Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
çok aşırı bir para gelmiyor ama yinede geliyor tabi. cev cup çok kötü olur bizim için. iyi oyuncuda alamayız hem cl ye gidemezsek.
fener nasil aliyor ozaman. veleybolde alirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok aşırı bir para gelmiyor ama yinede geliyor tabi. cev cup çok kötü olur bizim için. iyi oyuncuda alamayız hem cl ye gidemezsek.
fener nasil aliyor ozaman. veleybolde alirsin.
fb para veriyor ama biz cl'ye gittiğimiz sezon bile onlar kadar para harcamıyoruz. sorun bu yoksa alınır.
bizim sponsor ne işe yariyor. biz rabaya saoriye ne veriyoruz. garay ne aliyor. varmi bunun ücretleri.
saori'yi sponsor karşıladı tamamen. 1 milyon euro alıyormuş galiba. montano da öyle .raba daha ucuzdur sanırım. Rabadzhieva türkiye kupası maçlarında dahil olmak üzere çok iyi oynuyor yalnız. Seneye kalmalı kesinlikle.
raba valla yedegimiz olsun. ben ona güvenmiyorum. saori iyi hoş ama her topa plase vuran birini sevmiyorum ben. gitse üzülmem.
bize bir gözde gelse.
gözde-gamze nihan- thaisa-montano-Veljkovic
şöyle bir 6limiz olsa nolurdu.
Saori gider zaten kesin. Ama sponsorumuz Daikin olduğu için Japonya'dan bir oyuncu getirir bence yine kesin. Raba yedekte olsa kalmalı takımda.
Thaisa uzatmış takımıyla sözleşmesini. Gözde artık gelmesin. Geçen yıl bizim takımın adını kullanarak ücretini artırdı. Zaten 2 sene uzattı sözleşmesini. Larson var Kazan'daki Abd milli takımdaki oyuncu. Eczacı alacak diyorlar ama Cl'ye gidemezse Eczacı biz alalım.
onu tanimiyorum. cevde final oynayanin oyuncusumu bu. manşeti varsa gelsin.
evet o oyuncu. manşeti taş gibidir. Hücumda da çok iyidir. Cl şampiyonu oldular zaten. En iyi blok yapan oyuncu seçildi orada. Abd milli takımıyla kazandığı başarılar ortada zaten. Bu devirde komple smaçör bulmak zor. Ondan iyisi aklıma gelmiyor şuan.
Naz diyorum başka bişey demiyorum ayrılacak sezon sonu takımdan kapmalıyız
benim beddualarim ise yaradi sanirim hayret ettim bu skora
Önce Eczacı sonra Fenerbahçe ile adı çıktı. Gelmesini isterim ama Bizde zaten gamze var. Ve Gamze de çok iyi ve çok daha genç.