Vadi İstanbul Projesi

Belliki bu proje icin dursuna izin verilmis ama ligde hic bir sesin cikmasin denilmis

Vadi’nin yanındaki Avantgarde sitesinde ne hatunlar götürmüştüm. Prime Icardi gibiydik nereden nereye

Mecbur demeye, Galatasaraylilar da bu adami ayakta alkisliyor.

Konusma sanki tesis acilisi gibi olmus, sembolik bir toren halbuki.

23 Nisan ayrica Meclisin kurulma gunu, ironik sekilde bu tiplerin konusma yapmasini sevmiyorum hic.

Neyse ne banane, ceket tayfa sovu - ama tesis surecini taraftar takip etmeli. Akademi bitmeden ya da somut bir sey gostermeden daldan dala atliyor baskan.

Ikiside yarim yamalak ya da ortada kalmasinda..

Yav beton dokme goruntuleri falan bence asiri trajik arkadaslar. Siyasi videolar gibi bir organizasyon yani.

Sanarsin spor salonu temeli atiliyor falan.sembolik acilis vs buna tamamim ama beton dokumu gorutnusu falan medya takiminin "goster goster 3 5 saniye gorunsun" un otesinde bir amatorluk degil.

Projeyi destekliyorum, turkiye gerceklerini de inkar etmiyorum ama su goruntuler beni rahatsiz ediyor.

Istanbul Valisi Davut Gül'ün laflarından da rahatsızlık duydum. Bu değişik suratlı bakanın laflarından da, gerek yoktu.

Burda herkes iktidar cenahini eleştiriyor ama esas dursun ve çetesinin 4 senedir bu tarz işlerden şahsi çıkarları neler oluyor nekadar götürüyorlar, bunlar onemli

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Aslantepe projesi için para harcayacak. Ama bu para transferin parası mı onu bilmiyorum."

Haluk Yürekli: "Aslantepe projesi 250-300M$'lık bir proje. Başlangıç için 70 milyonluk bir kredi çekildi."

1783180909169.webp

Hæzirun bu AKsunu indirmek için neyi bekliyor yahu.
kimse projeler ve krediler arasında aday bile olmuyor heis.

Başlattı - sonunu getirsin görelim modunda gibi bence o taraf. Tökezlerse zehir zemberek bir kongre gelir gibi.

Cidden anlamiyorum 250-300 milyonluk proje ne arkadas? Bize ne getirisi olacak bunun? Yapiyorsaniz bu tür projeleri tamamen sponsor üzeri anlasma ile yapilsin, ne biliyim reklam isim haklari 20-30 yil o projei üstlenecek kisilere verilsin. Ne bilyim misal Erden Timur Vadisi olsun oranin ismi, veya yabanci bir sirket yapiyorsun onu ismi olsun. Sanki kasada 500 milyon Euro nakti varda bu tür projelere kalkisiyoruz.

Geri
Üst Alt