Üyelerimizin Beşiktaş-Fenerbahçe Maçından Beklentisi Nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben fbnin maci ciddiye alacagini düsünmüyorum
ali koc ve tayfasinin bize karsi olan tutumu belli
göreve geldiginden beri, kendi takimiyla ugrasmak yerine, daha cok bizimle zaman geciriyor
ft ile sidik yaristirmaya calismis bir maldan bahsediyoruz burada
türk futbol tarihinde bir baskanin, baska bir takimin tdsi ile, böyle laf dalasina girdigi, baska bir dönem yasanmamistir herhalde

ben maci bjknin kazanacagini düsünüyorum
hemen hemen tüm fblilerin düsüncesi de bu yöndedir
gs sampiyon olmasin da kim olursa olsun modundalar
antuya girip bakabilirsiniz; bjk kazansa sevinecek olan cok fbli var

beşiktaş 2-1 alır. beşiktaş bizim gibi hiç beklenmeyen maçlarda puan kaybedecek bence.

Kaos istiyor bünye ne zamandır maçlarda kaos yok

Demekki gscimbomda sikebahcemizin kaybedip yaris disi kalmasini istemiyor

hiçbir maçta fb'nin kazanmasını hatta puan almasını istemediğim için bjk galibiyetine bastım.

Teoride 3 sonuç da bize yarıyor. Bjk galibiyeti= FB beyin ölümü, bize ilk 2 (CL ön eleme) garantisi.

Beraberlik de %80 Cl ön eleme garantisi demek.

FB galibiyetinde işler karışır. Kısa vadede biz lider oluruz ama deplasman derbi galibiyeti özgüveni kazanan bir FB yarışa dahil olmuş olur. Son maçta yaptıkları bel altı algının da eklentisiyle, FB başka şekillerde de yarışa dahil olur. Artık içeride de puan kaybı ihtimali azalır bence.

Bütün bunları alt alta toplarsak, kesin olarak emin olduğum bir şey varsa o da FB'in kaybetmeyeceğidir.

Temennim ise, FB'in yenip yok yere yarışa dahil olmasının bir anlamı yok. En temizi beraberlik.

Diğer temennim ise BJK'in önemli oyuncularının haklı bir şekilde kart cezasi almasıdır. Sakatlık iki takım için de olmasın tabi.

Beşiktaş puan kaybetsin yeter.

Maçtan önce son up belki düşünceleriniz değişmiştir oy değiştirmeyi açıyorum

atsporun galip gelmesini isteyen kripto kuşlar kim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt