Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.109
- 36.628
- 2.773
Helal olsun Dursun Başkan
hizmet siyasetinden rahatsız olanlar var rengim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun Dursun Başkan
Bunlar son secimleri unutmuşlar. Aday bulamıyordu bu kulüp Dursun taşın altına elini koymasa.hizmet siyasetinden rahatsız olanlar var rengim
Şımarıyorlar dostum şımarıyorlarBunlar son secimleri unutmuşlar. Aday bulamıyordu bu kulüp Dursun taşın altına elini koymasa.
Dünya standartlarında tesisler kazandırdı
3 sene şampiyon yaptı
CL de gurur duyduğumuz bir takim kurdu.
Bu taraftara Mertens İcardi Osimhen izletti ama begenilmiyor. Yav daha iyisi varsa buyursun gelsin.
Yönetim begenilmiyor
Topçular boklaniyor
Hoca zaten çoluk çocuğun diline kadar düştü
Hicbirsey begenilmiyor hep bir şikayet her şey yanlış ama en doğrusu sesko gibi tipler.
Yav Gsnin yakasından bir düşün artık. Tüm negatif enerjinizi de alın başka bir alana odaklanın. Biz GSmizin her zerresinden memnunuz
Gs yüzyılı ayarlarıni bozdu ama öğreneceklerŞımarıyorlar dostum şımarıyorlar
herkes dursun neden ses cıkarmıyor tffye falan diyor
bu adam ne mücadelelerle 3 şampiyonluk aldı ne laleler atlattık farkında degiller
gelsin bakalım bi yönetici şu tffler ile 1 sene şampiyon olabilsin
75 mılyona topcuyu kim almış bunlara sorarımGs yüzyılı ayarlarıni bozdu ama öğrenecekler
İrfan Can Muriqi alamadık diye travma geçirdiğimiz günlerden bu gunlere75 mılyona topcuyu kim almış bunlara sorarım
Açıklaması oldu takın zamanda Özbek'i destekliyor. Belki listelere dair ipucu olabilir sadece. Onun dışında önemli bir şey diyeceğini sanmıyorum.Mac sonu EA da A.Yuce konuk olacakmis.
Bir seyler cikar mi secim surecine dair acaba
Acikcasi o detayi merak ediyorum. Kac beceriksizdrn kurtulacak Dursun ozbek acaba.Açıklaması oldu takın zamanda Özbek'i destekliyor. Belki listelere dair ipucu olabilir sadece. Onun dışında önemli bir şey diyeceğini sanmıyorum.