GSCimbom
van Bronckhorst: “Ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra ne şampiyonluğu?“
Alper Altun

van Bronckhorst: “Ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra ne şampiyonluğu?“ Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
87
Okunma
3,5K
Sayfa
3/5
Başıma bir şey gelmeyecekse bu adamı hoca olarak beğeniyorum bence Beşiktaş’ta çok ciddi bir maaş sıkıntısı var. Muhtemelen futbolcular ödeme alamıyor.

Koç’un salıncağıyla gemi yürüse Burak Elmaslı sezonda 13. olmazdık.

okan_buruktan_jose_mourinho_sozleri_1717691158_6297.jpg

Yabancı hocanın doğrusunu getireceksin. Gerets, Feldkamp, Daum gibi. Öyle Portekizli veya ikinci sınıf holandalı getirirsen sonuç bu olur

bakmayın 1-2 mac kazandıklarına bence yabancı hoca konusunda esas pişman olan fener taraftarı,mou isminden cekinmeseler ismail geri dönse derler

Yav adam da izliyordur sonuçta maçları. 3.büyük olduğunu hatta salıncağa bindiğini anlamıştır diye tahmin ediyorum

Beter olsun salıncak takımına gidilir mi ? Toksik kulübün toksik taraftarı olunca böyle oluyor işte. Ayrıca Bjk rakibimiz bile değil lütfen lig 6. ile ilgili de başlık açmayalım yav.

adamlar yönetim, hoca degistirdi üstüne milyonlarca para harcayip muci, musrati, immobile ve rafa getirdi ve sonuc? Gecen sezondan kötü.

bjkli olsam kafayi yerdim lan

Geri
Üst Alt