- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Neriman ve Lo Bianco oynamamış, sonuç ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin ozaman. birde abdliymiş. VB Dagiliyormu harbi. nerden duydun. gözde gelsin isterim. zor degil yav. 9 oyuncuyla oyna iyisini al. bizim genç yerlilermiz iyi zaten.
bu fenerdeki Elif ile Gökçen bizim eski oyuncular mı?
Öyle konuşuluyor. Vakıfbank yönetimi o kadar çok para veremeyecekmiş. Zaten bu sene şampiyon da olamadılar. Bahar kesin Fb deniliyor. Naz, Brakocevic büyük ihtimalle gidecek. Fürst ve Nikolic kesin gidiyor. Gizem Karadayı ile de Guidetti kavga etmiş. Gizem'i çok oynatmıyor artık. Gizem de ayrılacak bence.
bu fenerdeki Elif ile Gökçen bizim eski oyuncular mı?
gözde napyor hepsini dedin bir onu demedin. bize o lazim. para dogru yere gitsin.D
evet noldu mehmet.
Gamzenin pasör olduğunu bilmiyordum ama Naz bir başka renktaş
bunlar bizde niye böyle oynamıyorlardı pasör Elif blo yaptı kaç kere bugün şaşılacak olay arkadaş var bizde bişey
elifi bilmemde gökçen bizde verim veriyordu. niye gönderdiler bilmiyorum.
Gözde kesin gelmez. vakıfbank yuvam diyordu. Onu unut bence![]()
onun yuvasini biz yapariz gelsin.D naz filan degil bunu istiyorum. hirsindan çatlayan oyuncu seviyorum ben. tabi yetenegi olmasi şartiyla. sabri gibi degil
![]()
Gökçen bizde hücumda iyiydi ama blok yapamıyordu. Fb de tam tersi. Bu arada Fb'de Garay sezonu kapattı diyorlar tam bilmiyorum. Biraz önceki maçta sakatlandı hastaneye kaldırdılar. Vakıf'ı eleyip o gazla Fb'yi fainalde yenersek heralde tarihe geçeriz. Tabi önce Vakıf maçı.
Bence unut boşver onu gelmez artık orada bırakır oMontano ayrılırsa bizden Goncharova'yı alalım. O zaman çirkefliğin hırsın kralını görürsün
![]()
garay sezonu bitirdiyse biz hele hele yeneriz onlari. o baya iş yapiyor. ben begenirimde onu.
montano demirbaş yav. durmadan oyuncu degiştirmeyelim. ben onu istiyordum geldi. hastalannca üzüldüm izlemiyordum . o andan beri