V. Demirel: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama artı 3 hakemle oynadılar, hakemleri de tebrik ediyorum"

İnsan sanmıştık özür diliyoruz bilemedik ne tür bir canlı olduğunu. Allah seni ve senin gibilerini bildiği gibi yapsın, ne düşünüyorsan bin mislini sen yaşarsın inşallah

Eeee bazı renktaslarimiz bu ayıya dayı çekiyordu. Ders olsun size. Bunun fıtratı bu asla değişmez. Süslü cümlelerine asla kanmayin

kural diyip beyin penetrasyonu yapmış ama taç pozisyonu ofsayt gibi devam ettirme fikrini nerden icat etti acaba
20 yaşından küçüklerin kendi kalesine attığı goller ve yaptırdığı penaltılarda geçersiz sayılsın

kural diyip beyin penetrasyonu yapmış ama taç pozisyonu ofsayt gibi devam ettirme fikrini nerden icat etti acaba
20 yaşından küçüklerin kendi kalesine attığı goller ve yaptırdığı penaltılarda geçersiz sayılsın
Bunu bilmiyor teknik adamlık yapıyor. Onu yapamayınca da yorumculuk yapıyor. Nerden tutsan elinde kalır. Taçı, korneri değerlendiren VAR nerde görmüş acaba.

Her şey niyetse jakobs'da bilerek eliyle oynamadı demek ki pozisyon penaltı değildi.

Ne ezmesi ya? Senin topcularin yakaladiklarini atsaydi 5lik yapmistik

Bol bol yatip ṣut bloklamaktan baska naptilar?
Bodrumspor dan bahsediyoruz yakala bir zahmet,direkten dönen top gol olsa berabere kalıyodun ama böyle oyun mu ölçülür?

Oyun olarak bir şey gördün mü-yok

Geçen sene 2 hatay maçında da yine rezalettik

Volki belli ki iyi çalışıyo dersini okana karşı

Bodrumspor dan bahsediyoruz yakala bir zahmet,direkten dönen top gol olsa berabere kalıyodun ama böyle oyun mu ölçülür?

Volkanida ovmezsin be Nalbant

Hiçbirzaman sevmedik zaten bunu. Bunlarda alex dışında çıkmış tek düzgün adam yok

357417db-18fb-4f61-ade5-31e0a6fcf13b.webp

Bende oyunu begenmedim. Ama ezmek falan ne alaka? Her takima karsi ayni oyun oynayan takim dunyada belki 1 veya 2tanedir

Hava sartlari, saha sartlari, rakip kucumseme(futbolcular tarafindan) falan derken normal böyle maclarin olmasi

Yani totnima karsi oynayan takimla bodruma oynayan takim ayni takim. Nasil oyun ölcelim ozaman?

Herk kotu macta hemen okani gömme olayindan vaz gec artik

Uyku vakti yaklaşıyor, huysuz biraz

orada burada anlattığı meşhur bir anısı vardı, fenerde oynarken karabük maçında 1 farklı öndeyiz, son atakta karabük kalecisi bana gol atmaya geldi ben de adama küfrettim diye. kaleciye sen şampiyon mu olacaksın dedim diye anlatıyordu.

kendi kalecisi bugün 3 dakika boyunca gs ceza sahasında oynamıştır.

hayırdır volkan şampiyon mu olacaksın?

edit: linki de buldum aha bu.

Alıntıdır

Geri
Üst Alt