Vakıfbank 0 – 3 Galatasaray Daikin

takımı dağıtacaklarına GS ile birleşsinler, hem müthiş taraftar gücü olur hem adam gibi tesisleri, hem de biz her sene şampiyonluk görürüz voleyboldaki hegemonyaya bi son veririz..

Montano eğer Cl'ye gidersek kalır bence. Gidemezsek bilemiyorum. Ama Fb falan kesin almaya çabalar onu.

leo gidince belli bir paramiz olur. saoride gider. onca para bende olsa ben sponsor olurum. aydinlar fenerde veleybole ne para harcadi. paralari mezara götüremeyecegini bilen ender insanlardan.

birde ben leo gider dedimde bu italyanlardan tirsiyorum.

Leo gitsin çapsız.

leo gidince belli bir paramiz olur. saoride gider. onca para bende olsa ben sponsor olurum. aydinlar fenerde veleybole ne para harcadi. paralari mezara götüremeyecegini bilen ender insanlardan.

birde ben leo gider dedimde bu italyanlardan tirsiyorum.

leo kesin gidiyor. kaptanlığını elinden aldılar zaten. Fb buraya geldiyse Aydınlar sayesinde zaten. O olmasa buralara gelemezlerdi. Bizde zenginlerden biri elini cebine atmıyorki. Sözde galatasaraylılar işte.

leo napti hiç haberimde degil. olaymi oldu.

Neriman'ın gideceği haberleri çıktıında kaptanlığını neriman'a verdiler takımdan gitmesin diye. Ama geçen bir sitede sadece Cl'de oynatmak için Leo'yu Fb'nin alacağını yazdılar. Ne derece doğru bilmiyorum.

Gamze (20 yaşında) >>>>>>>>>>> Lo Bianco !

Bugün sahaya takım kaptanı olarak çıkmış, yakışır.

Vakıfbank'lı oyuncular aşırı alkollü falan çıktı herhalde maça yoksa 3-0 gibi farklı skorla yenmemiz inanılmaz..

Geri
Üst Alt