'in abarttığı kadar olmasa da iyi bir kuklaydı. Bir-iki tane savaş filmine fazla güvenmemeni öneririm. ;)

Sabah sabah edit: mihenk taşı derken önemli bir ismi olduğunu betimlemeye çalıştım bu uykusuzlukla, anladın sen onu. ;)

Başka bir konuda konuşmak lazım bunları Ademinho.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt