van Aanholt: "Çıkan haberler abartı"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Screenshot_2022-07-12-17-39-51-11_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ikiside iyi gaza gelmislerdir nice

mac icerisinde her topun kendisine gelmesini istiyor elleri kollari hep havada bana at bana at ben bile cogu zaman gicik oluyorum keremle birilerinin konusup uyarmasi lazim bu olaydan bagimsiz bu her idmanda olacak seyler

mac icerisinde her topun kendisine gelmesini istiyor elleri kollari hep havada bana at bana at ben bile cogu zaman gicik oluyorum keremle birilerinin konusup uyarmasi lazim bu olaydan bagimsiz bu her idmanda olacak seyler
O zaman Hamza'dan nefret edersiniz bence 😄

Seneye 10 milyona satacağımız adam pva demek.
Keremcim şöyle sırasıyla diagne, berkan, cicaldau, nelsson kavga eder misin lütfen.

Demis idik. Burda bile abartanlar. Hemen keremi satalimlar basladi. 10-15 bandinda teklif gelirse tabiki satalim, ama hemen itin götune sokmayin cocugu. Hadi sosyal medyada anladik da bari burda yapmayin. Kerem dedigin adam gecen sene en iyi topcundu. Ayiptir gunahtir

O zaman Hamza'dan nefret edersiniz bence 😄
Nefret etmek degil olay ama fazla mimik ve jest maalesef insani igreti ediyor ha keza nabzi yuksek arkadasin ters birsey soyleyince kavgada cikiyor bu jest mimikler hocalar tarafindan uyarilip minimize edilmeli

Bunun icinde oyuncularin mental yonden gelismesi lazim tabiki bazen bombos olursun pas gelmez isyan edersin ama kerem her pozisyonda boyle onu kapali pas alamayacak durumda bile olsa topu istiyor

Nefret etmek degil olay ama fazla mimik ve jest maalesef insani igreti ediyor ha keza nabzi yuksek arkadasin ters birsey soyleyince kavgada cikiyor bu jest mimikler hocalar tarafindan uyarilip minimize edilmeli

Bunun icinde oyuncularin mental yonden gelismesi lazim tabiki bazen bombos olursun pas gelmez isyan edersin ama kerem her pozisyonda boyle onu kapali pas alamayacak durumda bile olsa topu istiyor
Tabii ki her topu isteyen birisi takım arkadaşlarına da baskı olur, rahatsız ede, katılıyorum ama çok da büyütülecek bir durum değil bence, geçen sezon hücum sorumluluğu çok yüksekti. Tüm ataklarda ona rol veriyordu hocaları. Saha için bir lider, oyunu organize edecek bir isim olduğunda bu kadar fazla görmeyiz bu hareketleri muhtemelen. Nefret kısmı da işin şakası, Hamza sürekli top isteyen, oyunu organize etmek, hücumu yönetmek isteyen birisi. Çok sık göreceğiz bu gibi hareketleri, bu yüzden öyle demiştim ♥ 😄

Haberi görünce Kerem de az değil diye düşündüm. Medya da az şerefsiz değil ha

Yalan konuşma Aanholt! Kavgayı ayırmak için TOMA getirtmişler işte!

Geri
Üst Alt