Vadi İstanbul Projesi

Biri yazmıştı mantıklı geldi

İki ayrı salon yapacağımıza tek salon daha büyük kapasite olsa daha iyi değil mi
O iki ayrı salon olmasının amacı ilk olarak zeminleri farklı olması sanırım ama asıl durum mesela voleybol salonunda alt tarafında ekstra antrenman salonu da olacak alt yapı vb. için sanırım. Bir de isim sponsorluğu, reklam alanları vb. gibi ekstra gelirler var tabi.

Projenin kısa sürede bitmesi için futbolda arka arkaya şampiyonluklar gelmeli.

1000156890.webp

Bu projede gs cafe de dursun denen herifin secim almak icin gs üyelerinin önüne attığı palavra isler ,özellikle bu projeyi hangi parayla yapacak açıklama yok eger yandaş birine peşkeş cekmisse ihaleyi ve karşılığında birseyler vermişse ozaman bitebilir ,daha kemerburgaz akademi bölümünü bitiremeynler bunu yapması imkansiz bana gore

Ulaşımı bu kadar rezil bir yere her şeyi toplamak hangi aklın eseri acaba?

Şunu yaparken tribünlerede bi el atıverin 5 10 ne kadar artarsa

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Projenin kısa sürede bitmesi için futbolda arka arkaya şampiyonluklar gelmeli.

Proje böyle değildi. Sanki yine alakasız bir proje resmi ortaya atılmış gibi.

Proje buydu. Hatta maketi de yaptırmışlardı. Bazı değişiklikler olur tabi ama bu resimdekiyle alakası yok.

Proje böyle değildi. Sanki yine alakasız bir proje resmi ortaya atılmış gibi.

Proje buydu. Hatta maketi de yaptırmışlardı. Bazı değişiklikler olur tabi ama bu resimdekiyle alakası yok.

İzinlerin alınıp temel atılıyor olması önemli. Onaylandıktan sonra bi şekilde biter irili ufaklı değişiklikler olsa da.

Temeli atılan bölüm neresi olacak acaba? Benim tahminim dikdörtgen şeklindeki daha küçük olan yapı. Bir de oradaki yapı tadilat yapılıp kullanılacak mı yoksa yıkılacak mı?
Bencede o kucuk bina, sonra da basketbol salonu olur.

Digerini bilmiyorum.

Kac sene sürer bu? Stadin etrafi zaten zor, simdi daha kötü olur bitene kadar

Insaat olayi tamamen nakit para akışına bağlı, para akışı düzenli olursa zamanından oncebile biter inşaatlar, o yuzden bu inşaatın kaynağı onemli

Geri
Üst Alt