Vadi İstanbul Projesi

çöpe giden 300 m € para

O kadar çok proje varki neyin ne olduğunu unuttum

Haluk Yürekli: "Galatasaray, Aslantepe projesi için para harcayacak. Ama bu para transferin parası mı onu bilmiyorum."

Haluk Yürekli: "Aslantepe projesi 250-300M$'lık bir proje. Başlangıç için 70 milyonluk bir kredi çekildi."

Ekli dosyayı görüntüle 327543
220-250 milyon dolar tüm toplam maliyeti yani 4 senelik maliyet. Bu 2 senelik dönemde idari bina ve basket salonu yapılacak ve bunun finansmanı da Vakıfbank ile anlaşılan krediden sağlanacak. Ayrıca Leo'da kalan dairelerden satılırsa 30 milyon dolar gelir var. 2027'de Riva'dan da para gelecek. Yani transfer bütçesini etkilemeyecek bir durum. Ayrıca alınan yetkilerde Mağazacılık halka arz yapıldığında sene sonuna doğru 100-120 milyon dolar nakit girdisi yine bir olası sermaye artışı ile ciddi bir nakit girdisi potansiyeli daha bunu da finansman olarak b planı dedi hatta başkan. Yani transferleri yapmıyorlar çünkü tesis yapıyorlar yalanlarını yada bu yönde yönetim aklanmasına inanmak salaklık olur.

Son düzenleme:
O kadar çok proje varki neyin ne olduğunu unuttum
Yetki kongresinde bahsedilen şekilde hiç bir proje futbol yada transfer bütçesini etkilememesi gerekiyor. O yüzden yönetimin beceriksizliğini tesis yapıyorlar onun için para harcamak istemiyorlar gibi bahanelere inanmak gerekir. Yetki kongresinde denilen ve projenin nasıl kaynakla yapılacağı anlatıldı. Gerisi yönetimin kendi beceriksizliğini örtme çabasıdır eğer gerekli transferleri yapamazlarsa tesis falan deme hakları yok.

220-250 milyon dolar tüm toplam maliyeti yani 4 senelik maliyet. Bu 2 senelik dönemde idari bina ve basket salonu yapılacak ve bunun finansmanı da Vakıfbank ile anlaşılan krediden sağlanacak. Ayrıca Leo'da kalan dairelerden satılırsa 30 milyon dolar gelir var. 2027'de Riva'dan da para gelecek. Yani transfer bütçesini etkilemeyecek bir durum. Ayrıca alınan yetkilerde Mağazacılık halka arz yapıldığında sene sonuna doğru 100-120 milyon dolar nakit girdisi yine bir olası sermaye artışı ile ciddi bir nakit girdisi potansiyeli daha bunu da finansman olarak b planı dedi hatta başkan. Yani transferleri yapmıyorlar çünkü tesis yapıyorlar yalanlarını yada bu yönde yönetim aklanmasına inanmak salaklık olur.
Aklanma değilde haluk gene yılanlık peşinde kaos olsun istiyor. Taraftar gaza gelsin yönetimi karalasın bu da izlenme kassın

Bence olay NBA Europe’ta bitiyor. Bu projelerin yapılmasının asıl amacı salonu yapıp, NBA’den uzun vadede yüksek gelir elde etmek. 4 sene sonra NBA’e vereceğimiz parayı amorti edeceğiz deniyordu.

Aklanma değilde haluk gene yılanlık peşinde kaos olsun istiyor. Taraftar gaza gelsin yönetimi karalasın bu da izlenme kassın
O da olabilir ama istenen transferleri yapamayıp kendi beceriksizliklerini buna bağlamaya çalışa da bilirler ileriki dönemde. O yüzden unutmamak için yine de yetki genel kurulunda denileni yazalım da bulunsun. Unutursak görünce hatırlarız.

Geri
Üst Alt