Vakıfbank 0 – 3 Galatasaray Daikin

Neriman ve Lo Bianco oynamamış, sonuç ortada.

gelsin ozaman. birde abdliymiş. VB Dagiliyormu harbi. nerden duydun. gözde gelsin isterim. zor degil yav. 9 oyuncuyla oyna iyisini al. bizim genç yerlilermiz iyi zaten.

Öyle konuşuluyor. Vakıfbank yönetimi o kadar çok para veremeyecekmiş. Zaten bu sene şampiyon da olamadılar. Bahar kesin Fb deniliyor. Naz, Brakocevic büyük ihtimalle gidecek. Fürst ve Nikolic kesin gidiyor. Gizem Karadayı ile de Guidetti kavga etmiş. Gizem'i çok oynatmıyor artık. Gizem de ayrılacak bence.

Öyle konuşuluyor. Vakıfbank yönetimi o kadar çok para veremeyecekmiş. Zaten bu sene şampiyon da olamadılar. Bahar kesin Fb deniliyor. Naz, Brakocevic büyük ihtimalle gidecek. Fürst ve Nikolic kesin gidiyor. Gizem Karadayı ile de Guidetti kavga etmiş. Gizem'i çok oynatmıyor artık. Gizem de ayrılacak bence.

gözde napyor hepsini dedin bir onu demedin. bize o lazim. para dogru yere gitsin.:DD

son seti 20-15 ten çevirmşiz vay be. biz böyle maçlari hediye ederdik

raba gözlerimi yaşartti. nasil böyle saçmalamadan oynamiş afferin.

elifi bilmemde gökçen bizde verim veriyordu. niye gönderdiler bilmiyorum.

Gökçen bizde hücumda iyiydi ama blok yapamıyordu. Fb de tam tersi. Bu arada Fb'de Garay sezonu kapattı diyorlar tam bilmiyorum. Biraz önceki maçta sakatlandı hastaneye kaldırdılar. Vakıf'ı eleyip o gazla Fb'yi fainalde yenersek heralde tarihe geçeriz. Tabi önce Vakıf maçı.

onun yuvasini biz yapariz gelsin.:DD naz filan degil bunu istiyorum. hirsindan çatlayan oyuncu seviyorum ben. tabi yetenegi olmasi şartiyla. sabri gibi degil:D

Bence unut boşver onu gelmez artık orada bırakır o :) Montano ayrılırsa bizden Goncharova'yı alalım. O zaman çirkefliğin hırsın kralını görürsün :)

Gökçen bizde hücumda iyiydi ama blok yapamıyordu. Fb de tam tersi. Bu arada Fb'de Garay sezonu kapattı diyorlar tam bilmiyorum. Biraz önceki maçta sakatlandı hastaneye kaldırdılar. Vakıf'ı eleyip o gazla Fb'yi fainalde yenersek heralde tarihe geçeriz. Tabi önce Vakıf maçı.

garay sezonu bitirdiyse biz hele hele yeneriz onlari. o baya iş yapiyor. ben begenirimde onu.

21:30 da tekrarını izliycem, heyecanlıyım :)

Bence unut boşver onu gelmez artık orada bırakır o :) Montano ayrılırsa bizden Goncharova'yı alalım. O zaman çirkefliğin hırsın kralını görürsün :)

montano demirbaş yav. durmadan oyuncu degiştirmeyelim. ben onu istiyordum geldi. hastalannca üzüldüm izlemiyordum . o andan beri

garay sezonu bitirdiyse biz hele hele yeneriz onlari. o baya iş yapiyor. ben begenirimde onu.

Bende beğenirim Garay'ı. Keşke Saori yerine bizd o olsaydı. O zaman bu hallere düşmezdik. Vakıf'ı eleyelimde önce oraları sonra düşünürüz. 2. maçta Naz oynar bence kesin iğneyle falan da olsa.

Geri
Üst Alt