- 18 Mayıs 2011
- 52.946
- 56.808
- 4.613
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Hamza'dan nefret edersiniz bencemac icerisinde her topun kendisine gelmesini istiyor elleri kollari hep havada bana at bana at ben bile cogu zaman gicik oluyorum keremle birilerinin konusup uyarmasi lazim bu olaydan bagimsiz bu her idmanda olacak seyler
Nefret etmek degil olay ama fazla mimik ve jest maalesef insani igreti ediyor ha keza nabzi yuksek arkadasin ters birsey soyleyince kavgada cikiyor bu jest mimikler hocalar tarafindan uyarilip minimize edilmeliO zaman Hamza'dan nefret edersiniz bence![]()
Tabii ki her topu isteyen birisi takım arkadaşlarına da baskı olur, rahatsız ede, katılıyorum ama çok da büyütülecek bir durum değil bence, geçen sezon hücum sorumluluğu çok yüksekti. Tüm ataklarda ona rol veriyordu hocaları. Saha için bir lider, oyunu organize edecek bir isim olduğunda bu kadar fazla görmeyiz bu hareketleri muhtemelen. Nefret kısmı da işin şakası, Hamza sürekli top isteyen, oyunu organize etmek, hücumu yönetmek isteyen birisi. Çok sık göreceğiz bu gibi hareketleri, bu yüzden öyle demiştim ♥Nefret etmek degil olay ama fazla mimik ve jest maalesef insani igreti ediyor ha keza nabzi yuksek arkadasin ters birsey soyleyince kavgada cikiyor bu jest mimikler hocalar tarafindan uyarilip minimize edilmeli
Bunun icinde oyuncularin mental yonden gelismesi lazim tabiki bazen bombos olursun pas gelmez isyan edersin ama kerem her pozisyonda boyle onu kapali pas alamayacak durumda bile olsa topu istiyor