Vakıfbank 0 – 3 Galatasaray Daikin

Sonraki maçta aynı kadro olsun. Ne Neriman ne de Bianco istemiyorum!!!

Gamze Alikaya :heart:

02acdff9e6e1b93ffdfb09315a80fc14.jpeg

bizim sponsor ne işe yariyor. biz rabaya saoriye ne veriyoruz. garay ne aliyor. varmi bunun ücretleri.

saori'yi sponsor karşıladı tamamen. 1 milyon euro alıyormuş galiba. montano da öyle .raba daha ucuzdur sanırım. Rabadzhieva türkiye kupası maçlarında dahil olmak üzere çok iyi oynuyor yalnız. Seneye kalmalı kesinlikle.

bize bir gözde gelse.

gözde-gamze nihan- thaisa-montano-Veljkovic

şöyle bir 6limiz olsa nolurdu.

saori'yi sponsor karşıladı tamamen. 1 milyon euro alıyormuş galiba. montano da öyle .raba daha ucuzdur sanırım. Rabadzhieva türkiye kupası maçlarında dahil olmak üzere çok iyi oynuyor yalnız. Seneye kalmalı kesinlikle.

raba valla yedegimiz olsun. ben ona güvenmiyorum. saori iyi hoş ama her topa plase vuran birini sevmiyorum ben. gitse üzülmem.

raba valla yedegimiz olsun. ben ona güvenmiyorum. saori iyi hoş ama her topa plase vuran birini sevmiyorum ben. gitse üzülmem.

Saori gider zaten kesin. Ama sponsorumuz Daikin olduğu için Japonya'dan bir oyuncu getirir bence yine kesin. Raba yedekte olsa kalmalı takımda.

bize bir gözde gelse.

gözde-gamze nihan- thaisa-montano-Veljkovic

şöyle bir 6limiz olsa nolurdu.

Thaisa uzatmış takımıyla sözleşmesini. Gözde artık gelmesin. Geçen yıl bizim takımın adını kullanarak ücretini artırdı. Zaten 2 sene uzattı sözleşmesini. Larson var Kazan'daki Abd milli takımdaki oyuncu. Eczacı alacak diyorlar ama Cl'ye gidemezse Eczacı biz alalım.

Thaisa uzatmış takımıyla sözleşmesini. Gözde artık gelmesin. Geçen yıl bizim takımın adını kullanarak ücretini artırdı. Zaten 2 sene uzattı sözleşmesini. Larson var Kazan'daki Abd milli takımdaki oyuncu. Eczacı alacak diyorlar ama Cl'ye gidemezse Eczacı biz alalım.

onu tanimiyorum. cevde final oynayanin oyuncusumu bu. manşeti varsa gelsin.

onu tanimiyorum. cevde final oynayanin oyuncusumu bu. manşeti varsa gelsin.

evet o oyuncu. manşeti taş gibidir. Hücumda da çok iyidir. Cl şampiyonu oldular zaten. En iyi blok yapan oyuncu seçildi orada. Abd milli takımıyla kazandığı başarılar ortada zaten. Bu devirde komple smaçör bulmak zor. Ondan iyisi aklıma gelmiyor şuan.

benim beddualarim ise yaradi sanirim hayret ettim bu skora

Naz diyorum başka bişey demiyorum ayrılacak sezon sonu takımdan kapmalıyız

evet o oyuncu. manşeti taş gibidir. Hücumda da çok iyidir. Cl şampiyonu oldular zaten. En iyi blok yapan oyuncu seçildi orada. Abd milli takımıyla kazandığı başarılar ortada zaten. Bu devirde komple smaçör bulmak zor. Ondan iyisi aklıma gelmiyor şuan.

gelsin ozaman. birde abdliymiş. VB Dagiliyormu harbi. nerden duydun. gözde gelsin isterim. zor degil yav. 9 oyuncuyla oyna iyisini al. bizim genç yerlilermiz iyi zaten.

Geri
Üst Alt