- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.866
- 5.338
çöpe giden 300 m € para
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
220-250 milyon dolar tüm toplam maliyeti yani 4 senelik maliyet. Bu 2 senelik dönemde idari bina ve basket salonu yapılacak ve bunun finansmanı da Vakıfbank ile anlaşılan krediden sağlanacak. Ayrıca Leo'da kalan dairelerden satılırsa 30 milyon dolar gelir var. 2027'de Riva'dan da para gelecek. Yani transfer bütçesini etkilemeyecek bir durum. Ayrıca alınan yetkilerde Mağazacılık halka arz yapıldığında sene sonuna doğru 100-120 milyon dolar nakit girdisi yine bir olası sermaye artışı ile ciddi bir nakit girdisi potansiyeli daha bunu da finansman olarak b planı dedi hatta başkan. Yani transferleri yapmıyorlar çünkü tesis yapıyorlar yalanlarını yada bu yönde yönetim aklanmasına inanmak salaklık olur.Haluk Yürekli: "Galatasaray, Aslantepe projesi için para harcayacak. Ama bu para transferin parası mı onu bilmiyorum."
Haluk Yürekli: "Aslantepe projesi 250-300M$'lık bir proje. Başlangıç için 70 milyonluk bir kredi çekildi."
Ekli dosyayı görüntüle 327543
Yetki kongresinde bahsedilen şekilde hiç bir proje futbol yada transfer bütçesini etkilememesi gerekiyor. O yüzden yönetimin beceriksizliğini tesis yapıyorlar onun için para harcamak istemiyorlar gibi bahanelere inanmak gerekir. Yetki kongresinde denilen ve projenin nasıl kaynakla yapılacağı anlatıldı. Gerisi yönetimin kendi beceriksizliğini örtme çabasıdır eğer gerekli transferleri yapamazlarsa tesis falan deme hakları yok.O kadar çok proje varki neyin ne olduğunu unuttum
Aklanma değilde haluk gene yılanlık peşinde kaos olsun istiyor. Taraftar gaza gelsin yönetimi karalasın bu da izlenme kassın220-250 milyon dolar tüm toplam maliyeti yani 4 senelik maliyet. Bu 2 senelik dönemde idari bina ve basket salonu yapılacak ve bunun finansmanı da Vakıfbank ile anlaşılan krediden sağlanacak. Ayrıca Leo'da kalan dairelerden satılırsa 30 milyon dolar gelir var. 2027'de Riva'dan da para gelecek. Yani transfer bütçesini etkilemeyecek bir durum. Ayrıca alınan yetkilerde Mağazacılık halka arz yapıldığında sene sonuna doğru 100-120 milyon dolar nakit girdisi yine bir olası sermaye artışı ile ciddi bir nakit girdisi potansiyeli daha bunu da finansman olarak b planı dedi hatta başkan. Yani transferleri yapmıyorlar çünkü tesis yapıyorlar yalanlarını yada bu yönde yönetim aklanmasına inanmak salaklık olur.
O da olabilir ama istenen transferleri yapamayıp kendi beceriksizliklerini buna bağlamaya çalışa da bilirler ileriki dönemde. O yüzden unutmamak için yine de yetki genel kurulunda denileni yazalım da bulunsun. Unutursak görünce hatırlarız.Aklanma değilde haluk gene yılanlık peşinde kaos olsun istiyor. Taraftar gaza gelsin yönetimi karalasın bu da izlenme kassın
İlk olarak bizim branşlar her yere dağılmış ve hepsinde kiracıyız bu tek yere toplanmış olacak. Orada bir yaptığın giderin düşecek. Bu projenin içinde ticari alanlar olacak oradan gelir elde edeceksin. Localar, reklam alanları, salonların isim sponsorlukları gibi gelirlerin olacak. Buralarda etkinliklerle ekstra gelir elde edebileceksin. Yani uzun vadede kendini amorti edecek. Amatör branşlarda çok daha güçlü ve sağlam olacaksın vb. gibi katkıları var.Gerçekten soruyorum anlamıyorum bu işlerden;
Bu projenin bize maddi manevi katkıları neler olacak?
Yalan, asla inanmıyorum. Geçen devre arası da para harcatmadı transfere
Can Bedel en iyi kaynaklardan biridir. Transfere para harcar veya harcamaz onu ben bilmem ama bunun sebebi bu proje olmaz.
Ben hatırlamıyorum. Özellikle amatör branşlarda en iyisi bence. Zaten futbol transfer haberlerinde pek yok kendisi.Can bedel iyi kaynak değil bence. Birçok karavana haberini hatırlıyorum. Daha çömez bir muhabir
Çok çömez şuan malesef. Yöneticiler ona ne söylese inanıyor da iyi muhabir yöneticinin dediklerini değil gerçeği bulmalı.Ben hatırlamıyorum. Özellikle amatör branşlarda en iyisi bence. Zaten futbol transfer haberlerinde pek yok kendisi.