V. Demirel: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum ama artı 3 hakemle oynadılar, hakemleri de tebrik ediyorum"

Futbol harici yaşantısı beni ilgilendirmiyor. Seni sevmiyorum. Bir gün olsun sempati beslemedim. Yorumculuk ve hocalık arasındaki keskin dönüşlerin de karakterine çok yakışıyor. Umarım fenerin başına geldiğin günleri görürüz. Böyle o kadar keyifli olmuyor koyması.

Şike yaparlar sahaya yansımaz, kırmızı görmeleri lazım herif niyet der. Kart görüşen pozisyon da kontraya çıkıyoruz hani yanlış anlaşılmasın bastı diye vermedi zaten kontrayı engelledi diye verdi sarıyı hakem.
Oyuncusu şike yapar devre arası apar topar oyundan çıkarılır ve uçağa binip gider.
Fener maçında biri forveti stoperin ortasına koyar biri 3lü oynar 2 sezon hiç oynatmadığı herifi birde fenerden kiraladığı herifi maça koyar o herif maçın ırzına geçer.

Daha 3 hafta önce aynı kaleci eline alacağı topu yumrukluyor ayağını uzatacağı yerde uzatmıyor maç gibi mağlup oluyorlar aynı kaleci bu akşam 2 gol için duran topta ilerdeydi. Fener maçında aynısını yaptığını göremedik ne hikmetse

11906224_190736067926700_1900551144_n.webp

Duzen’e karsi duramadin ayicik; netekimmm duzuluverdin yavrum.

He acikca soyle sunu, kelime oyunu yapma.

”Galatasaray bizi duzdu” de gec,

Ikinci yari bekliyoruz.

Ben klup baskani olsam bu adama bir daha adla gorev vermem

Basmis basmamis muhim degil diyen adam futbolu bilmiyordur futbol kuralini bilmiyordur

Bu adami hoca yapan baskan kume dusmeye mahkumdur

Hepsini sıraya koyup yeniyoruz. Kudurdukça kuduruyorlar. Şu ikinci sarıya utanmasalar faulü Toreira yaptı diyecekler.

Karsimizdaki pislik duzenin ne denli istikrarli olduguna bir ornek daha. Adamin asil tendonuna basmis, direk kirmizi olmasi gereken pozisyonda niyete bakacakmisiz kart vermeyecekmisiz. Niye? Galatasaray sampiyon olmasin, baskasi olsun diye. Su macta hakemlik nasil bir cumle kurabiliyor akil alacak is degil.

ADS macinda da Yusuf Demir'in kafasina tekme atip kan revan icinde birakan adam da ellerini kaldirmisti, o zaman onun da niyetine bakalim. Yalniz sadece Galatasaray aleyhine olunca niyete bakalim geri kalan her seyde mabadimizdan bahane uyduralim yok efendim raindrop ball, yok ekstra pasif ofsayt, hissiyatimsi penalti vesaire.

Karsimizdaki artik gercekten mide bulandiran bir orgut. FEnerbahce TerOr orgutu.

Bu adamın teknik adamlığı sadece geçen sene Galatasaray'ı mağlup etmiş olmak. Geçen sene Hatayda küme hattındayken kovuldu.
Bodrumda 1 beraberlik 2 mağlubiyeti var.

Bu adamın teknik adamlığı sadece geçen sene Galatasaray'ı mağlup etmiş olmak. Geçen sene Hatayda küme hattındayken kovuldu.
Bodrumda 1 beraberlik 2 mağlubiyeti var.
Zaten opetspor o yüzden bunu göreve getirdi, eski hocasını acele şekilde kovdu ve bunu getirdiler bize çelme takar ümidiyle.

Dümbük ayı, kendi topçusunu adam edip tembih etmek yerine sıçışını temizleme derdinde. Senden asla başarılı hoca olmayacak, depremin kaymağını yedi resmen üçkağıtçı. Yarın buradan öbürgün başka kulüpten kovulur başlamadan biter kariyeri

Kendisi benim için fenerli volkandan öte değildir. İki sezondur da tarafsızmış gibi görünmesinin sebebi bizim bildiğimiz volkan kabuğundan çıkıp, kendini başka bir insan olarak göstermesidir. Yoksa volkan volkandır.

Volkan geçtiğimiz hafta çapımızı bilerek oynayacağız çünkü galatasaray ligin üstünde bir takım demedi mi?

kardeşim demek ki sen çapını bilememişsin. oyundan atılan arkadaş avrupa maçında da olsa gene kırmızıyı yerdi. sen kaybettin bahane arama ve istifa ett

Geri
Üst Alt